Birturlu kismetim olmuyor. Kimse asik olmuyor

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Kizlar ya herkesin derdi var ama bende ne yapsam bana asik olan yok... Cirkin degilim aksine herkes cok tatli oldugumu soyler ama ben omurluk bir ask dizilerdeki o aski istiyorum... Disarida ciksam dugunlerede gitsem kimseden teklif gelmiyor....

canım dizilerdeki aşk öyle bir dünya yok ama aşk gerçek aşk az olsada var inşallah istediğin gibi birisi çıkar illede olsun deme hayırlısını iste herşeyin vakti zamanı vardır

Beğendiğiniz kisi varsa siz teklif edin, yesil ışık yakın. Belki de hep geri planda durduğunuz icin olmuyordur. Ben su anda evliysem, kendi cabalrimla:) kocama kalsa hic bı sey olmazdı:) ama ben asıldım adama:)
Gayet de mutluyum

Kizlar ya herkesin derdi var ama bende ne yapsam bana asik olan yok... Cirkin degilim aksine herkes cok tatli oldugumu soyler ama ben omurluk bir ask dizilerdeki o aski istiyorum... Disarida ciksam dugunlerede gitsem kimseden teklif gelmiyor....

Aşka aranmadığı zaman ulaşılır.

Dizilerdeki aşklarda Kıvanç var, Çağatay var, Tolgahan var.. :31: :1:
Yabancı filmlerde Gerard var, Brad var, Ian var, Ed var, Johnny Depp varrr . :43:

Şaka bir yana dizilerdeki aşkları, kurguları unutun gitsin. Adı üzerinde, kurgu.
Emin olun doğru kişi er yada geç bulacaktır sizi. :31:

Dizilerdeki aşklarda Kıvanç var, Çağatay var, Tolgahan var.. :31: :1:
Yabancı filmlerde Gerard var, Brad var, Ian var, Ed var, Johnny Depp varrr . :43:

Şaka bir yana dizilerdeki aşkları, kurguları unutun gitsin. Adı üzerinde, kurgu.
Emin olun doğru kişi er yada geç bulacaktır sizi. :31:

Bizim evlerde de mahmut var cevriye var :D

Yasim 29. Yurtdisinda kaliyorum... Ama bulamadim insaAllah olur. Nedense son gunlerde aklim bir dizideki aska takildi... Sabah aksam aklimda... Sudan bikmmis baliklar dizisinde...

Acaba dusunmedigim zamanmi cikar ansizin ask? Burdaki kizlar nasil beceriyorlar anlamadim? Dugunlerde carsida pazarda buluyorlar... Zaten Allahtan hep hayirlisini diliyorum her daim...ama tv dekilerde beni cok etkiliyor hatta disarda elele dolasan cift gordugumde bile bir hafta etksinde kalip mutsuz oluyorum... Yemekten kesiliyorum...zaten kilom 47... Oda ayri bir mesele...

bence fazla dızı izlmeyın nasipte varsa birisi mutlaka o gun gelicek

Yasim 29. Yurtdisinda kaliyorum... Ama bulamadim insaAllah olur. Nedense son gunlerde aklim bir dizideki aska takildi... Sabah aksam aklimda... Sudan bikmmis baliklar dizisinde...

Acaba dusunmedigim zamanmi cikar ansizin ask? Burdaki kizlar nasil beceriyorlar anlamadim? Dugunlerde carsida pazarda buluyorlar... Zaten Allahtan hep hayirlisini diliyorum her daim...ama tv dekilerde beni cok etkiliyor hatta disarda elele dolasan cift gordugumde bile bir hafta etksinde kalip mutsuz oluyorum... Yemekten kesiliyorum...zaten kilom 47... Oda ayri bir mesele...

Herkesin bir eşi olduğuna inananlardanım. Mutlaka bir yerlerde bekliyordur kısmetiniz sizi.

zamanı vardır mutlaka
sadece seni gerçekten seven değerini bilen biri olması için dua et
aşk aşk diye tutturup tırtın tekine aşık olursun sonra:9:
en yakın zamanda aradığın kişiyi bulman dileğiyle
(mektup gibi oldu):9:

Bakın mesela bugün dışardaydım.
Bilirsiniz dershane sezonu falan açıldı..
Geçip bi yemek yiyeyim dedim. Herkes sevgilisiyle, oturmuş güle eğlene. Birbirlerine aşkla bakıyorlar.
İçimden dedim "Ne kadar tatlılar, ne kadar mutlular"..
(Halbuki dizilere göre yakışıklı manken gibi bir çocuğun yanıma gelip oturabilir miyim demesi gerekiyordu :kkk: )
Ben böyle desem de bir şey değişmedi.
Sonra dönüp kahvemi içmeye devam ettim. :1:

Sanal ortam tabiri ile "Forever Alone" .. :1:

Doğru kişi zamanı geldiğinde mutlaka bulur.
Er olup da hayırsız olmasından, geç olup hayırlı olması daha iyidir. :34:

Son düzenleme:
Dualariniz eksik etmeyin... Bu hisleri yanliz oldugum icin hissediyor olabilirim.... Bilmiyorum ama yanliz kalmayi istemiyorum....hayirlisi insaAllah...

Yasim 29. Yurtdisinda kaliyorum... Ama bulamadim insaAllah olur. Nedense son gunlerde aklim bir dizideki aska takildi... Sabah aksam aklimda... Sudan bikmmis baliklar dizisinde...Acaba dusunmedigim zamanmi cikar ansizin ask? Burdaki kizlar nasil beceriyorlar anlamadim? Dugunlerde carsida pazarda buluyorlar... Zaten Allahtan hep hayirlisini diliyorum her daim...ama tv dekilerde beni cok etkiliyor hatta disarda elele dolasan cift gordugumde bile bir hafta etksinde kalip mutsuz oluyorum... Yemekten kesiliyorum...zaten kilom 47... Oda ayri bir mesele...

bende bir zamanlar bihtere takmıştım neden saçlarım onun gibi olmuyor diye hayıflanır onu kıskanırdım :17:

bence dizilere bir süre ara ver hiçbir aşk ölümsüz değil aşkı memnu'nun finalinde anladım:52:

ayrıca biraz kendine dikkat et yani giyin kuşan bakımlı ol demiyorum
mesela sabah uyandığında gülümseyerek uyan aynaya bak kendine günaydın de pozitif yaşa pozitif olduğunu herkese hissettir. sonra bir zaman geçer kendi kendine mutlu olmayı öğrenirsin için içine sığmaz ve o zamanların birinde beyaz lamborghini li prensin seni bulur:37:

Ben hiç inanmıyorum ansızın aşkın bizi bulacağına. Yaş 26. Bir yıldır evliliği düşünüyorum ama kısmet olmuyor. Üstelik hiç erkek arkadaşım olmadı. Daha önce yaş ve okuldan dolayı hiç düşünmedim ama aşk beni bulmadı. Deyim gerçek olsa o zaman olurdu:)
Bu devrin erkekleri çok ürkek. Arkadaşın dediği gibi bizim çabalamamız lazım. Erkekler ve kızlar rol değiştirdi adeta.

aklıma teyzemin kızı geldi:1:
biraz çirkince bişey 22-23 yaşına geldiğinde kendine evde kalmış muamelesi yapıyordu
nerde düğün var oraya gider kendini beğendirmeye çalışırdı
24 ünde beklmediği bir anda evlendi
yani demem o ki sürekli aklına takar olsun olsun dersen olmaz
bırak aşk seni bulsun
mutlaka beyaz atlı prensin bir yerlerde seni arıyordur!!!!:17:

Bu işler kısmet işi yani sen ne yaparsan yap o kişi karşına çıkmaz belkide ama ansızın hiç beklemediğin bi anda doğru kişiyi bulabilirsin.

Efendim ömürlük aşk diye bir şey yok, bunu söyleyeyim de önce...
Sonra da sevdiğim bir cümleyle devam edeyim "Mutlu olmak mümkündür tabi, şayet sürekli mutlu olmaya çalışmazsak."
Gönlünüzce olsun...

bişeyler bekleyince olmuyor kesinlikle doğanın sen bakarken soyunamıyorum demesi gibi bişeymiş .p:33:

Back
X