- 19 Mart 2011
- 1.558
- 1.941
- 333
- Konu Sahibi Bahtsizkadin55
-
Evet elimde konuşmalar var kayıtlı zaten onları kullanırım kadın sığınmayı dusunuyorum zaten direk ailemin evine gidemem hem ordan avukat falanda veriyorlar mis isim daha kolay olur sanırım işte tek korkum bu aşamada olucaklarSen delil topla, yazisma falan vardir telefonunda facebookunda falan. Bosanma asamasina gelirsen isini gorur bunlar. Koruma karari cikar yaklasamaz sana. Bebegini de alamaz. Ailen sahip cikmiyosa kadin siginmayi dusunebilirsin belki
Kadin siginmada asla seni bulamaz. O degil, hic kimse bulamaz hatta. Tehditlerini de delil olarak al. Mesaj ses kaydi. Belki yasal delil olmaz ama vicdanen polis ya da hakim dikkate alabilir. Gunduz konuna bikac hukukcu da bakar belki daha iyi yonlendirirler. Bu saatte goygoycular sitedeEvet elimde konuşmalar var kayıtlı zaten onları kullanırım kadın sığınmayı dusunuyorum zaten direk ailemin evine gidemem hem ordan avukat falanda veriyorlar mis isim daha kolay olur sanırım işte tek korkum bu aşamada olucaklar
Ya illa ki tedavisi var da adamin istemesi lazim. Zorla tedavi olmazEvet birliktelik yaşıyor hemde nasıl desem pasif olarak yani bunun doktorluk yanında tedavisi de yokmuş ogrendigim kadarıyla evet çok sınırlı agresif bi insan yani bu sebep olmasa bile boşanmaya yetişen kadar hor görüyor hakaret şiddette oldu evet daha neyi bekliyosun diceksin ama cesaretim çok kırıldı bi kaç kere denedim odada ailem çok uzuldu çok fazla olay cikardi onlara bir zarar verir diye yapamadım sonuçta haberlerde neler görüyoruz ailemden birine zarar verse onun vicdan azabıylada yaşayamam bilmiyorum çok korkak aciz hissediyorum kendimi
Herkeze iyi geceler hanımlar. Biraz ön yargılı davranmıyomuyuz. Kadın kadının halinden anlamazsa kim anlar kim yardım edip destek olur. Bu konunun nesine inanmıyosunuz.Bayanlar çok ama çok çaresizim kendimi çok kötü hissediyorum ben 2 senelik evliyim evlendikten bır süre sonra eşimin biseksüel olduğunu öğrendim o sırada hamileydim Yalvar di yakar di ağladı zirladı beni ikna etti yapmıycam dedi yeminler etti sözler verdi ama değişmedi kaç kere daha yakaladım bebeğin suan 7aylik ve ben artık dayanamıyorum doğru düzgün çalışmaz ihtiyaçlarımızi karşılamaz çocuğunu nda benimde bunlar yetmiyormuş gibi bır sürü erkekle aldatiliyorum kimseye anlatamadım çok severek evlen mistik ben öyle sanmışim böyle bır yıkım böyle bır acı yok bi kaç kere ayrilmaya calistim annemlerin evinde olay cikardi babamla mahkemelik oldular tehditle tutmaya çalışıyor yanında bende ailemden birine zarar verir diye bişey yapamiyorum bebeğim de çok küçük kendimi çok aciz korkak hissediyorum resmen bır yalanın içinde yaşıyorum ne olur biri akıl versin anlatın ailelere demeyin çok denedim beceremedim fikirlerinize ihtiyacım var
Evet düşünce olarak bu eğilimi olanların bi nebze tedaviyle kurtulma şansı varmış ama bunu uygulamaya geçirenler de bu ihtimal yokmuş ki zaten öyle bir isteğinlde yok o kadar memnun ki halinden ben vazgeçer diye çok umut ettim inandım ama ben sadece paravanmisim bugünden sonra düzelse bile ki hiç sanmıyorum benim bugüne kadar yaşadıklarım zaten bu evliliği sürdürmemize engel olucak ben kafamda bitirdim bu bile benim için çok büyük bir adimYa illa ki tedavisi var da adamin istemesi lazim. Zorla tedavi olmaz
Tesekkur ederim desteğiniz için onca sıkıntıya soruna rağmen evliliğini devam ettiren binlerce mutsuz kadın varken bana neden bu kadar tepki gösterdiler yada inandırıcı gelmedi bilmiyorum ama ne Goygoy yapıcak psikolojideyim nede insanlarla dalga geçmekten hoşlanan bir yapım var evet yeni üye oldum çünkü konu açmam için üye olmam gerekiyordu en azından ciddiye alıp yardimci olmaya çalıştinız sagolun tekrardan
Babanla mahkemelik ve sen hala ordasin istedigin davayi acarsin ustune manevi yikim tazminati ve nafaka alirsin biseksuel oldugunu kanitlayacak seyler bul baro kadin haklarini savunan avukat bul para almazlar yada ondan alirlar arastir cabala sessiz kalma sesini kaydetBayanlar çok ama çok çaresizim kendimi çok kötü hissediyorum ben 2 senelik evliyim evlendikten bır süre sonra eşimin biseksüel olduğunu öğrendim o sırada hamileydim Yalvar di yakar di ağladı zirladı beni ikna etti yapmıycam dedi yeminler etti sözler verdi ama değişmedi kaç kere daha yakaladım bebeğin suan 7aylik ve ben artık dayanamıyorum doğru düzgün çalışmaz ihtiyaçlarımızi karşılamaz çocuğunu nda benimde bunlar yetmiyormuş gibi bır sürü erkekle aldatiliyorum kimseye anlatamadım çok severek evlen mistik ben öyle sanmışim böyle bır yıkım böyle bır acı yok bi kaç kere ayrilmaya calistim annemlerin evinde olay cikardi babamla mahkemelik oldular tehditle tutmaya çalışıyor yanında bende ailemden birine zarar verir diye bişey yapamiyorum bebeğim de çok küçük kendimi çok aciz korkak hissediyorum resmen bır yalanın içinde yaşıyorum ne olur biri akıl versin anlatın ailelere demeyin çok denedim beceremedim fikirlerinize ihtiyacım var
Tesekkur ederim evet gerçek malesef keşke dalgasına bu konuyu açmış olsam evet bişey yapamaz diye düşünüyorum sadece tek korkum ailem ve bebeğimin arada hirpalanmasi ama artık sabrim kalmadı çok zor bir durum Rabbim hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sadece farklı düşünceler duymak istedim paylaşmak istedim içimi dokupHerkeze iyi geceler hanımlar. Biraz ön yargılı davranmıyomuyuz. Kadın kadının halinden anlamazsa kim anlar kim yardım edip destek olur. Bu konunun nesine inanmıyosunuz.
Ben çok üzüldüm size tavsiyem boşanma davası açın ve koruma isteyin. Tek celsede boşanırsınız. Tehditlere boyun eğmeyin. Havlayan köpek ısırmazmış. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.
Anlıyorum sizi ama yazan arkadaşlarla aynı fikirdeyim davadan başka çareniz yok. Bebeğiniz daha çok küçük herşeyden habersiz. Hırpalanmaz korkmayın. Şimdi güçlü olup bebeğinle kendini kurtartmazsan o evden ve adamdan bidaha hiç kurtaramazsın. Hem iyi tarafını düşün bebeğin böyle bir babayı hiç görmemiş olucak.Tesekkur ederim evet gerçek malesef keşke dalgasına bu konuyu açmış olsam evet bişey yapamaz diye düşünüyorum sadece tek korkum ailem ve bebeğimin arada hirpalanmasi ama artık sabrim kalmadı çok zor bir durum Rabbim hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sadece farklı düşünceler duymak istedim paylaşmak istedim içimi dokup
Başta severek evlendik evet oda büyük ihtimalle düzelince normal bi Yaşantım olucak umuduyla evlendi başlarda onun agresifligi dışında hersey normaldi taa ki ben hamile kalana kadar en son öğrendiğimi artık bitirmek istediğimi söylediğimde çok Yalvar di ağladı işi çocukluğuna ailesine kimsenin sahip çıkmamasına bağladı düzelicem yapmiycam dedi bende bebeğim için sans verdim ama hata etmişim keşke o zaman kurtulsaymisim onun tek derdi dışarıya karşı evli cocuklu gözüküp kimsenin şüphelenme mesi birde öyle bi erkek kesiliyor larki konuşmaları bizzat yakaladığım halde inkar edip ben adam gibi adamım ibne değilim ağzını topla deme lüksleri var..Eşiniz acaba çevrenize rezil olma korkusuyla mı boşanmak istemiyor?
Hani ortaya çıkar falan diye. Seviyordur mutlaka ama bu kadar sert tepki verdiği için diyorum. Normal bir erkek gurur yapar çünkü
Hayatınız kaldırabilecek gibi değil, yasal yollarla kurtulun bir an önce yoksa tedavilik aşamaya geleceksiniz siz de, bebeğe yazık..
Ay allah sabır versin size yaBaşta severek evlendik evet oda büyük ihtimalle düzelince normal bi Yaşantım olucak umuduyla evlendi başlarda onun agresifligi dışında hersey normaldi taa ki ben hamile kalana kadar en son öğrendiğimi artık bitirmek istediğimi söylediğimde çok Yalvar di ağladı işi çocukluğuna ailesine kimsenin sahip çıkmamasına bağladı düzelicem yapmiycam dedi bende bebeğim için sans verdim ama hata etmişim keşke o zaman kurtulsaymisim onun tek derdi dışarıya karşı evli cocuklu gözüküp kimsenin şüphelenme mesi birde öyle bi erkek kesiliyor larki konuşmaları bizzat yakaladığım halde inkar edip ben adam gibi adamım ibne değilim ağzını topla deme lüksleri var..
Tesekkur ederim evet malesef ben ve benim gibilerin sayısı oldukça fazla sırf toplumda kabul görmek için paravan olarak kullanılıyoruz çok Adice ailesine anlatamam sanırım ama kendi ailemden bir kaç kişiyle paylaştım annem ve babamla konuşup napmam gerektiğine karar vericem inşallah zararsız bir şekilde kurtulurum bebeğimle beraberCnm. Ya, çok üzüldüm durumuna. Onun ailesinden birilerine durumu anlat. Bilsinler oğullarının ne olduğunu. Nasıl kızdım ya, niye evlenirsin be adam, gül gibi kızın başını yakarsın... Niye... Boşanmaktan başka çaren yok. Önce git bir avukatla görüş, fikrini al. Durumunu anlat, o sana nasıl bir yol takip edeceğini anlatır. Kurtulacaksın, yeter ki iste...
Dua et, Allah'a sığın. Korkma sakın. Kendi ailene de anlat,
Allah yardımcın olsun. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?