Birliktelik

mcery

31.07.2013
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
255
58
43
Kızlar bir erkeğin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini nasıl anlarızz ?:2:

Hayırdır??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Birlikte olduğun zaman anlarsın herhalde... İlk öpüşme nasil ise ilk birliktelikte öyle acemi saçma sapan oluyordur büyük ihtimalle:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer seninle tanışmadan öncesini merak ediyorsan gerek yok , geçmişte kalmış. Seninleyken bu şüpheye düştüysen sana bunu düşündürecek ne yaptı ?

Hayırmı şermi bilmiyorum sevgilim benm biriyle birlikte olduğumu nasıl anlarsın diye sordu aklım donduu tuaf oldum hemen açtım konuyu

Sevgilimle aynı evde kalmıyoruz canım zor bu :44:

Sapik mi bu adam niye boyle sorular soruyo

çok tuhaf bir soru sormuş sevgiliniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer seninle tanışmadan öncesini merak ediyorsan gerek yok , geçmişte kalmış. Seninleyken bu şüpheye düştüysen sana bunu düşündürecek ne yaptı ?

geçmişinde değil benimle sevgiliyken bana şimdi sordu benim başkasıyla yattıgımı nasıl anlarsın diye sorunca düşündüm yani..

geçmişinde değil benimle sevgiliyken bana şimdi sordu benim başkasıyla yattıgımı nasıl anlarsın diye sorunca düşündüm yani..

Hımmm çok tuhaf bi soru bu. Bana sevgilim böyle bişey sorsa bi haltlar mı karıştırıyor derim açıkçası. Hareketlerinden anlaşılır sanırım acemilik her zaman farklıdır. İlk kez yapıldığında bu ne olursa olsun insan heyecanlanır , eli ayağına dolaşır , beceremez diye düşünüyorum.

o gun geldiginde anlarım deseydin,
asıl bu soruyu hangi nedenle soruyor, daha cok bununla ilgilenirdim sanırım.

Ay deli mi ne:)))))) ne bicim soru sormus:)

Son düzenleme:
Peki siz de ona sorun o halde.. Sen benim nasıl anlarsın bende merak ettim de. Hayır yani böyle abes bir soru olabilir mi.. Bana öyle soru sorsa boğazına yapışırdım Sorarım adamsan doğruyu söylersin deyin..

Canım bu benden önceki sevgililerine sadık kalmamış tabiri caize it gibi gezmiş birliktelik yaşamış bayanlarla beni tanıdıktan sonra uzak durdu yemin etti ve asla gitmedi güven verdi bana o konuda ama şimdi sorunda şüphe düştü içime
o gun geldiginde anlarım deseydin,
asıl bu soruyu hangi nedenle soruyor, daha cok bununla ilgilenirdim sanırım.
nasıl hangi nedenle anlayamadım
Ay deli mi ne:)))))) ne bicim soru sormus:)

bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…