senin ismin altinda basbakan yaziyo ya ondan korktum :d
yok canim, espri cok eski oldugundan utandim ve sildim
Hiçbirini yapmam güler geçerim :) durumunun ne olduğunu bilsek belki yardımcı olurduk ama bu şekilde sadece güler geçerimmerhaba güzel bayanlar. ben birşey sormak istiyorum size.
seçmek zorunda kalırsanız ne seçersiniz : kendinizi aklayıp en yakın arkadaşlarınızdan birinzi zor durumda bırakmakmı, yoksa arkadaşınızı zor durumda bırakmamak için susmakmı?
şu anda ben arkadaşımı zor durumda bırakmamak içn kendimi aklamıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum. bi şekilde kimseye zarar vermeden nasıl çözerim bunu
Ous sanırım eşiniz oluyor?
Siz, arkadaşınızın söylediğini ona söyleseniz de, o başkalarına söylemese olmaz mı?
Hiçbirini yapmam güler geçerim :) durumunun ne olduğunu bilsek belki yardımcı olurduk ama bu şekilde sadece güler geçerim
carrie keske senın kadar hayat dolu olsam..
Ben insanları günah keçisi olarak kullanan zavallı zihniyetlerden nefret ediyorum.bende ispiyonculuğu sevmem dobralıktan yanayım
Ben insanları günah keçisi olarak kullanan zavallı zihniyetlerden nefret ediyorum.
Biraz tecrübenin verdiği bir şey biraz da çalıştığın insanları tanımayla alakalı ki başımdan şöyle bir şey geçti.
Bir hesap yapıyoruz üretimle ilgili, biri bana kendi hesabını getirdi ben de onu takip edip sonuca gidecektim. Neyse aynen onun rakamları kullandım ve sonuca gittim.
Sonra döndüler bana “yanlış olmuş” dediler. Neden dedim bunlar bunlar yanlış denildi. Dedim bana öyle getirdi X kişi. Kadın da bir başladı motor takmış ve kıpkırmızı halde “ya ben öyle getirmedim, ben öyle demedim” bilmem ne bilmem ne.
Ben de tanıyorum kimlerle çalıştığımı kadının kağıdını saklamıştım lazım olur diye.
Çıkardım kapı gibi koydum herkesin gözünün önünde.
O zaman bu zaman o kadına iş konusunda asla güvenmem.
teşekkür ederim ebruşum benim bende seni çokkkkkkkk seviyorum sen yavrumsun
bir insanı bile bile kırmak istiyorsam allah belamı versin ama kıyruğuma basıldığında gerçektende çok net olabiliyorum ve söylüyorum. söylediğim içinde (en azından reelden bahsedecek olursak) insanlar benle yüzleşmekten çekiniyor. ne olursa arkamdan oluyor zaten.
allah bilir daha kimlere neler söylendi bilmiyorum, tek bu arkadaşım gelip söyledi. oda söylemeseydi belkide vicdan azabı çekerdim bak ben onları anlattım kaynanama onları sesi çıkmıyor.
ama gördüğüm kadarıyla sesleri haddiden fazla çıkıyor
ah bide delikanlı olsalarda yüzüme söyleseler ne güzel olurdu
Hem hakli olup hem de baskalarinin gozunde yalanci, iftiraci ve dedikoducu olmak kotu bi sey canim. Yani hakli oldugunu bildirmelisin
Ne yazık ki canım..
Birileri hakediyor böyle davranılmayı ne yazık ki..
Ne zamandır tanışırız uzun uzun da konuşuruz bir tek kırıcı lafına şahit olmadım.
Kocaman güzel yüreğini bir bilseler keşke...
çok sağol canıım ebruşum o senin güzelliğin. sende herzaman bana çok güzel davrandın
burdaki en hanımefendi şahsiyetlerden birisin
Teşekkür ederim de arkadaşım beni de pek sevmiyorlar..
Ben asla bir şey atmam , silmem. Ancak işten çıkarken...iyi etmişsin. iyikide saklamışsın o kağıdı. işyerinde benimde başıma geldi böyle şeyler, hemde patronla. allahtan delillerim vardı hemen ortaya koydum kendimi akladım
Ben asla bir şey atmam , silmem. Ancak işten çıkarken...
İnsanlar çok pişkin inkar edebiliyor, gözünün içine baka baka.
olur. söyleme dersem söylemez. çünkü bilirki ben söyleme dediğim halde söylerse yine pokun içine ben batarım ve batmamı istemez. ama kardeşine söylemedikten sonra ne işe yarar
anca ousun gözünde aklanırım ki onun gözünde aklanmasamda olur o beni dedikoducu halimlede kabullendi artık
kim sevmiyor seni ??
bana hiç denk gelmedi seni sevmeyen
seni sevmiyolarsa beni bi kaşık suda boğarlar ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?