ben inanıyorumBen anlamam. İnanmıyordum eskiden ama böyle sileri gördükçe şüpheleniyorum essah mı diye :)
Waayy zor bir durum gerçekten.merhaba güzel bayanlar. ben birşey sormak istiyorum size.
seçmek zorunda kalırsanız ne seçersiniz : kendinizi aklayıp en yakın arkadaşlarınızdan birinzi zor durumda bırakmakmı, yoksa arkadaşınızı zor durumda bırakmamak için susmakmı?
şu anda ben arkadaşımı zor durumda bırakmamak içn kendimi aklamıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum. bi şekilde kimseye zarar vermeden nasıl çözerim bunu
Bence de konularını biliyorum eşinin karşı tarafı savunmasının seni nasıl sinir ettiğini tahmin ediyorum arkadaşın da destek çıksın birlikte halledin hatta
Canım bence çok gereksiz bi konu gibi geldi bana o nedenle konuyu kapat derim sanırım çaılşmayan bayanlarsınız dedikoduya ayıracak çok zamanınız var
ous bile inanıyor dedikoducu olduğuma
Off senin bu kocayla isin zor. Nasil oldu da herkes iyi sen kotu oldun valla cok anlamsiz
Bu olayin cozulmesi lazim bence, kaynanan hic acmiyor mu konuyu. Kizim barisin siz akrabasiniz falan diye. Ordan girersin konuya, acarsin agzini bi guzel.
Canım bence çok gereksiz bi konu gibi geldi bana o nedenle konuyu kapat derim sanırım çaılşmayan bayanlarsınız dedikoduya ayıracak çok zamanınız var
Eee. Sen de bir daha ousun yanında dedikodu yapmayacaksın..
Zaten ağız tadıylma dedikodu yapacak biri de değil bence..
Bu kadar yakin insanlarin gozunde dedikoducu kiskanc biri imajiniz varsa saga sola satasmak yerine once bi kendinizi sorgulayin.. yakinda esinizde dahil cevrenizde kimse kalmicak yoksa. Cunku esiniz bile sizi oyle goruyor. Neden acabaşimdi ousun, kaynanamın, görümcemin, çevrenin gözünde ben dedikoducu, iftiracı ve kıskanç biriyim. benim dedikodumu yapan şahısta oooooo, o hayatta öle konulara girmez, o seni hiç kötülermiiii, millet ne biliyosa senden biliyor, o kimseye anlatmaz modunda herkes yanii anladınızmı
ben kara keçi
hayır canım izin günüm ayrıca eleştiriye hiç açık değilsin.Dedikodu yapmışsın ortaya çıkıncada kendini savunmak için debelenip duruyosunSanırım siz de çalışmıyorsunuz ki burdasınız..
hayır canım izin günüm ayrıca eleştiriye hiç açık değilsin.Dedikodu yapmışsın ortaya çıkıncada kendini savunmak için debelenip duruyosun
Bu kadar yakin insanlarin gozunde dedikoducu kiskanc biri imajiniz varsa saga sola satasmak yerine once bi kendinizi sorgulayin.. yakinda esinizde dahil cevrenizde kimse kalmicak yoksa. Cunku esiniz bile sizi oyle goruyor. Neden acaba
hayır canım izin günüm ayrıca eleştiriye hiç açık değilsin.Dedikodu yapmışsın ortaya çıkıncada kendini savunmak için debelenip duruyosun
Ben olsam laf getireni söylerim. Xxx Geldi böyle , böyle dedi bana bende ,sinirlendim ağızıma geleni söyledim diye. Bence İnsanların, Dedikodusunu yapmak yerine yüzüne karşı söyleyin.
Belki Sevilmezsiniz ama zor da da kalmazsınız! Saman altından Su yürüteceğime Samanı Yakarım daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?