Bir arkadasimin anlattiklarini yaziyorum, ben kisinin kendisiyle tanismadim ardasim tanismis o anlatmisti. Kuzeninin nisaninda bir arkadasi gelmis kuzeninin arkadasiymis yani ;
Kiz lise caglarinda kizlardan hoslaniyor, bu fark edilince aile dr a goturuyor ve sadece % 10 dogurganligi varmis, sanirim cift cinsiyet, tam bilmiyorum yani.
Okuldan aliyorlarki kizlara bakmasin iliski kurmasin diye, aile bastiriyor konuyu ve konu kapansin diye apar topar evlendiriyor. Bir cocugu oluyor. Tabi eside bu arada durumu fark ediyor, kiside zaten zorla evlendirilmism bosaniyorlar.
Bosanip kendi yasamini surdururken ameliyat olup erkek olmayi tercih ediyor.
10 yil kadar once duydum bu konuyu. Erkek oluncada bir kadinla iliski basliyor ozamanlar nisanlaniyor. Daha sonra ne oldugunu duymadim.
Bu konularda ailelere cok is dusuyor, tibbi acidan, psikolog, psikiyatri...vs... ne gerekiyorsa yapilmali. Benim en cok merak ettigim bu konu karsisinda cocugu ne hissetti, psikolojisi bozuldumu. Anneyi nasil taniyor...vs...
Konu sahibinin konusu ayni diye yazmadim bunlari.
Konular ortbas mi edilmeli, destekmi olunmali, bastirilmalimi yorumu sizlere birakiyorum.... faturasi baska sucsuz insanlara cikmadan neler yapilmali acaba....