Hayırmı şermi bilmiyorum sevgilim benm biriyle birlikte olduğumu nasıl anlarsın diye sordu aklım donduu tuaf oldum hemen açtım konuyuHayırdır??
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uykusunda konuşturmayı dene
Zarf at o zaman başka türlü asla öğrenemezsin
Hayırmı şermi bilmiyorum sevgilim benm biriyle birlikte olduğumu nasıl anlarsın diye sordu aklım donduu tuaf oldum hemen açtım konuyu
Sevgilimle aynı evde kalmıyoruz canım zor bu :44:
Eğer seninle tanışmadan öncesini merak ediyorsan gerek yok , geçmişte kalmış. Seninleyken bu şüpheye düştüysen sana bunu düşündürecek ne yaptı ?
Nasıl olcak o? napmam lazım
Evet banada tuaf geldi içime kuşku düştü güvenmiyormusun dierseniz güveniyorum ama bu soru gelince dondum yani..çok tuhaf bir soru sormuş sevgiliniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sapik mi bu adam niye boyle sorular soruyo
geçmişinde değil benimle sevgiliyken bana şimdi sordu benim başkasıyla yattıgımı nasıl anlarsın diye sorunca düşündüm yani..
10 gün ses etme ona bu lafı hiç duymamış gibi o gün gelince taktikleri vericem ciddiyim
Canım bu benden önceki sevgililerine sadık kalmamış tabiri caize it gibi gezmiş birliktelik yaşamış bayanlarla beni tanıdıktan sonra uzak durdu yemin etti ve asla gitmedi güven verdi bana o konuda ama şimdi sorunda şüphe düştü içimeHımmm çok tuhaf bi soru bu. Bana sevgilim böyle bişey sorsa bi haltlar mı karıştırıyor derim açıkçası. Hareketlerinden anlaşılır sanırım acemilik her zaman farklıdır. İlk kez yapıldığında bu ne olursa olsun insan heyecanlanır , eli ayağına dolaşır , beceremez diye düşünüyorum.
nasıl hangi nedenle anlayamadımo gun geldiginde anlarım deseydin,
asıl bu soruyu hangi nedenle soruyor, daha cok bununla ilgilenirdim sanırım.
Ay deli mi ne:)))))) ne bicim soru sormus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?