herzaman karşı tarafı savunuyor bi kere bile bana hak vermedi.
İzin günümde ne yapacağımı sana sormucam bu arada kk her zaman takip ediyorum boş vakitte dedikodu yapmaktan bahsediyorum
Çok sinir bozucu... O yüzden ne yap ne et arkadaşını ikna et
Ozaman kimseye en ufak bir söz etmicen. İnsanlar 2 yüzlü fesatlar. Senden alır üzerine 10 misli ekler konuşurlar.. Kimseye güven yokbende zaten kime ne demişsem açık açık söyledim ve açık açık üstüme aldım. ben başkalarının dediklerinin san ki ben demişim gibi denilmesini istemiyorum
Ozaman kimseye en ufak bir söz etmicen. İnsanlar 2 yüzlü fesatlar. Senden alır üzerine 10 misli ekler konuşurlar.. Kimseye güven yok
ous bile inanıyor dedikoducu olduğuma
sende nasıl bir izlenim bıraktıysan benim gibi adımız çıkmış dokuza inmez sekize
Sanırım siz de çalışmıyorsunuz ki burdasınız..
Büyük beyinler parayla,küçük beyinler insanla uğraşır... En güzeli arkandan ne derse desinler Oralı olma..kimseye bişey anlatmıycam ama benim hakkımda konuşulduğu zaman bunları yazacam bi kenara.yüzleştirecem
Bu kadar yakin insanlarin gozunde dedikoducu kiskanc biri imajiniz varsa saga sola satasmak yerine once bi kendinizi sorgulayin.. yakinda esinizde dahil cevrenizde kimse kalmicak yoksa. Cunku esiniz bile sizi oyle goruyor. Neden acaba
yok o iş yerinden bağlanıyor çalışıyor görüntüsü verip çalışmayanlardan ben gibi
:)yok o iş yerinden bağlanıyor çalışıyor görüntüsü verip çalışmayanlardan ben gibi
Büyük beyinler parayla,küçük beyinler insanla uğraşır... En güzeli arkandan ne derse desinler Oralı olma..
şu kedi başımı döndürüyor....:)conemmmmmmmmmm
:)
Ben hem çalışıp hem yorum yazıyorum..
Boş kaldıkça..
Sadece akşamları girmem.
Ben kalırım carrienin yanında.
Tanıdığım en net insanlardan biri.
Ne varsa aklında söylüyor..
Kıvırmıyor net..
Sevilmiyorsa tam da bu yüzden sevilmiyor işte.
başka yolu yokımudur acaba, hem karnım doysun hem pastam dursun
Artık cevap yazmıcam sanırım olay biraz seviyesizleşiyo yap canım dedikodunu sonra da sızlan dur
:)
Ben hem çalışıp hem yorum yazıyorum..
Boş kaldıkça..
Sadece akşamları girmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?