birşey

bende zaten kime ne demişsem açık açık söyledim ve açık açık üstüme aldım. ben başkalarının dediklerinin san ki ben demişim gibi denilmesini istemiyorum
Ozaman kimseye en ufak bir söz etmicen. İnsanlar 2 yüzlü fesatlar. Senden alır üzerine 10 misli ekler konuşurlar.. Kimseye güven yok

Ozaman kimseye en ufak bir söz etmicen. İnsanlar 2 yüzlü fesatlar. Senden alır üzerine 10 misli ekler konuşurlar.. Kimseye güven yok

kimseye bişey anlatmıycam ama benim hakkımda konuşulduğu zaman bunları yazacam bi kenara.yüzleştirecem

sende nasıl bir izlenim bıraktıysan benim gibi adımız çıkmış dokuza inmez sekize

ben hakkımı korurum. eğer hatalıysam özür dilemesinide bilirim ama haklıysam ve üstüme geliniyorsa kinlenirim
adım çıkmış dokuza inmez sekize
eşimde diyor oyy ben ne edecem senleee diye.
ne yapmışımki diyorum. her taşın altından çıkıyorsun diyor.

kimseye bişey anlatmıycam ama benim hakkımda konuşulduğu zaman bunları yazacam bi kenara.yüzleştirecem
Büyük beyinler parayla,küçük beyinler insanla uğraşır... En güzeli arkandan ne derse desinler Oralı olma..

Bu kadar yakin insanlarin gozunde dedikoducu kiskanc biri imajiniz varsa saga sola satasmak yerine once bi kendinizi sorgulayin.. yakinda esinizde dahil cevrenizde kimse kalmicak yoksa. Cunku esiniz bile sizi oyle goruyor. Neden acaba

Ben kalırım carrienin yanında.
Tanıdığım en net insanlardan biri.
Ne varsa aklında söylüyor..
Kıvırmıyor net..
Sevilmiyorsa tam da bu yüzden sevilmiyor işte.

Büyük beyinler parayla,küçük beyinler insanla uğraşır... En güzeli arkandan ne derse desinler Oralı olma..

yahu tek kabahatimde kaynama bazı şeyler anlatmak oldu. gerçi ne yalan söyliyim dedikodu sayılır doğru ama benim yerimde kim olsaydı bunu söylerdi diye düşünüyorum. yoksa gidipte yabancılara alakasız insanlara anlatmadım hiçbirşey

Artık cevap yazmıcam sanırım olay biraz seviyesizleşiyo yap canım dedikodunu sonra da sızlan dur

Ben kalırım carrienin yanında.
Tanıdığım en net insanlardan biri.
Ne varsa aklında söylüyor..
Kıvırmıyor net..
Sevilmiyorsa tam da bu yüzden sevilmiyor işte.

teşekkür ederim ebruşum benim bende seni çokkkkkkkk seviyorum sen yavrumsun
bir insanı bile bile kırmak istiyorsam allah belamı versin ama kıyruğuma basıldığında gerçektende çok net olabiliyorum ve söylüyorum. söylediğim içinde (en azından reelden bahsedecek olursak) insanlar benle yüzleşmekten çekiniyor. ne olursa arkamdan oluyor zaten.
allah bilir daha kimlere neler söylendi bilmiyorum, tek bu arkadaşım gelip söyledi. oda söylemeseydi belkide vicdan azabı çekerdim bak ben onları anlattım kaynanama onları sesi çıkmıyor.
ama gördüğüm kadarıyla sesleri haddiden fazla çıkıyor
ah bide delikanlı olsalarda yüzüme söyleseler ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…