birşey

Ben citlatmadim, dedikodumu yapan kişiyle konuşmuyorum zaten. Eşime citlattim ama kim ne dedi söylemedim genel olarak citlattim

Ous kim ?
Yabancı mısınız?
Arkadaşınız falan mı ?

Yabancı değiliz ous eşim oluyor

Evli olsam ve bana en çok inanması gerekn kişi eşimken bana inanmayı değilde diğer kişiye inanmayı tercih ediyosa söylerim direkt..

Evli olsam ve bana en çok inanması gerekn kişi eşimken bana inanmayı değilde diğer kişiye inanmayı tercih ediyosa söylerim direkt..
Bu konu yüzünden çok kavga ettik. Diğer kişide kardeşi zaten

Yani bi Erkek bir kız kardeşi var ikisiylede konusmuyorum

Konuşmuyorum onunlada

Yani bi Erkek bir kız kardeşi var ikisiylede konusmuyorum

1 Siz
2 Eşiniz
3 Dedikoducu
4 Bu dedikoducuyla ilgili gerçeği size söyleyen..
Sanırım burdaki dedikoducu görümceniz dimi.
Onunlada konuşmuyosanız eşinizin sizi yanlış anlamasındansa, kardeşini doğru tanımasını yeğler söylerdim :)

Yok dedikoducu olan kaynim
gorumcemle başka birşey yüzünden konuşmuyorum
gorumcem beni oldum olası kıskandı hiç bir zaman onunla aram cok iyi olmaz zaten ama son yaptığı şey kapak oldu ve irtibatimi komple kestim onunla
kaynimda nisanlisiyla yaşadığım olumsuzluklar yüzünden nişanlısıni aklama amacıyla benim dedikodumu yapıyor

Harcayın..
Erkeğin dedikoducusuda çekilmez

Düğüne gidecek daha gorusmeyecek yazmistin önceki konuna yanlis hatirlamiyorsam kötü olmuş
Evet öyle diyordu. Şimdi değişmiş. Anasiyla gelicekmis çirkin neymiş anasina ayıp olurmus gitmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…