• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRLKTE ZAYIFLAMAYA VAR MISINIZ?

Bensendetutuklukaldim

saygıda kusur ettiysem vardır bir bildiğim!
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
4.227
7.321
158
Evet arkadaşlar... Gelin beraber zayıflayalım şu kilolardan kurtulalım. Fit görünüme kavuşalım.

Ben kısaca kendimden bahsedeyim. 24 yaşında 1.50 boyunda bir geeencim. :D bugun tartıda 81 çıkmamla artık sıkı bir zayıflama programına alıyorum kendimi.. Hayfi sizde gelin beraber başaralım

Bu arada gün içinde iki defa dışarı çıktım. Birisi biraz zorakiliktendi. Diğeri yürüyüş amaçlıydı. Hergün bir saat yürüyüşe çıkacağım... Sırf yürüyüşle ve düzenli beslenmeyle bir ara 65 e kadar düşmüştüm... İlk hedefim şimdilik 65i tekrar görmek

Bende dahil olabilirmi yim doğum yaptım 103 kiloyla 76 ya dusmustum suan 80 kiloyum birinin beni durtmesi lazım sabahtan akşam üstüne kadar iyiyim sonra birden cozutuyorum 17 aylık oğlum hala emio daha az emio ama benim birden sanki.şekerim dusuyo sacmaliyorum oysaki verdim daha önce yolunu yontemini biliorum ama biswy oluo kendimi Tutamıyorum şimdi ceviz suyu içiyorum üç gündür lesli yapıcam ve sağlıklı beslenicem klasik bi beslenme ve bol su

Tamamdır ozaman pazartesifen itibaren bende paylaşmaya çalışıcam. Özellikle ilk hedefim yılbaşında 69 rakamını tarti da görmek çok mu verilirmi bilmiorum ama denicem

Back
X