evet canım ya süper spor yapıyorsun maşallah. merak etme böyle gidersen incecik ve sıkı olacaksın düğüne kadar.inşallah canımbenden sana bi tavsiye benim diyetisyenim bana akşamları pilav makarna türü sakın yeme dedi öğlende ye ama pilav vs yiceksen çorba içme dedi çorba iççeksen onu yeme dedi dolmada pilav türüne geçiyo aklında bulunsun
ama çok iyi öğünün bende ip alcam ya atlarım yazın memlekete gidicem bide spor yapma şansım pek yok hele ramazanda hiç yok. aslında yeşillik alan 45 dk felan rahat koşarım ipte atlarsam formumu korurum inşallah ben artık mayo değil bikini giymek istiyooooooooooooruuuum
denizde diğer kızlar özgüvenleriyle yürürken sahilde ben mayoyla bile rahat değilim keşke diyorum teyzeler gibi bende atlet şort giyseydim ama artık bunu demicem inat ettim
kızlar 3 mil leslie yaptım peşine hiç durbadan o 10 dklık videoyu yaptım ondan sonra o 15 dklık videoyu yapacaktım ki vücudum yeter hanife insaf dedi bende onun sadece 5 dksını mekik çekerek yaptım
bu arada adımıda öğrendiniz![]()
ay şimdi bi duşa gireyim sonra büyük kupada çayımı demlim ve evi temizlimyarım saatte hepsini yapayım ki dersede çalışabileyim yoksa mayısta o 14 ders birden yüklenecek
hadi kızlar kocaaamaaaan öpüyorum sizi bu arada öğlende kepekli ekmekten 2 diliminden yağsız tost yaparım bide ayran yaparım öğleni böyle geçiştiririm o kadar spor yaptım bari zayıflim dimi
sözlüm diyoki o kadar sporu yap yap sonra git ye kendine yazık ediyon zayıflayamıcan bırak yorulma boşuna diyo ben dahada hırslanıyorum o dahada ağır konuşuyo dahada fazla hırs yapimde zayıflim diye
öyle ama zayıflayamazsam gelinlik felan giymicem
her kzıın hayalidir gelinlik giymek evet ama ben bu kiloyla giymem gelinliği hele o istediğim modeli giyebilmem için kuğu gibi olmalıyım o yüzden zayıflıcam kararlıyım hanımlaaaaar
iyiki bu grupta hep birlikteyiiiiiz
![]()
canım akşam dolma hariç güzel bence. kahvaltında iyi. sporda var. yani bu hafta kilo verirsin bence.Günaydın kızlar. Ne güzel ya istikrarlı gidiyosunuz.
Dün akşam 1 tane kuru biber dolması ve bir kase çorba ve yoğurt yedim. 200 tane ip atladım. 30 tane de mekik çektim.
Sabah 2 dilim ekepekli ekmek, 1 tane ceviz, 2 dilim peynir ve şekersiz çay içtim.
Bu haftayı kilo vermeden kapatmicam inşallah