Birzey'in sade evi buyrun arkadaşlar

cok sade ve cok şık bır ev
cok beğendım cnm
mutfağın cok hoş en cok dıkkat ettığım yermutfaktır cok temız mis
cocuk odanda cok sırın bebişin cekmeceyı karıstırırken aklıma yığenım geldı aynı onun gıbı demek bu bbeklerın genel huyu
salonun antren cok şık
mutluluklar oturun ınş

banyo ve mutfağına bayıldım süper allah ağzınızın tadını bozamasın güle güle oturun

birzeeyy
çok güzel bir ev:1rolleyes:
bembeyaz ne iç açıcı:1rolleyes:
temizlik sana işkence gibi gelmiyor mu bebişin de var
valla yok hayır ne münasebet çok da kolay dersen seni süperkadın seçicem:hooray:
salon çok güzel, sadece yemek masasının yeri değiştirilse daha iyi olur gibi geldi bana
banyo çok güzel, o tarz lavaboları çok beğenirim ben
mutfağın süper
perdelerinden fayanslarına kadar
masa örtüsünde pembeyi kullanmak çok akıllıca olmuş, çok yakışmış ve şirinlik katmış mutfağa
yatak odasını tam göremedim ama o da güzele benziyora.s
huzurla yaşayın evinizde, çok güzelmiş..a.s.

aminnn teşekküredrim canım

canım cook teşekkürederim içten ve sıcak yorumun ıcın
salondakı masanın yerı benıde rahatsız edıyor ama daha farklı olmadı belkı bı daha denemem lazım ama gözümde büyüyor işte..
temizliğe gelince ınan bana acık renklerın temızlıgı daha kolay oluyor ve tozu falanda da koyu renklere göre daha az gostreiyor bende az once senın odanı gezdım senınde sehban pc masan falan acık renk bılırsın.... tekrar teşekkür edrim canım yorumun ıcın....a.s.a.s.

o kıza bayıldım ne muhteşem bir bebektir o mutfağını özelliklede sandalye örtülerini süper düşünmüşsün vede duşakabinin banyon muhteşem bebişini allah bağışlasın tatlım mutluluklar

evinizi çok beğendiğimi daha önce yazmıştım

yanlız bu güzel evin oturma odasınıda görmek isterim

yanılmıyorsam sizde ekliyeceğinizi yazmıştınız

ama kaç seferdir bakıyorum yok vazmi geçtiniz yoksa:1rolleyes::::hulya:

ayy canım bnım teşekkür ederim ilgin için
evet canım ekleyecektım oturma odamı
hatta yatak odamın fotlarını da eksık eklemısım bebek odasınıda ama,
daha sonra vazgectım artık bakan olmaz dıye takıp ettıgını bılmıyordum
hatta evıımn bukadar sure ılk sayfada kalacagınıda sanırım şimdi işteyim canım ama bayramdan sonra ekleyecegım senın ıcın ekledıgımde sana haber verırım canım tekrar teşekkürederim ilgin içinzemuszemus saglıkla kal canıma.s.a.s.

amin canım allah herkesın evladını bagşlasın.....
canım teşekkürederim yorumun ıcın aslında sandalye ortulerım pek uymadı sanırım cıgılı yerıne hepsı duz olsaydı daha ıyı olacaktı gıbı geldı ama begenmene cok sevındım canım cok sagol daha ıyılerı senın olsun... hoşcakal

evin çok güzel allah güle güle oturmayı nsaip etsin...o minik melegide allah size bagışlasın...
kaç yıllık evlisin canım....mutluluklar nazar degmesin.

evin çok güzel allah güle güle oturmayı nsaip etsin...o minik melegide allah size bagışlasın...
kaç yıllık evlisin canım....mutluluklar nazar degmesin.

amin canım cook teşekkürederim dün itibariyle evliliğimizde 4 yılı gerıde bıraktık Allaha cook şükür niye sordu ki canım eşyalrım içinse işte evlenirken ne aldıysak o ama simdi alsam gene bu tarz alırdım herhalde sadece bizim zamanımızda tv ünitesi yoktu şimdi olsa onlardan alırdım bide gümüşlüğün içi görünmeyenler var onlardan çünkü içine bardak koymaktan hoşlanmıyorum ...bir soruya bu kadar cevap nasılım ama:lepi:

merakla bekliyoruma.s.

canım ilk önce sağlık ve huzurla oturun evinin şekli çok güzel eşyalarında çok şık mutfak salon banyo çok şık nedenirki tam benlik yani şimdiiii sorularım var cevaplarsan sevinirim mutfak dolapların lake sanırım hangi firma acaba mobilyalarının markasınıda alayım ltf.a.s şimdiden tşkrler opuyorumnanaktan

canım cok teşekküredrim benim dolaplarım lake degıl pvc kaplama dıyolar bır cesıt memran kapakmıs ATÖLYE diye bir firma yaptı bursa, eskişehir ve kütahyada var sadece mutfak dolaplarımı oraya yapırdım. banyo ve dıgerlerı ni marangza yaptırdık onlarda memran kapak aslına bakarsan banyo ve mutfak dolapları arasında hıc bır fark yok sadce marongoz bu kadar modern yapamazdı mutfagımı mesela banyomun projesı pek ıyı olmadı duzensız oldu biraz banyomu cok daralttı ama olsun Allaha cok sukur bu kadar olduya...
mobilyalarının markası derken salon falanmı yoksa gene mutfaktan mı bahsettın anlayamadım ama salon yatak odsı TEMO mobilya canım ama artık öyle bir firma yokmus galiba eskıdden çilekle ortaktılar.. ayrıca onlarda memranmış marongozun söylediğine göre ....
sevgiyle kal canım.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…