Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
iki tarafta yirtilma nedir ? Evlenmeden önce ililiske girmeseydin. Simdi sen bakire degil degilsin diyop bir köseyede atar seni... fake konu

Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr

Merhaba öncelikle sakın sakısasakin olun bu çok normal birşey. Bende aynı durumu yaşadım eşimle ilk gece kan gelmedi çok hafif siyahımsi lekelenme oldu ama inanılmaz acı çektim tam4 gün sonra 4 gün üst üste kanamam oldu

Fake misin?
Ya da o gittiğin insanın doktor olduğundan emin misin? Bir doktor esnek hymen ne demek bilmiyor mu? Sistit ya da vajinit olmuşsun sanırım,ikisinin belirtileri de hemen hemen aynı. İlaç kullanman gerekiyor.

Esnek zarda yırtılma oluyor mu benimde ilk kan gelmedi ama kadin doğuma gittigimde baska zamanlar hiç zar duruyor demedi . Hep merak ediyorum bunu çocuğum var ama kanama olmadan esnekse zar yırtılabilir mi?

Nişanlın beyinsiz doktor nişanlindan beyinsiz kalmışsin aralarinda arkadaşım yaa. Kan gelmeyebilir bu cok normal herkesten kan gelicek diye bi kanun mu var. Doktora bak kesin gelirdi diyor beyinsiz. Nisanliya bak hep yapiyor hem anlamiyor bu daha da beyinsiz.:kızgın:

Kbb doktoruna mi gittin naptin? Acilen o doktorun tekrar okul okumasi gerek. Illa gelecek diye birsey yok ki. Boyle cok ornek biliyorum.

Şırıl şırıl kan gelmiyor zaten, çok ince pembe zar şeklinde. Ben zor ayırt edebilmiştim. Eminim farkedememişsinizdir. Ayrıca bekarete bu kadar önem veren bi adamın daha evlenmeden ilişkiye girmesi garip.

Neresi yırtılmış zardan bahsetmemiştir Dr nuz bence. Siz onu yanlış anlamışsınız. O bölge zarar görmüş yoksa ilkinde oturulmuyor vs durumu yok. Nişanlınız ise bir yorum yapmaya değmez.

"yırtılma" nedir ya!?
hiçbir doktor bu terimi kullanmaz, çünkü öyle birşey yok zaten.
"birde iki yerden yırtılmış" öyle mi!
Kızlık zarını nasıl birşey zannediyorsunuz. Neresi yırtılıyor Allah aşkına.
Zar esnek bir yapıdır zaten; eğer yeterli ıslaklık varsa ve başka fizyolojik bir sorun yoksa zaten kanama olmaz. Sadece açılma olur.
Dr. zardan bahsetmemiş. Konu sahibi anlamamış. Ya da fake.

Kara cahil insanlar yetiştirilince böyle kara zihniyetli insanlar çıkıyor ortaya ne yazıkki. Yaşadığı ilişkinin ilk olup olmadığını anlayamayan kişi de erkeğim diye geçinmesin; gayet anlaşılabilir bir şey bu. Ama yok bizim ülkemizdeki kara cahil erkekler 'biz anlayamayız, malız, illa işaret görelim' kafasında oldukları için kadınları saçma sapan konumlara sokuyorlar. Biraz tecrübeli ve biraz bilgili erkeklere sahip olabilseydik keşke ülke olarak.

Canım bir kadın ilk defa ilişkiye giriyorsa erkek bunu hayli hayli farkeder . Sana şunu söyleyeyim 2 yıllık evliyim bnmde kan gelmedi fakat eşimin demesine göre ilk ilişkide vajina çok dardı diyor . Yani erkeğin bilmesi lazım böyle şeyleri ve sana güvenmesi lazım . Başka doktıra gitmelisin biz doktora filan gitmedik güven meselesi.

doktor değil öğretmenim ama ilişki sırasında bazı kadınlarda kanama olmayacağını ben bile biliyorum.
gittiğiniz doktor diplomasını bimilyoncudan almış olabilir mi?
bir de burada binlerce vajinusmus kadın ve henüz cinselliği deneyimlememiş kadın var çok acıdı bir hafta tuvaletimi yapamadım vs yazarak insanları korkutmasanız olmaz mı? sezaryen doğum yaptım şu dediğiniz acıyı ve zorlanmayı yaşamadım.
Bende sezeryan dogm yaptım 4 ay oluyor . Dopumdan sonra ilişki biraz daha zorlaştı açıkçası ilk evlendigimde böyle değildi. Emzirmekte kuruluk yapıyor. Birde İlişkide çok zorlanırsa yanma çişde zorluk olabiliyor bende oluyor. Kişiden kişiye değişiyor demekki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X