Birsey kullanmadigimiz halde bebek olmuyor

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
benimde sorunum var 1 senelik evliyim hic birsey kullanmadigimiz halde bebek olmuyor bazen dusunuyorum acaba bendemi bir sorun var burda daha gitmedim jinekolojiye ama utaniyorum

benimde sorunum var 1 senelik evliyim hic birsey kullanmadigimiz halde bebek olmuyor bazen dusunuyorum acaba bendemi bir sorun var burda daha gitmedim jinekolojiye ama utaniyorum

merhaba elbette bir yılı tamamladı iseniz sizin jinekolog tarafından değerlendirilmeniz gerekir. eşinizden de sperm testi istenir ve onların sonucuna göre gerekli tedavi var ise planlanır. hollandadasınız dilerseniz izin dönemi istanbula yolunuz düşerse de birlikte değerlendirme yapabiliriz. çünkü dil sorunundan dolayı bir çok hastam burada bu konuları tartışmayı tercih ediyor.sevgiler.

dil sorunum yokta turk olsa daha rahat olurdum burda bu sene bir randevu aliyimde bu sene izin yok bize seneye insallah cok istiyorum sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…