Birliktelik

Aklına düşmüş adamın,moralini bozmak istemem ama yakındır diye düşünüyorum.
Sorunun cevabı ise eğer ki basmadıysan Hissederek anlarsın sadece

:)o zaman sana taktik işlemez ne söylesem nafile. Eskiden bende saftım sende kazıkları yiye yiye kurt olursun bi süre sonra sen taktik verir hale gelirsin yaşın küçük sanırım

ayy sorma ya cok kucugum bu konuda beyin kucuk kaldi :))))kendimi bu konuda gelistiremememin sebebi en ufak bsy oldhunda kestirip atiyorum. bir kere uzduyse bi daha uzer ne gerek var mantigindayim.
bundan mutevellit biseyi desmeme gerek kalmiyo ((

Son düzenleme:
ayy sorma ya cok kucugum bu konuda beyin kucuk kaldi :))))kendimi bu konuda gelistiremememin sebebi en ufak bsy oldhunda kestirip atiyorum. bir kere uzduyse bi daha uzer ne gerek var mantigindayim.
bundan mutevellit biseyi desmeme gerek kalmiyo ((

Zaten bekarsan her yanlışı affetmek zorunda değilsin. Kimseyi değiştiremezsin o yüzden herkesin kazmasını adam etmeye çalışma kendini bilen birini bul iyi şanslar

Zaten bekarsan her yanlışı affetmek zorunda değilsin. Kimseyi değiştiremezsin o yüzden herkesin kazmasını adam etmeye çalışma kendini bilen birini bul iyi şanslar

demesi kolay bulayim sagol bu arada ilgilendin zaman harcadin sacmaliklarimla..

zaman kaybetmeye değmez. keza sen birlikte olsan o nasıl anlarmış?

Kan geliyorsa oglan kiz oglandir, gelmiyorsa degildir. Kirmizi kurdeleyi beline degil boynuna sIkIca baglamak lazimdir. Katli uygundur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bak zaten çocugun geçmişi ortada. sihirli değnekle mi dokundun da değişiverdi bi anda!! geçmişte bu kadar ihanet eden adam bunları nasıl yaptı bi düşün derim. o zamanki kız arkadaşları senden daha az akıllı idi de ondan mı anlamadılar sanki! oyuncu bu adam oyuncu anla! şu sorduğu sorudan belli kalitesi. derdin ne ortalıkta erkek mi kalmadı da bu adamda ısrar ediyosun?!! sonra üzüleceğine şimdi üzül iş işten geçmeden. genç kızlar, bekar bayanlar lütfen ya biraz akıllı olalım, kadınları bu kadar aciz ve aptal göstermeyelim erkeklere. sevgilinin yaptıklarını sen yapmış olsaydın ve de ona anlatsaydın böyle, o ne yapardı? kalırmıydı yanında senle devam eder miydi? ya da sen itiraf edebilir miydin en azından? toplumda erkeklere herşey normal, kadına gelince namussuzluk. adamdaki şu rahatlığa bak ya! cinsiyet eşitliği algısı oluşturun bayanlar lütfen ya

adam cevaplari alicak ki dikkatli olucak anlasilan

Açık konuşmak gerekirse kolayca gidiş yolunu bulmasından ve ritminin düzensizliğinden anlarsın, bulamıyosa acemidir bence başka türlü de anlaşılmaz. Seninle birlikte olması lazım yani :)

Şöyle derdim " boyle bisey soyleyebiliyorsan ya yaptin ya da yapacaksin.insanin fikri neyse zikri de odur.sana guvenimi zedeledin.nasil mi anlarim ? Bu sozunle anlamis oldum iste.kendin itiraf ettin resmen.bundan boyle sen ugrasip didinip beni oyle bisey yapmadigina ikna edeceksin cunku ben biriyle oldugunu dusunuyorum ve artik sana guvenmiyorum" diyip trip atar hatta oradan kalkip gider gunlerce konusmazdim.canindan bezdirene kadar.lafini bilsin de konussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…