- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Bahtsizkadin55
-
Yardimci olmaya calisanlar cikacaktir digerlerini bosverAllahım sonunda ya cinsellikmış konu ya konu cinsellik değil bin bir hayalle evlenen genç bir kadının dramı ve ben araştırdım da öğrendim ki benim gibi evlendikten sonra öğrenen çok fazla bayan varmış ama bizim Günahımiz ne
Yardimci olmaya calisanlar cikacaktir digerlerini bosver
Konunun inandırıcı olmama sebebi eşinizin biseksüelliği değil ki. Sizin ilgi çekici konu yazacağım diye her şeyden bir tutam eklemeniz.
Biseksüellik (+)
Çalışmayan adam (+)
Tehdit (+)
Aileyle kavga (+)
Ufak bebek (+)
Olmuyor yani, fazla zorlama...
Neden evlenmis sizinle niye bekar hayati surmemis üstüne üstlük niye bebek yapmış. Allah sabir versin sana ne oneride bulunucagimi bile bilemedim vallaValla çok zor bır durum Rabbim kimseye yasatmasin çok acı hele birde çocuk varsa
ben burada okudugum konulara inanıyorum valla dunyanın binbir türlü hali var. konu sahibi, seyi sorucam, demissin ya tehditle yanında tutmaya calısıyor dıye, sizi ne diye tehdit ediyor ailene zarar veririm diye mi? hem suclu hem guclu hem iğrenç. bence sen onun gözünü korkutursan o bir sey yapmaya cesaret edemez ama nasıl korkutacaksın bilmiyorum sonu kötü de olabilir akıl vermek istemiyorum zira bende de yok
E kadincagiz da sindiremiyo zaten bosanmaya bile calismis. Ortada cocuk var ve tehdit ediliyo yine de sindiremiyo. Inanmiyosan inanma, konu sahibini gectin, ben mi seni ikna edecegimPeki bir insan bunu defalarca yakaladığı halde neden boşanmaz sizce? O adamla aynı yatağa nasıl girer? Elinde büyük bir koz var, adamı bununla tehdit etse bence kurtulabilirdi. Bu noktada inandırıcılığını kaybediyor benim gözümde.
Swinger örneği vermişsiniz; ne kadar uzak olsam ve onaylamasam da eşlerin ortak katılımı olan bir durum. Kadın da işin içinde oluyor, zorlandığı durumları hesaba katmıyorum. O yüzden bu konudaki gibi erkeklerle defalarca aldatılmak daha onur kırıcı ve kabul etmesi çok zor bana göre.
Ha kadınla aldatılmak da aynı derecede ayrılık sebebi ama bir kadın sevdiği erkeği başka bir erkekle hayal bile edemez yani çok kötü değil mi ya
İnanılmaz soğur ve bir daha asla bakmazdım yüzüne.
E kadincagiz da sindiremiyo zaten bosanmaya bile calismis. Ortada cocuk var ve tehdit ediliyo yine de sindiremiyo. Inanmiyosan inanma, konu sahibini gectin, ben mi seni ikna edecegim
Bana gore swinger daha igrenc. Bir erkegin karisinin baska erkekle iliskiye girmesini tesvik etmesi ya da onaylamasi. Biseksuellik bireysel tercih. Aldatilmanin da kadini erkegi olmuyor
Sen delil topla, yazisma falan vardir telefonunda facebookunda falan. Bosanma asamasina gelirsen isini gorur bunlar. Koruma karari cikar yaklasamaz sana. Bebegini de alamaz. Ailen sahip cikmiyosa kadin siginmayi dusunebilirsin belkiEvet anani öldürürum babanı öldürürum bana zarar vermekle Bebeğimi kaçırmak la daha bir sürü şey evet dayanılmaz bişey aynı evde olmak bile tahmin edemiyceniz kadar zor ama ailevi durumlar şartlar bazen böyle bağlıyor sizi bende bekarken böyle bir şey duysam neler demezdim ki ama başa gelince çok farklı oluyormuş evet ayrılıcam zaten ama en az zararla olmasını istediğim için bekliyorum inandığınız içinde ayrıca tesekkur ederim
Bide saçmasapan haydar dümen nickleriKonunun inandırıcı olmama sebebi eşinizin biseksüelliği değil ki. Sizin ilgi çekici konu yazacağım diye her şeyden bir tutam eklemeniz.
Biseksüellik (+)
Çalışmayan adam (+)
Tehdit (+)
Aileyle kavga (+)
Ufak bebek (+)
Olmuyor yani, fazla zorlama...
Biraz sert uslup kullandim diye agliyosun, konu sahibiyle dalga gecip duruyosunuz kac kisi, o ne yapsin? Hem de derdi olan oİnsanca diyalog kurmaya çalışmıştım, fikir alış verişi vesaire ama yapılacak üye var yapılamayacak üye var tabii. Neyse.
Çevre aile baskısından dolayi evlilik yapıyorlarms o kadar çok araştırdım ki belki binada tepki vericekler ama kazanmaya çalıştım ama en sonunda öğrendim ki bi bir cinsel tercihmis işte bu yüzden tamamen kurtulmak istiyorum ama ortada dünyalar tatlısı bi bebek var ve konu bizim insanımıza çok ters gelen bir konu anlatamıyorum paylasmi yorum kimseyle ama yediremiyorum da artık bir erkeğe tercih edilmek bu duyguyu kimsenin bana yaşatmaya hakkı yoktu inanin çaresizligin in derecesini anlatamam size bir yuvayi bırakıp gitmek bebegnzle bunları yaşamak inanılmaz zor Allah yardimciyardimcim olsun ne diyeyimNeden evlenmis sizinle niye bekar hayati surmemis üstüne üstlük niye bebek yapmış. Allah sabir versin sana ne oneride bulunucagimi bile bilemedim valla
Bebrgini falan seviyor mu evet cok zor bir durum valla yalan falan fpdiyemiycem bu hatta herkesin başına hersey gelebilir. Yani sizinle arkadas gibimi evin icinde yada hor görüyor mu sizi . Doktora gitmesini onerdiniz mi ve birlikteliği oluyor mu öyle başkasıylaÇevre aile baskısından dolayi evlilik yapıyorlarms o kadar çok araştırdım ki belki binada tepki vericekler ama kazanmaya çalıştım ama en sonunda öğrendim ki bi bir cinsel tercihmis işte bu yüzden tamamen kurtulmak istiyorum ama ortada dünyalar tatlısı bi bebek var ve konu bizim insanımıza çok ters gelen bir konu anlatamıyorum paylasmi yorum kimseyle ama yediremiyorum da artık bir erkeğe tercih edilmek bu duyguyu kimsenin bana yaşatmaya hakkı yoktu inanin çaresizligin in derecesini anlatamam size bir yuvayi bırakıp gitmek bebegnzle bunları yaşamak inanılmaz zor Allah yardimciyardimcim olsun ne diyeyim
Biraz sert uslup kullandim diye agliyosun, konu sahibiyle dalga gecip duruyosunuz kac kisi, o ne yapsin? Hem de derdi olan o
Bebrgini falan seviyor mu evet cok zor bir durum valla yalan falan fpdiyemiycem bu hatta herkesin başına hersey gelebilir. Yani sizinle arkadas gibimi evin icinde yada hor görüyor mu sizi . Doktora gitmesini onerdiniz mi ve birlikteliği oluyor mu öyle başkasıyla
E iste aramizdaki fark o. Senin gibi vasat zeka normal disi her duruma fake diye atlar tatava yapar, benim gibiler gercek konuyu sak diye tanir. Bana ezik diyene bak, mesajlarimi alintilayip ilgimi cekmeye calisan bi tip. Sanki durduk yere muhatap almisim bu vesayeti. Forumun cadisi miyim bilmiyorum da senin idolun oldugum kesin, bayagi takip ediyosun beni. Okumaya devam et, algin acilir belki. Ama bildirim yapma ugrasamam seninleSen ki ömrünü reel hayatındaki ezikliğinin hıncını almak için burada millete atar gider yapmak uğruna harcadın, kaç bin konu ve yüzlerce fake gördün hala ilk bakışta tanıyamıyorsun fake üyeyiYakıştıramadım valla.
İzninle ağlayarak uyuyacağım forumun cadısı bana çattı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?