birşey

Canım bence çok gereksiz bi konu gibi geldi bana o nedenle konuyu kapat derim sanırım çaılşmayan bayanlarsınız dedikoduya ayıracak çok zamanınız var

Waayy zor bir durum gerçekten.

Bence de konularını biliyorum eşinin karşı tarafı savunmasının seni nasıl sinir ettiğini tahmin ediyorum arkadaşın da destek çıksın birlikte halledin hatta

herzaman karşı tarafı savunuyor bi kere bile bana hak vermedi.

Off senin bu kocayla isin zor. Nasil oldu da herkes iyi sen kotu oldun valla cok anlamsiz
Bu olayin cozulmesi lazim bence, kaynanan hic acmiyor mu konuyu. Kizim barisin siz akrabasiniz falan diye. Ordan girersin konuya, acarsin agzini bi guzel.

kaynanam istiyor barışmamızı ama ne ben ne karşı taraf yanaşmıyoruz. ben kendimi haklı görüyorum onlar kendilerini haklı görüyorlar
ous arada kaldı benleyken birazcık bana hak veriyor, sanırım onlarlayken onlara hak veriyor. ama genel olarak suçlu beni buluyor

Canım bence çok gereksiz bi konu gibi geldi bana o nedenle konuyu kapat derim sanırım çaılşmayan bayanlarsınız dedikoduya ayıracak çok zamanınız var

sana göre gereksiz olabilir. ben kapatmıyorum konuyu.
sen geç işinin başına bakim

Eee. Sen de bir daha ousun yanında dedikodu yapmayacaksın..
Zaten ağız tadıylma dedikodu yapacak biri de değil bence..

kimle yapiyim o zaman. zaten onunla dedikodu sarmıyor o bir gerçek ama bende durup dururken kimsenin dedikodusunu yapmam.
gereken şeyleri gereken insanlara söyledim hepsi bu

Bu kadar yakin insanlarin gozunde dedikoducu kiskanc biri imajiniz varsa saga sola satasmak yerine once bi kendinizi sorgulayin.. yakinda esinizde dahil cevrenizde kimse kalmicak yoksa. Cunku esiniz bile sizi oyle goruyor. Neden acaba

hayır canım izin günüm ayrıca eleştiriye hiç açık değilsin.Dedikodu yapmışsın ortaya çıkıncada kendini savunmak için debelenip duruyosun

Karıştırdınız carrie yle beni..
Siz hiç dedikodu yapmadınız sanırım..
Nacizane tavsiyem büyük konuşmayın..

Ben olsam laf getireni söylerim. Xxx Geldi böyle , böyle dedi bana bende ,sinirlendim ağızıma geleni söyledim diye. Bence İnsanların, Dedikodusunu yapmak yerine yüzüne karşı söyleyin.
Belki Sevilmezsiniz ama zor da da kalmazsınız! Saman altından Su yürüteceğime Samanı Yakarım daha iyi..

Bu kadar yakin insanlarin gozunde dedikoducu kiskanc biri imajiniz varsa saga sola satasmak yerine once bi kendinizi sorgulayin.. yakinda esinizde dahil cevrenizde kimse kalmicak yoksa. Cunku esiniz bile sizi oyle goruyor. Neden acaba

görmezden gelemiyorsun beni değilmi

hayır canım izin günüm ayrıca eleştiriye hiç açık değilsin.Dedikodu yapmışsın ortaya çıkıncada kendini savunmak için debelenip duruyosun

ben dedikodu yaptım, doğru. açığa çıkmadı çünkü açıkta söyledim bunu
ayrıca kimseden saklım yok bişey varsa gelip söylensin
izin gunuymuş izin gününü o zaman kkda geçirme, daha faydalı şeyler yap

bende zaten kime ne demişsem açık açık söyledim ve açık açık üstüme aldım. ben başkalarının dediklerinin san ki ben demişim gibi denilmesini istemiyorum

İzin günümde ne yapacağımı sana sormucam bu arada kk her zaman takip ediyorum boş vakitte dedikodu yapmaktan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…