Varikosel ameliyatı sonra gebelik

Amaliyattan sonra %60 olmadı malesef aşılama sırasında ki işlem sonrası öyle oldu şuan hâlâ çok düşük evet ama doktor bize %40 iyileşme var dedi hem ileri hareketlilik te hemde morfoloji de çok güzel duzelmeler var dedi. Sayı düşmüş biraz size iki amaliyat önce ve sonraki testi yükleyeyim
Canım çok teşekkür inşallah inşallah böyle o kadar olumlu sonuç alırsınız ki gerçekten çok yorucu bir süreç yani bunu yaşamayan anlamaz Allah inşallah böyle sonucunu güzel eylesin yani sürekli bir mücadele halindeyiz biz de bilmiyorum direkt bebek mi yapsak bu ameliyat olmadan onun karışıklığını yaşıyorum çünkü gerçekten doktorların çoğu ameliyat olma direkt tüp bebek yap diyor bakalım iyi bir doktor sormak istiyoruz canım bu arada bu kaç iki test arasında ne kadar zaman var yani gayet güzel bence

Canım çok teşekkür inşallah inşallah böyle o kadar olumlu sonuç alırsınız ki gerçekten çok yorucu bir süreç yani bunu yaşamayan anlamaz Allah inşallah böyle sonucunu güzel eylesin yani sürekli bir mücadele halindeyiz biz de bilmiyorum direkt bebek mi yapsak bu ameliyat olmadan onun karışıklığını yaşıyorum çünkü gerçekten doktorların çoğu ameliyat olma direkt tüp bebek yap diyor bakalım iyi bir doktor sormak istiyoruz canım bu arada bu kaç iki test arasında ne kadar zaman var yani gayet güzel bence
4 ay var ilk amaliyattan 1 ay önce yapılmıştı diğerinde amaliyattan 3 ay sonra yapıldı, doktor tüp bebeğe yönlendiriyorsa çokta diretmeyin bence çünkü bu amaliyatta yaş da çok önemli 35 yaş üstü etkisi yok gibi demişti bize doktorlar, belki ikinci çocuğunuz normal yollarla olur çünkü şuan ister istemez stresli siniz streste gebe kalmayı çok etkiliyor

Back