Biseksuel koca

Yardimci olmaya calisanlar cikacaktir digerlerini bosver

Yardimci olmaya calisanlar cikacaktir digerlerini bosver

Peki bir insan bunu defalarca yakaladığı halde neden boşanmaz sizce? O adamla aynı yatağa nasıl girer? Elinde büyük bir koz var, adamı bununla tehdit etse bence kurtulabilirdi. Bu noktada inandırıcılığını kaybediyor benim gözümde.

Swinger örneği vermişsiniz; ne kadar uzak olsam ve onaylamasam da eşlerin ortak katılımı olan bir durum. Kadın da işin içinde oluyor, zorlandığı durumları hesaba katmıyorum. O yüzden bu konudaki gibi erkeklerle defalarca aldatılmak daha onur kırıcı ve kabul etmesi çok zor bana göre.

Ha kadınla aldatılmak da aynı derecede ayrılık sebebi ama bir kadın sevdiği erkeği başka bir erkekle hayal bile edemez yani çok kötü değil mi ya

İnanılmaz soğur ve bir daha asla bakmazdım yüzüne.

ben burada okudugum konulara inanıyorum valla dunyanın binbir türlü hali var. konu sahibi, seyi sorucam, demissin ya tehditle yanında tutmaya calısıyor dıye, sizi ne diye tehdit ediyor ailene zarar veririm diye mi? hem suclu hem guclu hem iğrenç. bence sen onun gözünü korkutursan o bir sey yapmaya cesaret edemez ama nasıl korkutacaksın bilmiyorum sonu kötü de olabilir akıl vermek istemiyorum zira bende de yok

Bence senin esin biseksuel degil escinsel. Bunu da cevresinden gizlemek icin evli kalmasi lazim, bosanirsaniz herseyi herkesin duyacagindan korkuyor. Yumusak sekilde konusmayi denedin mi? Yani durumunun normal oldugunu onu anladigini, ama boyle yasamak istemedigini soylesen? Bosanma icin farkli bir bahane buluruz falan desen?

E kadincagiz da sindiremiyo zaten bosanmaya bile calismis. Ortada cocuk var ve tehdit ediliyo yine de sindiremiyo. Inanmiyosan inanma, konu sahibini gectin, ben mi seni ikna edecegim

Bana gore swinger daha igrenc. Bir erkegin karisinin baska erkekle iliskiye girmesini tesvik etmesi ya da onaylamasi. Biseksuellik bireysel tercih. Aldatilmanin da kadini erkegi olmuyor

Ha bana sorarsan illa aldatilacaksam erkekle aldatilayim, hic degilse bende olmayan seyler yuzunden aldatmis derim. Adamin sapkinligi kendini baglar. Bosarim yallah. Bi kadini bana tercih etmesi daha cok gururumu incitir

Evet anani öldürürum babanı öldürürum bana zarar vermekle Bebeğimi kaçırmak la daha bir sürü şey evet dayanılmaz bişey aynı evde olmak bile tahmin edemiyceniz kadar zor ama ailevi durumlar şartlar bazen böyle bağlıyor sizi bende bekarken böyle bir şey duysam neler demezdim ki ama başa gelince çok farklı oluyormuş evet ayrılıcam zaten ama en az zararla olmasını istediğim için bekliyorum inandığınız içinde ayrıca tesekkur ederim

İnsanca diyalog kurmaya çalışmıştım, fikir alış verişi vesaire ama yapılacak üye var yapılamayacak üye var tabii. Neyse.

Sen delil topla, yazisma falan vardir telefonunda facebookunda falan. Bosanma asamasina gelirsen isini gorur bunlar. Koruma karari cikar yaklasamaz sana. Bebegini de alamaz. Ailen sahip cikmiyosa kadin siginmayi dusunebilirsin belki

Boşanmanız için bir dünya sebep varken ne yapacağını bilememek şaşırtıcı.
Tehdite boyun eğme, git boşanma davanı aç,savcılığa tehdit için şikayette bulun ve koruma kararı talep et.
Uzun uzun izleyeceğin yolu yazarım da malum sömesrt tatili,ergenlerin ananzaaaxdxd ne güzel eğleniyoruz amaçlı fake konusu için uğraştığıma değmez düşüncesi engel oluyor.

Bide saçmasapan haydar dümen nickleri
Bahtsız ı aldın
Hadi kadını da aldın
55 nedir yaaa...üstüne tüyü olmuş

Neden evlenmis sizinle niye bekar hayati surmemis üstüne üstlük niye bebek yapmış. Allah sabir versin sana ne oneride bulunucagimi bile bilemedim valla
Çevre aile baskısından dolayi evlilik yapıyorlarms o kadar çok araştırdım ki belki binada tepki vericekler ama kazanmaya çalıştım ama en sonunda öğrendim ki bi bir cinsel tercihmis işte bu yüzden tamamen kurtulmak istiyorum ama ortada dünyalar tatlısı bi bebek var ve konu bizim insanımıza çok ters gelen bir konu anlatamıyorum paylasmi yorum kimseyle ama yediremiyorum da artık bir erkeğe tercih edilmek bu duyguyu kimsenin bana yaşatmaya hakkı yoktu inanin çaresizligin in derecesini anlatamam size bir yuvayi bırakıp gitmek bebegnzle bunları yaşamak inanılmaz zor Allah yardimciyardimcim olsun ne diyeyim

Ortada bebek var diye, boşanmaktan tabii ki de vazgeçmeyin. Böyle sağlıksız bir evlilikte o bebek normal bir şekilde büyümeyecek ki? Sağlıksız bir birey olarak büyür.
Cesaretinizi toplayın, bir kadın dayanışma örgütüyle vs, görüşün tehdit ediliyorum ne yapabilirim diye. Siz kararınızı verdikten sonra pek çok çıkar yol bulacaksınız merak etmeyin, tehditlerle cesaretinizi kırmasına izin vermeyin.

Bebrgini falan seviyor mu evet cok zor bir durum valla yalan falan fpdiyemiycem bu hatta herkesin başına hersey gelebilir. Yani sizinle arkadas gibimi evin icinde yada hor görüyor mu sizi . Doktora gitmesini onerdiniz mi ve birlikteliği oluyor mu öyle başkasıyla

Biraz sert uslup kullandim diye agliyosun, konu sahibiyle dalga gecip duruyosunuz kac kisi, o ne yapsin? Hem de derdi olan o

Sen ki ömrünü reel hayatındaki ezikliğinin hıncını almak için burada millete atar gider yapmak uğruna harcadın, kaç bin konu ve yüzlerce fake gördün hala ilk bakışta tanıyamıyorsun fake üyeyi Yakıştıramadım valla.

İzninle ağlayarak uyuyacağım forumun cadısı bana çattı diye

E iste aramizdaki fark o. Senin gibi vasat zeka normal disi her duruma fake diye atlar tatava yapar, benim gibiler gercek konuyu sak diye tanir. Bana ezik diyene bak, mesajlarimi alintilayip ilgimi cekmeye calisan bi tip. Sanki durduk yere muhatap almisim bu vesayeti. Forumun cadisi miyim bilmiyorum da senin idolun oldugum kesin, bayagi takip ediyosun beni. Okumaya devam et, algin acilir belki. Ama bildirim yapma ugrasamam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…