Zaten onu harcarimda dedikodu yaptığını bir arkadaşım söyledi bana , o arkadaşıma beni kotulemis ama o arkadasimda benim anlattığımi anlatma dediHarcayın..
Erkeğin dedikoducusuda çekilmez
Hmm devami şöyle olur bayeam gitmesem ayip yilbasi toplaniyoruz cagirmasak ayip dogum günü birarada olmalıyız bla bla bla işin zor sende gel diye baskı yapıyor mu ??Evet öyle diyordu. Şimdi değişmiş. Anasiyla gelicekmis çirkin neymiş anasina ayıp olurmus gitmese
Yoo yapmıyorHmm devami şöyle olur bayeam gitmesem ayip yilbasi toplaniyoruz cagirmasak ayip dogum günü birarada olmalıyız bla bla bla işin zor sende gel diye baskı yapıyor mu ??
Aslında eşin nazik bir adam anladigim kadariyla kaynin selam vermemekle ayip etmis ama o gidip sen evde kalincada olmaz onlar toplanir sen evde huzursuz olursun ha nasil cozerim dersen bilemedim şimdi ama bu konu biraz zor çözülür gibi geldi yanu kızın yaptigi yenilir yutulur birsey değil kiYoo yapmıyor
ama gidişat öyle, ayıp olmasın die hicbirseyden eksik kalmayacak
ama kendi kardeşi bırak benle bayramlasmayi sokakta annemi görmüş ne bayramlaşma ne selam. Annemin ne suçu var
ous diyorki annesi geliyor diye hosgeldine gidiyorum o kadının ne suçu var
benim annemin ne suçu var
onun anası anada benimki camurdanmi
Zaten şu anda ondan nefret ediyorumYanlış anlamayın ama tüm suç eşinizde.
Eşinizin davranışının anlamı tam olarak şu:
Haksız olan Carrie, bu yüzden kardeşim eşimle konuşmayabilir, annesinin yüzüne bakmayabilir ama ben gider onun nişanlısına hoşgeldin derim.
Siz kendinizi aklasanız da aklamasanız da eşinizin bu davranışıyla sizin haklı görülmeniz imkansız zaten.
Bence açıklayın ve kendinizi aklayın, o ayrı.
Yalnız eşiniz çok çok yanlış hareket ediyor.
Zaten şu anda ondan nefret ediyorum
elimden gelse bir kaşık suda bogarim
herkesin gözünde kıskanç eltiyim
gerçekleri bilseler de birsey değişmez bence çünkü insanlar ki yüzlü
durumu bilenler bile bi itibar bi itibar ediyorlar cirkine
Yenilir yutulur olsaydı o kadar kin tutmazdimAslında eşin nazik bir adam anladigim kadariyla kaynin selam vermemekle ayip etmis ama o gidip sen evde kalincada olmaz onlar toplanir sen evde huzursuz olursun ha nasil cozerim dersen bilemedim şimdi ama bu konu biraz zor çözülür gibi geldi yanu kızın yaptigi yenilir yutulur birsey değil kiişin zor valla
Evet o nedenle kimin eli güçlüyse ona inanılıyormuş gibi yapılır. Kim daha fazla rest çekebiliyorsa, daha fazla çıkar sağlayabiliyorsa ya da daha netse.
Eşinizle bu imajı vermeniz imkansız.
Zaten onu harcarimda dedikodu yaptığını bir arkadaşım söyledi bana , o arkadaşıma beni kotulemis ama o arkadasimda benim anlattığımi anlatma dedi
hoş o arkadasimda bana mesafe koydu şu anda kaynim daha ne demiştir allah bilir
normalde dedikoducu değil kaynim ama nişanlısı için yapıyor bunlari
Zaten ispat lazım olacak. Ispat olmadimi inanmıyor ne kaynanam ne ousOhooo sen karşındaki onlardan daha çok düşünüyorsun boşver..
Düşünme milleti gerçekten bak senden yaşça baya küçük olabilirim ama düşünmeyin yani..
O arkadaşınızda siz söylerseniz ''yooo ben demedim ki baakkk görmüyo musunuz muhabbetimiz bile yookk'' demek için mesafe koymuştur..
Gerçek bi arkadaş dost olsa mesafe koymazdı..
Ben duydum diyin en iyisi..
Eğer ispat gerekirse sizi harcayan herkesi harcayın..
İnsanlara iyilik limiti belirleyin kendinize..
O kotayı aşana davranmanız gerektiği gibi davranın.. :)
Bu aileniz bile olsa :)
ben susmuştum..ben suclu gibi görünmüştüm ama aslında herkes işin aslını biliyordu..sonuç olarak o zor durumda bırakmadığım arkadaşım etrafa olayı ben suçluymuşum kendiisinin hiç payı yokmuş giibi anlattı..yine sustum.hicbirzaman yaranamadım ona..başka sebeplerden dolayı küsüz.kimse değmiyor..açıklayın gitsinmerhaba güzel bayanlar. ben birşey sormak istiyorum size.
seçmek zorunda kalırsanız ne seçersiniz : kendinizi aklayıp en yakın arkadaşlarınızdan birinzi zor durumda bırakmakmı, yoksa arkadaşınızı zor durumda bırakmamak için susmakmı?
şu anda ben arkadaşımı zor durumda bırakmamak içn kendimi aklamıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum. bi şekilde kimseye zarar vermeden nasıl çözerim bunu
Ama o arkadaşım bana anlattığınız bende kızıp kaynimla diğer sahis hakkında bişeyler söyledim. Kaynimin sır gibi sakladigi herkesten utandigi bişeyiben susmuştum..ben suclu gibi görünmüştüm ama aslında herkes işin aslını biliyordu..sonuç olarak o zor durumda bırakmadığım arkadaşım etrafa olayı ben suçluymuşum kendiisinin hiç payı yokmuş giibi anlattı..yine sustum.hicbirzaman yaranamadım ona..başka sebeplerden dolayı küsüz.kimse değmiyor..açıklayın gitsin
Zaten ispat lazım olacak. Ispat olmadimi inanmıyor ne kaynanam ne ous
Ama ben çok kötü şeyler söyledim onaİspatta o kişiyi gösterirsiniz..
Kendi menfaatinizi düşünün boşverin milleti..
Dozunda bi bencillik iyidir
Ama ben çok kötü şeyler söyledim ona
Tamam :)Özelden yazayim
HaklısınBi süre önce kendi ailemden olan birileriyle catıştım arkamdan cevirdikleri bişeyi duymuştum ve bana söyleyen kişinin ismini vermedigim için suç bana kaldı ben uydurmuş durumuna düştüm cogu kişide bana yüz cevirdi uzaklaştı yalancı düzenbaz dedikoducu olmuştum onların gözünde günlerce agladım uyumadım cok üzüldüm kendimi kimseye ifade edemedim ama annem arkamdaydı ve benim kızım hata yapmaz yaparsada evladımın arkasındayım kimse kuIma laf edemez sözleri tesellim olmuştu bi zaman sonrada kaynanamla sorun yasadım altınlarımı emenet bırakmıitım geri istedigimde onları bozdurup kayınıma ev aldıgını söyledi biraz moralim bozuldu ama ses edemedim ödeyecez dedi tamam dedim megerse önemli degil ödemenize gerek yok dememişim kıyametleri kopardı İftiralar attı eşime yalan söyledi beni karaladı eşimde annemde her iki oşayda benim tarafımdalardı cok üzüldüm agladım ama zamanla unutuluyor sevenlerim zaten etrafımda bu olaylar sayesinde de kime nasıl davranmam gerektigini ögrenmiş oldum kimseyede kemdimi ispatlayamadım zamanla herkes kendi derdine dalıyor allah yanına bırakmıyor anlayacagınız o yüzden biraz yaralanıyorsun ama insanların gercek yüzlerini görmüş oluyorsun bazen akrabadan önce arkadaş geliyor ben bana hakkımda cevirdikleri seyi kimden duydugumu söylemedim yalancı oldum ama etrafımdaki gereksi kişileride hayatımdan elemiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?