Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünü beklese ne değişecek ki ha adam şimdi böyle davranmış ha düğünden sonra aynı tas işteDüğünü bekleseydin keşke..evlense bile ömürboyu başına kakar bu karakterde biri.
Düğünü beklese ne değişecek ki ha adam şimdi böyle davranmış ha düğünden sonra aynı tas işte
Aaa evet doğru vallaBelliki yaşı küçük inanılmaz panik olmuş.. çocuk kızın ailesine söyleyip nişan atarsa olay kötüye gider.
Esnek hymen hic yirtilmaz ilişki esnasında o yüzden kan gelmez. Ama konu sahibinde yırtılma olmuş demiş doktor yanlış birşey yok bence doktorun dediğinde.Fake misin?
Ya da o gittiğin insanın doktor olduğundan emin misin? Bir doktor esnek hymen ne demek bilmiyor mu? Sistit ya da vajinit olmuşsun sanırım,ikisinin belirtileri de hemen hemen aynı. İlaç kullanman gerekiyor.
Bazı hymenlerde yırtılsa bile kan gelmez bu da onlardan biri olabilir, mesela esnek olup yırtılıp kan gelmeyen insanlar var. Ama sizin dediğiniz de doğru tabiki. Hatta bir yerde okumuştum bütün kadınların neredeyse yarısı esnek hymene sahipmiş,böyle durumlarda yırtılma oluşsa bile kan gelmeyebiliyormuş.Esnek hymen hic yirtilmaz ilişki esnasında o yüzden kan gelmez. Ama konu sahibinde yırtılma olmuş demiş doktor yanlış birşey yok bence doktorun dediğinde.
Iyide nasıl anlamiyor yaa çok saçma,benm.bi arkadsmdanda kan gelmedi evkendikten sonra oda çok esnek olduğu içinmiş yani nişanlınlinzda hiç bilgi yokmu bukadarmı cahil alla aşkına zaten ülkede herşey bu bakirelik olmuşNolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
doktor değil öğretmenim ama ilişki sırasında bazı kadınlarda kanama olmayacağını ben bile biliyorum.doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
AnlamadimFaks degilim doktorun dedigi bu yirtilma var her iki tarafta