Arkadaşımın bi kabahati yokki konu ilk yazidakinden biraz farkliKendini akla..arkadasina camur at bosver devir cikar devri.aynisini su an yasiyorum...biri kendini benim ustumden akladi is yerimde..yapin yapin cekinmeyin ...
Şimdilik susiyorumbu olay çok uzun zaman olduysa sus yakın olduysa da sus
bu anlatıgın durmun benzerini bende yaşadım.o zaman öyle canım sıkıldı ki açıp telefon ne var ne yoksa herşeyi anlatım kopucaksa ipler tamamen kopsun deyip o kızgınlıkla herşeyi diyecektim
fakat annem sakın yapma herkes kendi yaptığından utansın dedi.
o sıra anneme de küstüm herşeyime mani oluyorsun diye
ama anladım ki zaman geçtikçe o kişi ya vicdan yaptı ya utandi bana yaklaşmaya çalıştı işte o zaman bende ona öyle bir sırtımı döndüm ki herkes bunu anladı
bazen susmak iyi oluyor.ama bazen bu durumlar da tecrübem olduğu için sus ve deki allah utanma duygusu versin de ve bekle...
Biraz daha bekliyim diyorumKendini akla derim ben....
o arkadaşın sennle iletişimi kopardı öyle değil mi yanlış anlamadıysamBiraz daha bekliyim diyorum
bakalım daha ne olacak
Evet.o arkadaşın sennle iletişimi kopardı öyle değil mi yanlış anlamadıysam
o zaman akla gitsin ya kendini
niye onu bekleyesin yüzüstü bırakmış seni resmen
ilginç bence açıkçası..Evet.
konuyu ne zaman actigimi hatırlamıyorum ama o gün bugün ne telden aradı ne faceden yazdı ne mesaj çekti nede bana geldi
bayramlasmadik bile
Bende öyle düşünmustumBazen insan dostuiçin kendini feda etmeli yoksa ne anlamı var candaşlğın. Neye göre olduğu da önemli tabi
ilginç bence açıkçası..
Sanmıyorum. Bence karşı taraf ona beni kotuledi oda benimle arkadaş olmaktan vazgectiHee o zaman kendinizi akladığını düsünüyordur
Bende üstüne gitmedim açıkçası birisi mesafe koyduğunda kendimi geri çekiyorum.
Amannn takmiyorum artık
beni sevmeyen sevmesin zorlami
Tsk ederim o senin güzelliğin yavrucumvalla bence çok sevimlisinn bunu da cidden öyle düşündüğüm için söylüyorum
sevmeyen kendisi kaybeder
Hatan dedikodunu yapan kisiye citlatmak olmus. Benim basimada gelmisti bunun gibi bir sey. Hakkimda iftira atan birine direk gidip yuzlesmistim ortalik birbirine girdi resmen. Soyledim de kimden duydugumu. Zaten karaktersiz bir insandi hakkimda attigi iftiralari baskasindan duydugumu soyledi utanmadan, gozun onunde baskasina iftira atti.arkadaşımın hiç bir kabahati yok, o sadece bana yardımcı olmaya çalıştı böyle böyle konuşuyor o kişi diye
Bosver demek ki gercek arkadas deyilmis. Sana arkadas mi yok ?Bende öyle düşünmustum
ama ne bileyim o arkadaşımda uzaklaştı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?