birşey

Kendini akla..arkadasina camur at bosver devir cikar devri.aynisini su an yasiyorum...biri kendini benim ustumden akladi is yerimde..yapin yapin cekinmeyin ...
Arkadaşımın bi kabahati yokki konu ilk yazidakinden biraz farkli

Bu arada arkadaşlar yeni gelişme olarak bir daha o arkadaşımla görüşmedim. Mesafe koydu gibi geliyor bana
bende aramadim gerçi ama oncedende aramiyordum o arıyordu beni görüşelim diye

bu olay çok uzun zaman olduysa sus yakın olduysa da sus

bu anlatıgın durmun benzerini bende yaşadım.o zaman öyle canım sıkıldı ki açıp telefon ne var ne yoksa herşeyi anlatım kopucaksa ipler tamamen kopsun deyip o kızgınlıkla herşeyi diyecektim
fakat annem sakın yapma herkes kendi yaptığından utansın dedi.
o sıra anneme de küstüm herşeyime mani oluyorsun diye
ama anladım ki zaman geçtikçe o kişi ya vicdan yaptı ya utandi bana yaklaşmaya çalıştı işte o zaman bende ona öyle bir sırtımı döndüm ki herkes bunu anladı

bazen susmak iyi oluyor.ama bazen bu durumlar da tecrübem olduğu için sus ve deki allah utanma duygusu versin de ve bekle...

Şimdilik susiyorum
ama yalnız kaldim

Bazen insan dostuiçin kendini feda etmeli yoksa ne anlamı var candaşlğın. Neye göre olduğu da önemli tabi

o arkadaşın sennle iletişimi kopardı öyle değil mi yanlış anlamadıysam
o zaman akla gitsin ya kendini
niye onu bekleyesin yüzüstü bırakmış seni resmen
Evet.
konuyu ne zaman actigimi hatırlamıyorum ama o gün bugün ne telden aradı ne faceden yazdı ne mesaj çekti nede bana geldi
bayramlasmadik bile

Yani normalde tamam arkadaşını kolla boşver derdim ki dedim
ama açıkçası tuhaflık var

Hee o zaman kendinizi akladığını düsünüyordur

Bende üstüne gitmedim açıkçası birisi mesafe koyduğunda kendimi geri çekiyorum.
Amannn takmiyorum artık
beni sevmeyen sevmesin zorlami

Bende üstüne gitmedim açıkçası birisi mesafe koyduğunda kendimi geri çekiyorum.
Amannn takmiyorum artık
beni sevmeyen sevmesin zorlami

valla bence çok sevimlisinn bunu da cidden öyle düşündüğüm için söylüyorum
sevmeyen kendisi kaybeder

arkadaşımın hiç bir kabahati yok, o sadece bana yardımcı olmaya çalıştı böyle böyle konuşuyor o kişi diye
Hatan dedikodunu yapan kisiye citlatmak olmus. Benim basimada gelmisti bunun gibi bir sey. Hakkimda iftira atan birine direk gidip yuzlesmistim ortalik birbirine girdi resmen. Soyledim de kimden duydugumu. Zaten karaktersiz bir insandi hakkimda attigi iftiralari baskasindan duydugumu soyledi utanmadan, gozun onunde baskasina iftira atti.

Simdiki aklim olsa hicc hidip yuzlesmezdim. Hic gerek yok asagalik insanlarla yuzgoz olmaya. Gereksiz iliskini azaltirsin hep dikkatli olursun olur biter.

Cevrendekiler zaten seni taniyorsa dogruyu anliyacaktir. Bence sus, merak etme uzaklasanlar tekrar yakinlasaciktir.

Kendi isine bak. Bir dahada sana direketkisi yoksa bi insanin ve karaktersiz bir kisilikse bulasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…