Birzey'in sade evi buyrun arkadaşlar

pırıl pırıl mis gibii

ohh içim açıldı valla.. beyaz evlere bayılıyorum ya... Allah inşallah bana da evlenip böyle güzel pırıl pırıl bir ev kurmayı nasip eder.. :Saruboceq: Amin

Allah herşeyi gönlüne göre versin daha iyilri sana nasip olsun canım cok sagol...

teşekküredim canımsagol zaten bu fotoları koyarken beni iten en buyuk sebeplerden biride salonmun şekilsizliğine burada bır fkir bulabılırbıyım dı bu yüzden tekarar teşekküredrim canım masayı öylede denemıstık tasındıgımzda hatta ılk seklı oydu ama masa girişi tıkadı gıbı oldu ama belki ilerleyen gunlerde tekrar deneyebilirim tekrar sagol canım

eviniz çok güzel çok beğendim iyi günlerde oturun a.s.

evin çok güzelmiş tatlım bi fikir bence salonundaki örtüleri değiştir süt beyaz ama boncuk işlemeli bişey daha iyi olurdu bence bide masayı konsolun önüne alsan

Sade ama çok şık.Koltukların bir harika çarpıldım resmen.Banyo mutfak muhteşem.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

hem sade hemde çok şık Allah bebişinizle mutlu huzurlu sağlıkla oturmayı nasip etsin

LYRE, BLUSPRıTO, KıMO , LEPıSK, HıDENNıSKO , VıYOLE, BORDERLıNE cok teşekküredrim degerlı yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için Allah sizlere daha iyiylerini nasip etsin.....

evin çok güzelmiş tatlım bi fikir bence salonundaki örtüleri değiştir süt beyaz ama boncuk işlemeli bişey daha iyi olurdu bence bide masayı konsolun önüne alsan

canm aslınd dantellerım var onlrda farklı furuyor tabı ama dantelle ek aram olmadıgı ıcın şimdilik bunları kullanıyrum tavsiyen için çok teşekkür ederim canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…