Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim düğününe daha çok zaman var sen o zamana kadar iğne iplik gibi olursun zaten. ayrıca iddiayı da her halukarda sen kazanırsın merak etme o kadar çaba gösteriyorsun vermek için. az veriyorum diyorsun ama sonuçta veriyorsun. belli bir sürede bu azcık dediklerin birikip çok güzel verilmiş kilolar olarak görünecek merak etme. ayrıca erkeklerin kilo konusundaki yorumları beni de çok gıcık ediyor sormaTony Horton - Great Body Guaranteed Great Abs Workout (8 minutes) - YouTube newestcim tony horton bu bi bak bütün karını çalıştırıyo aramıza dönmene sevindim
kızlar bende adet oldum ama spordan vazgeçmicem bu hafta hepimiz az kilo verdik elmaşekerim sanırım senin dediğin gibi oldu vücut spora alıştı artık eskisi gibi olamıyoruz farklı farklı sporlar denemeliyiz. ben birazdan tony horton ve diğer 8 dklık karını yapıcam bugün zaten spor günüm ordada yine 600 tane ip atlamayı hedefliyorumevde kalın ip olsa yine atlarımda ince ipler
neyse kendime gelmeliyim artık sporu çok saldım :26: banada kızın yaaaoof böyle giderse sözlümle girdiğim iddaayı kaybetcem
dün yine konusu açıldı zayıfladın mı bu hafta kaç kilo verdin dedi 400 gr diyemedim 62.5 oldum dedim güldü
![]()
biliyosunuz zayıflayamazsam gelinlik giymicem onun iddaa karşılığı buydu ama ben bişey istemeyi unutmuşum zayıflarsam :26: dün bana düşün ne istersen yapıcam zayıflarsan dedi bi türlü buşlamıyorum sizce ne istim :26::26: neyse ben sporu yapim gelcem hemen![]()
tarzını değiştirmen iyi olmuş bencede. bu kadar kalori yakarsan bu hafat istediğin sonuca ulaşıcağını düşünüyorum. ayrıca araştırdığın yazıyı okudum çok güzel gerçekten teşekkürler.oooooo 1 senemi, daha coook varmis. sen o zamana kadar 30 kilo alir (allah korusun) 30 kiloyu geri verirsin![]()
Bugün harika bi spor yaptim fitnessde. 30 dk. sirf kostum, yani tam 300 kalori harcadim. Sonra grup seklinde 1 saat BodyPump yaptik (merak ederseniz youtube'da les mills bodypump yazarsaniz görürsünüz ne oldugunu). Antrenörüm bu bodypump yag yakmak icin harika bi spor oldugunu söyledi, sirf kaslari calistirdigi icin yag yakiminida hizladiriyormus yani. Zumbayi hayatimdan cikardim artik bu bodypump'a baslayacagim. Ama hocamin dedigi gibi sadece kas calistirdigi icin önceden en az 10 dk. kardiyo yapmam gerek. onun yerine yarim saat kosmayi düsünüyorum. yaniii 300 kalori kosmaktan, 400-500 kaloride bodypump'da yakiyorum
Spor sonrasi 1 tane protein gofreti oluyor ya fitnesslerde satiyorlar, onu yedim. Evde 1 cay bardagi süt ictim. Fitnessden önce zaten meyveli yogurt yedim aksam yemegi olarak.