Orası öyle, o yüzden canımı sıkmıyorumBosver demek ki gercek arkadas deyilmis. Sana arkadas mi yok ?
Ben citlatmadim, dedikodumu yapan kişiyle konuşmuyorum zaten. Eşime citlattim ama kim ne dedi söylemedim genel olarak citlattimHatan dedikodunu yapan kisiye citlatmak olmus. Benim basimada gelmisti bunun gibi bir sey. Hakkimda iftira atan birine direk gidip yuzlesmistim ortalik birbirine girdi resmen. Soyledim de kimden duydugumu. Zaten karaktersiz bir insandi hakkimda attigi iftiralari baskasindan duydugumu soyledi utanmadan, gozun onunde baskasina iftira atti.
Simdiki aklim olsa hicc hidip yuzlesmezdim. Hic gerek yok asagalik insanlarla yuzgoz olmaya. Gereksiz iliskini azaltirsin hep dikkatli olursun olur biter.
Cevrendekiler zaten seni taniyorsa dogruyu anliyacaktir. Bence sus, merak etme uzaklasanlar tekrar yakinlasaciktir.
Kendi isine bak. Bir dahada sana direketkisi yoksa bi insanin ve karaktersiz bir kisilikse bulasma.
Ous kim ?
Yabancı mısınız?
Arkadaşınız falan mı ?
Yabancı değiliz ous eşim oluyor
Bu konu yüzünden çok kavga ettik. Diğer kişide kardeşi zatenEvli olsam ve bana en çok inanması gerekn kişi eşimken bana inanmayı değilde diğer kişiye inanmayı tercih ediyosa söylerim direkt..
Bu konu yüzünden çok kavga ettik. Diğer kişide kardeşi zaten
Konuşmuyorum onunladaBen harcarım direkt acımam..
Görümcenle aran nasıl normalde ?
Eltinle alakasi varmi bu durumun ay benimki beni sık sık ariyor sen naptin merak ettimYani bi Erkek bir kız kardeşi var ikisiylede konusmuyorum
Konuşmuyorum onunlada
Yani bi Erkek bir kız kardeşi var ikisiylede konusmuyorum
Evet o cirkin sahisla alakası varEltinle alakasi varmi bu durumun ay benimki beni sık sık ariyor sen naptin merak ettim
Olmasaydi sasardim allah senin sabrini onla siniyor benceEvet o cirkin sahisla alakası var
1 Siz
2 Eşiniz
3 Dedikoducu
4 Bu dedikoducuyla ilgili gerçeği size söyleyen..
Sanırım burdaki dedikoducu görümceniz dimi.
Onunlada konuşmuyosanız eşinizin sizi yanlış anlamasındansa, kardeşini doğru tanımasını yeğler söylerdim :)
Canim cok sıkkın o çirkin şahıs geliyor yarın bu tarafaOlmasaydi sasardim allah senin sabrini onla siniyor bence
Sen sakin kalmaya çalış laf getirip goturenleride sustur hiç lafini etmeyin yanimda de kes at sinirin bozulmasin durduk yereCanim cok sıkkın o çirkin şahıs geliyor yarın bu tarafa
Ousla kavga ettim gidip hosgeldin diyecekmisSen sakin kalmaya çalış laf getirip goturenleride sustur hiç lafini etmeyin yanimda de kes at sinirin bozulmasin durduk yere
Yok dedikoducu olan kaynim
gorumcemle başka birşey yüzünden konuşmuyorum
gorumcem beni oldum olası kıskandı hiç bir zaman onunla aram cok iyi olmaz zaten ama son yaptığı şey kapak oldu ve irtibatimi komple kestim onunla
kaynimda nisanlisiyla yaşadığım olumsuzluklar yüzünden nişanlısıni aklama amacıyla benim dedikodumu yapıyor
Düğüne gidecek daha gorusmeyecek yazmistin önceki konuna yanlis hatirlamiyorsam kötü olmuşOusla kavga ettim gidip hosgeldin diyecekmis
Evet öyle diyordu. Şimdi değişmiş. Anasiyla gelicekmis çirkin neymiş anasina ayıp olurmus gitmeseDüğüne gidecek daha gorusmeyecek yazmistin önceki konuna yanlis hatirlamiyorsam kötü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?