- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Adam seni çikolata ile kandırmış aaaa
aa bizimde ilk yemeğimiz yani basbasa olan denize karşı çimlere oturup cips yemek olmuştuBana aç mısın diye soruyordu, ben de ilk buluşma tabi utanıyorum sürekli yok yok diyorum ama nasıl açımEn sonunda e iyi madem simit yiyelim dedim, simit sarayından simit almıştık, bir de meyve suyu Sonra denize karşı çimlerin üzerine oturup bir güzel yemiştik.
Şimdi hiç utanmam yok, bir hamburger yiyişim var evlere şenlikaa bizimde ilk yemeğimiz yani basbasa olan denize karşı çimlere oturup cips yemek olmuştu
evet sonra hiç çekinmedimŞimdi hiç utanmam yok, bir hamburger yiyişim var evlere şenlik
Bana aç mısın diye soruyordu, ben de ilk buluşma tabi utanıyorum sürekli yok yok diyorum ama nasıl açımEn sonunda e iyi madem simit yiyelim dedim, simit sarayından simit almıştık, bir de meyve suyu Sonra denize karşı çimlerin üzerine oturup bir güzel yemiştik.
ne kadar masumum görüyor musun kilicim sonrasında cips kola vardı bu basbasa olan yani özel olanlar değil pek
pizza hamburger yemişliğimiz daha çok
aa bizimde ilk yemeğimiz yani basbasa olan denize karşı çimlere oturup cips yemek olmuştu
Simit yemenin en romantik hali...
Enem amma ekonomiksin kız
Paket bitince ne oldu ondan haber ver
Koptum yaekonomiğimdir yaa bennapim daha arkadaştık
cips bitince evden beklerler diye dönmüştük arabaya binip
pek romantik demi hahahaha
Koptum ya
ekonomiğimdir yaa bennapim daha arkadaştık
cips bitince evden beklerler diye dönmüştük arabaya binip
pek romantik demi hahahaha
Ilk yemegimizde fanta içtim ve kavurma yemiştik kocaman saplı kırmızı bir gül vardıBirlikte yediğiniz ilk yemeği hatırlıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?