hayırlı olsun canımtekrar. ilk günler zor oluyor ama sonra alışırsın. zor günlerini bak ne güzel menü ile atlatmışsın.İyi akşamlar arkadaşlar,bugünü güç bela atlattım sayılır,bir kaç gün zorlanacağımı biliyorum...Ama yılmak yokkkk...
SABAH 1 bardak süt içip spora gittim
SAAT 11 de kahvaltı 2 dilim ekmek,peynir,yumurta,kahve şekersiz sade
ÖĞLEN 15
8 kaşık mercimek,2 kaşık makarna yoğurt
AKŞAM
1 kase çorba,izmir köfte salata
1 tane ekler
2 saat spor vaptım,fitness
amin canım. bence menün güzel.Dünkü menüm:
sabah: kepek ekmekli sandaviç( domates peynir 3 zeytin)(70gr ekmek)
ara:3 kayısı 1 bardak yeşil çay
öğle: yemeğim olmadığından çok az ekmek peynir
ara,: 1 armut 1 çay bardağı süt
ara: 2 adet grissini
akşam:haşlanmış tavuk, 2 kaşık pilav ve bol salata
ara: 2 dilim portakal
ilk gün biraz aralar fazla oldu ama inşallah düzene girer...
inşallah öğleleride yemek yapabilirim.. malum okuldan sonra evde ne varsa onu yiyorum:2: ama buna bir care bulmak gerekiyor...
bugün:
sabah: kepekli sandaviç 1 bardak çay
ara : 3 adet kayısı 1 bardak yeşil çay
malum okul menüsü anca böyle oluyor.... Allah herkesin azmini arttırsın...
canım ne güzelmiş kahvaltın tebrik ederimgünaydın hanımlar şuan kahvaltımı yapıyorum ama önce yeşilçayımı içtim
kahvaltım= roka
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
1 acı biber
ayyy cnım çok teşekkür ederim.kuzummm süperrr..maşallahın varr..haftada 2.5 kilooo :))çok sewindimmm..ben yazdım okudun umarım 65.5..yarım kilo..(ama adetimm ..hemen kılıfı uydurdumm..:))
ilk hafta iyi oldu kilo verme ama her hafta böle olurmu bilmem.inş olur. seninde bu dönemin bitsin veririsin inş.
süpersinnnn, yorgunda olsan spor yapacagini biliyordum nedense![]()
süpersin ya bisiklete binmen bile tek başına spor için süper bence. ki sen fitness da yapıyosun. ne diyim miiiiikemmmmmmmmmmmmellllllllllhepinize iyi günlerrrr.. bugün felaket kar firtinasi var, 5-10 santim kar yagidi burda. ona ragmen nasil bisikletle gelmisim ise inanamiyorum kendime. tabi buranin normal hali bu zaten, nezaman bahar görmüsüzki mart ayinda
*** Bugünki menüm ***
Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile
---- bisikletle ise gittim ----
Ara
1 yesil elma
Ögle
Taze fasülye
Yogurt
Ara
1 portakalim var onu yiyecegim
---- bisikletle fitnesse gidecem ----
Bugün 1 saat ZUMBA dansi yapacaz spor salonunda, hem cok eglenceli hemde cok kalori yakiyor
Fitnessden eve gelir gelmez yemegimi yine herzamanki gibi yedikten sonra sizlere yazarim