Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Faks degilim doktorun dedigi bu yirtilma var her iki tarafta
Tamam da kızlık zarındaki yırtık yeniyse yeni bir yırtılma var demesi gerekiyordu. 1 haftaya kadar olan yırtılmaları bilebiliyorlar,belli oluyor yani.

Mery'cim bozulması için içeriye bir cismin girmesi gerekiyor. Hani öyle önde bir yerde değil. 2-3 cm belki de daha da ileride olan birşey. Ayrıca kimi hymen türleri parmakla bile yırtılabiliyorken kimi hymen türleri ise doğumda ancak yırtılabiliyor. Bu türüyle alakalı bir durum
Valla detaylı bilgiye sahip değilim ama bununla ilgili yabancı kanalda bir program izlemiştim yani şey demişlerdi çok ciddi basınç yapılır ise mast.da o zaman kanama oluyor diye. Bilemiyorum.

Ya bu konuları hiç anlamıyorum ha. Napıyorsunuz, başında bekleyip kan geldi gelmedi diye bekliyor musunuz? :-) kayganlık olmaz da hayvan gibi bir nevi tecavüz eder gibi ilişkiye girilmezse öyle göze görünür bi kan gelmesi zaten zor. Çok kalın olmalı zar ki öyle bi kan gelsin.
Normali de duşta ya da tuvalette belki farkına bile varilmayacak böyle lekelenme dediğimiz, damla damla bir şey olur. Bu da kişiye göre değişir tabi ama en sık görülen şekli bu. Ha bazen hiç olmaz, esnek olur, zaten yırtık olur, vs
Cinsellik adına hiç birşey bilmeden yine iyi denk getirebilmiş de ilişkiye girebilmişsiniz ilkel mağara canlıları sizi.

B

Tamamda bi hafta degol ama 15 gun oldu
Siz kendinizden eminseniz ne diye doktora gidiyorsunuz? Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama ne bu saçmalık yani? Hala kan görme adeti olduğuna inanamadım,siz güvenmiyorsa ve siz bu yüzden doktora gittiyseniz gözünüzde 1 çay kaşığı kan değerindesiniz,bilin istedim.

Tamam anladık konu sahibi bir hata edip doktora gitmiş te burada insanlar neden hakaret ediyorlar acaba ?
Napalim tam hakaret edilecek tip. Kadınlar tarihte ve bugunde bu lanet mevzu dahil hakkını, adını, kimligini kısacası bugün bizim sahip oldugumuz ve veya olmaya çabaladığımız her şey için, ölüp ölüp dirilmiş, yetmemiş ki hala da ölmeye devam etmişler. Ama bugün bakıyorsun gencecik bir kadın, nişanlısının senden kan gelmedi diye onu suçlamasına izin vermiş ve doktora neden kan gelmedi diye sormaya gitmiş. Tam hakaret etmelik bir konu aslında.

Napalim tam hakaret edilecek tip. Kadınlar tarihte ve bugunde bu lanet mevzu dahil hakkını, adını, kimligini kısacası bugün bizim sahip oldugumuz ve veya olmaya çabaladığımız her şey için, ölüp ölüp dirilmiş, yetmemiş ki hala da ölmeye devam etmişler. Ama bugün bakıyorsun gencecik bir kadın, nişanlısının senden kan gelmedi diye onu suçlamasına izin vermiş ve doktora neden kan gelmedi diye sormaya gitmiş. Tam hakaret etmelik bir konu aslında.

Oh hep şu cümleyi kullanmak istemiştim kk'da

"Altına imzamı atarım"

Bu konu sahibinin sorunu ama öyle değil mi ? Uyarı yapılır sen ne yapıyorsun kendine gel vs denir ama hakaret yakışmıyor bence ayıp yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X