- 25 Ocak 2017
- 22
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi Bahtsizkadin55
-
Valla çok zor bır durum Rabbim kimseye yasatmasin çok acı hele birde çocuk varsaSizde onu tehdit edin.
Bi sekilde ayrilmaya calisin.
Allah yardimciniz olsun valla erkekle aldatilmak nedir ya?
Inanmiyorum derken? Bazen şartlar imkanlar öyle bır elinizi kolunuzu bagliyorki hiç bisey yapamiyosunuz bu demek degilki bunu sineye Çekicem sadece biraz zamana ihtiyacım var yoksa bu şekilde bi evlilik sürebilir mi kim dayanabilirBahtsızkadın55 dunde sevenkadın35 vardı
Neyse konuya gelicek olursak inanmıyorum ama yorum yapayım ayrilmak isteyen ayrılır hepsi hikaye
Ya yapmayın nesine inanmıyorsunuz bilinçlenmemiz gereken o kadar çok şey varmış ki ben evlenip böyle bır şeyle karşılaşana kadar biseksuellik kavramını hiç duymamistim bır kadinla aldatiyor desem buna herkes inanır ama buda oluyor hersey insanlar içinmış keşke yalan olsa keskeTehdite tehditle karşılık ver.
Not: konuya inanmadım.
Ya yapmayın nesine inanmıyorsunuz bilinçlenmemiz gereken o kadar çok şey varmış ki ben evlenip böyle bır şeyle karşılaşana kadar biseksuellik kavramını hiç duymamistim bır kadinla aldatiyor desem buna herkes inanır ama buda oluyor hersey insanlar içinmış keşke yalan olsa keske
Pardon da sizi inandırmak için ne yapabilirim ismimle cismimle gerçek profilimlemi hesap acıyım neden inanmadiginizi belirtirseniz ona göre cvp vereyimFake üyenin bile kalitelisi başka yahu, bunlar amatörü eğlendirir.
Ya yapmayın nesine inanmıyorsunuz bilinçlenmemiz gereken o kadar çok şey varmış ki ben evlenip böyle bır şeyle karşılaşana kadar biseksuellik kavramını hiç duymamistim bır kadinla aldatiyor desem buna herkes inanır ama buda oluyor hersey insanlar içinmış keşke yalan olsa keske
Neyse onu anlattım direk kocam biseksuel yardım edinmi deseydim yada gece değil konuyu gündüz açsam ne değişecekti bu çaresizligin içinde birde kimse inanmıyor inanmıyorsanız yardimci olmazsınızKonunun inandırıcı olmama sebebi eşinizin biseksüelliği değil ki. Sizin ilgi çekici konu yazacağım diye her şeyden bir tutam eklemeniz.
Biseksüellik (+)
Çalışmayan adam (+)
Tehdit (+)
Aileyle kavga (+)
Ufak bebek (+)
Olmuyor yani, fazla zorlama...
Allahım sonunda ya cinsellikmış konu ya konu cinsellik değil bin bir hayalle evlenen genç bir kadının dramı ve ben araştırdım da öğrendim ki benim gibi evlendikten sonra öğrenen çok fazla bayan varmış ama bizim Günahımiz neYa boyle fake konu mu olur kadin alti ustu adam biseksuel demis oturup fantezi yapmamis abartmayin yani. Anadoluda her gun swinger baskini yapiyo polis o da mi fake. Biseksuellik daha normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?