Biseksüelim

zaten bu site kadınlar kulübümü din kulübümü anlamış değilim her konuda ayet örnekleri havada uçuşur bide din konuşmak yasak yani sanki herkes müslüman :ssz: sen nasıl istiyorsan öyle yaşa kimseyide takma yoksa mutlu olamazsın :34:

sayın konu sahibi dini inancınızın olup olmadığını bilmiyorum ama eğer Müslüman sanız kadının kadınla erkeğin erkekle sevişmesi haram bunu bu konuya yazmak benim borcum

yok eğer hıristiyan vs. diyecekseniz hz. muhammed mustafa sav. mağriple maşriğe peygamber olarak gönderildi yani islamdan sonra diğer dinler geçersiz peygamberimiz gelince ona tabi olunması gerektiği incil ve zeburdada yer alır buda dip not.

Sitede Dini yorum yapmak yasak.

Son düzenleme:
"Hala" isimli bir kısa film var.Onu izlemenizi tavsiye ederim.Köy yerinde önce "öteki" olan sonra kendini kabullendiren kadın gibi hisseden bir erkeğin hikayesi.Tavsiye ederim.Bu ülkede çoğunluk azınlığı her daim eziyor.Ağızlarından nefret saçarak kendisi gibi olmayanları ötekileştiriyorlar.Ne üzücü.

Konu sahibi arkadaşım umarım güzel bir hayat yaşar ve mutlu olursun.Nasıl olursan ol seni sen olduğun için seven insanlar olsun etrafında.

tamm özgürce yaşayın.... ama bu kadınlar kulübü olmasın.. kadınlara ilgi duyuyorum diosunuz.. yani erkeklerin duyduğu ilgi oluyo bu.. o zaman burada bulunman ne kadar doğru bilemem.. o zaman gay olanlar da bu sitede olmalı.. onlar kadın gibi.... lez, gay, homo bilmem daha neler varsa haydi toplaşıp sohbet edelim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erkekler, gay, lezbiyen ya da genel anlamda cinsel tercihi farklı olan kimseler giremez diye bir tabela falan yok sitenin girisinde.. varsa da ben gormedim.. siz bu forumu sadece kadınlar okuyor mu sanıyorsunuz? gizli bir forum degil burası ayrıca kimlikte sorulmuyor.. yazmak isteyen uye olup yazıyor belki de yazıstıgınız insanlar erkektir nereden biliyorsunuz? arama motorlarında ne ararsanız arayın kadınlar kulubu ilk sıralarda yer alıyor.. uzerine tıklayan da girebiliyor.. adı da kadınlar kulubu olunca mutlaka erkekler de girip okuyorlardır diye dusunuyorum.. ne idugu belirsiz insanların sizin yazdıgınızı okumaları rahatsız etmiyor da cinsel kimligini tam olarak henuz bulamamıs, kesfetme asamasında , belli ki bi cozum bulabilirim diye bu foruma yazmıs birisinin okuması, bu forumda olması mı sizi rahatsız ediyor? sizi rahatsız ediyorsa baslıgı gorunce kacarsınız bir daha da bakmazsınız.. karsınızda ki sapık tecavuzcu siddet egilimli biri ya da yuz kızartıcı suclar islemis / islemeye meyilli birisi olsa tamam afaroz edin forumdan anlarım da yahu yazık gunah boyle durumlarda buyukluk yapıp yardımcı olmak gerekir.. Rabbim bagıslarsa 2 evladım var..dusunuyorum da yavrularım boyle bir bosluga duserse ya da olmaz dediklerimiz olursa ve bana bir sekilde tepki verecegimden kızacagımdan korkup ta danısamazlarsa ve sizin gibi dusunen insanlarla karsılasırlarsa zaten yanlısa dusmus olurlar!!! yardımcı olabilecegim bir durum degil en azından fikrim bilgim ve tanıdıgım yok ama yargılayamam elestiremem de cunku haddime dusmez !!!

Son düzenleme:
çarpıcı bir konu her neyyyysee..

lezbiyen,biseksüel ya da heteroseksüel hepsini yaratan tek değil mi?
Beni yorumlar ilgilendirdi açıkçası;
bu azim ve ''günah bak taş olursun'',''bu yanlıştan dön'' bakış açısında olanlar yarın bir gün. ''yaratanın takdiriyle'' böyle evlatlar dünyaya getirirse
naparlar ki acaba diye sormak geliyor içimden :68:

Keşke yanlış bedenlerde doğan insanlar olmak istedikleri bedeni sonradan da olsa seçebilseler,
keşke biz klavye kraliçeleri heterolar;
yanlış dediğimiz şey,onlar için seçilebilecek iki yoldan bir tanesini ifade ediyor olabilse sadece ...

Not: heteroyum..
yaaani buna rağmen benden olmayanı yoksaymıyorum,görmezden gelmiyorum.

''YARATILANI SEVİYORUM,YARATANDAN ÖTÜRÜ...
(siz de öyle yapın bak çok güzel oluyor,insan İNSANIM diyebiliyor göğsünü gere gere)

Benim tek başıma ne düşündüğüm elbette ki önemli değil,
ama benim gibi düşünebilen çoğunluklar olabilse keşke.....

Son düzenleme:
özgürlük denen bir şey var herkesin tercihi kendine başkalarına zarar vermedikten sonra.

ama kimseyi yanıltmadan etmeden.

şunu demek istiyorum burada da okuyorum erkek diyelim erkeklerden hoşlanıyor aslında ama sadece dışarı paravan olsun diye bir kadınla evlenip kadının hayatını berbat ediyor. bu örnekler çoğaltılabilir.

bir ilişki yaşadığınızda karşıdakine kendinizi anlatın kimsenin hayatını etkilemeyin ne yaşarsanız sizi bağlar.

öyle misiniz değil misiniz bilemem.

Evet bu bir hastalık değil.Anladığım kadarıyla siz de durumunuzdan şikayetçi değilsiniz.arkadaşlarım profesyonel yardım almanızı,daha iyi hissetmeniz için uzmanla görüşmenizi söylemiş,hayır demişsiniz.Amacınız ne?Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

benim gay ve lezbiyen arkadaşlarım var.Senelerdir tanırım ikisini de ve çok da severim.Çok güzel kalpli kimseciklere zararı olmayan kendi hayatlarını tercihlerini yaşayan ve kimseyi rahatsız etmeyen insanlardır.Her şey den önce kendinizden,bu durumunuzdan utanmayın ve sizi yargılayan insanlara kulaklarınızı tıkayın.Şayet kendimi tam anlamıyla bulmak ne olduğumu keşfetmek istiyorum derseniz bu anlamda nasıl keşfedeceğiniz anlamında bir psikolog size doğru yolu gösterebilir.Burada demek istediğim yanlış insanlardan kulaktan dolma bilgilerden korunmanız için bir öneri.Ancak buna ihtiyaç duymuyorum derseniz hayatta bir çok şeyi tecrübe ederek öğreniyoruz sizinde yolculuğunuz belki tecrübe ederek netleşecek.Siz kendinize dürüst olarak zaten çok önemli bir aşamayı geçmişsiniz.sevgiler...

Bir arkadasimin anlattiklarini yaziyorum, ben kisinin kendisiyle tanismadim ardasim tanismis o anlatmisti. Kuzeninin nisaninda bir arkadasi gelmis kuzeninin arkadasiymis yani ;
Kiz lise caglarinda kizlardan hoslaniyor, bu fark edilince aile dr a goturuyor ve sadece % 10 dogurganligi varmis, sanirim cift cinsiyet, tam bilmiyorum yani.
Okuldan aliyorlarki kizlara bakmasin iliski kurmasin diye, aile bastiriyor konuyu ve konu kapansin diye apar topar evlendiriyor. Bir cocugu oluyor. Tabi eside bu arada durumu fark ediyor, kiside zaten zorla evlendirilmism bosaniyorlar.
Bosanip kendi yasamini surdururken ameliyat olup erkek olmayi tercih ediyor.
10 yil kadar once duydum bu konuyu. Erkek oluncada bir kadinla iliski basliyor ozamanlar nisanlaniyor. Daha sonra ne oldugunu duymadim.
Bu konularda ailelere cok is dusuyor, tibbi acidan, psikolog, psikiyatri...vs... ne gerekiyorsa yapilmali. Benim en cok merak ettigim bu konu karsisinda cocugu ne hissetti, psikolojisi bozuldumu. Anneyi nasil taniyor...vs...
Konu sahibinin konusu ayni diye yazmadim bunlari.
Konular ortbas mi edilmeli, destekmi olunmali, bastirilmalimi yorumu sizlere birakiyorum.... faturasi baska sucsuz insanlara cikmadan neler yapilmali acaba....

yaratılışınızın dışına taşmışsınız.fıtratınız buna müsait değil,müsait olduğunu zannediyor olabilirsiniz.
hunsa iseniz başka tabi..fakat kadın olarak dünyaya geldiyseniz yardım almalısınız.
öncelikle bunun normal olmadığını kabul edin..

Cesaretinizden dolayı tebrikler..
Zaten siz belli başlı şeyleri araştırmışsınızdır,bunun bir hastalık olmadığını falan..
Sonuçta bu hissel bir şey,doğuştan gelen bir şey..
Benim eşcinsel arkadaşım vardı,çok kibar ,çok iyi kalpli biriydi arkadaşları da öyle..
Nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın.Hayat beklemezzz :31:

Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler

dert etme...evli erkekler fellik fellik eşcinsel sitelerinde geziyor..evli ve çocuklu olup erkek erkeğe cinsellik yaşayan gay ler var..onlar erkek sende kız,o kadar..

normal nedir neye göre kime göre. kimin de umrunda. kimle mutluysan onunla ol cinselliği sadece mekanik algılayanlar bunun sadece cinsellikle ilgili olduğunu sananlar hep konuşurlar. lgbt derneklerine katılıp kendin gibilerle olabilirsin. forumlar var tanıdıkların da vardır elbet. kendini bulmak biseksüelmiyim lezbiyenmiyim heteromuyum-sa ne önemi var sıfatların etiketlerin. hayatımda bir sürü eşcinsel tanıdım tedavi edilebilenini duymadım. o zaman napcaksın böyle mutlu olucaksın.evet türkiyede çok kolay olmaz ikiyüzlü erkekler gaylikten iğrenirken lezbiyenlik fantezilerini süsler mesela. kadınlar seni bi tehlike olarak görebilir. ama kendin olursun bence bu çok kıymetli. ya da baskılayıp hiçbi zaman bi çekim hissetmediğin adamlarla ömrünü çürütürsün.

Yorumlari daha dikkatli okumaya calistim. Once bunlarla baslamak istiyorum. Konu sahte ya da degil, bu boyle insanlarin var olmmdigi anlamina gelmiyor. Cozumu ne kadar yanlis bir yerde aradigini fark etmissindir sevgili konu sahibi. Ama sen biseksuel de olsan lezbiyen de olsan normalsin. Bunu sakin unutma. Ben karsi cinse ilgi duyuyorum ve ben de senin gibi normalim. Bi farkimiz yok yani anladin mi. Kim oldugunu kendine daha fazla guvenle ara, destek al ya da alma sana kalmis. Isin icinden mutlaka ki cikacaksindir. Neticeyi de bizr bildirirsen ben kendi adima cok sevinirim. Sana burdan destek olmaya calisanlar da ayni sekilde.

yaratılışınızın dışına taşmışsınız.fıtratınız buna müsait değil,müsait olduğunu zannediyor olabilirsiniz.
hunsa iseniz başka tabi..fakat kadın olarak dünyaya geldiyseniz yardım almalısınız.
öncelikle bunun normal olmadığını kabul edin..

siz bu konuda doktora mı yaptınız ? doğru olmadığı kanısına nasıl vardınız?

yapmadım ama yapanların yazısını okudum hiç biride eşcinseller ve biseksüeller anormaldir demiyolar

bizde kendimize göre yazılar okuyoruz ,merak etme .....bildiğimiz bişey varda yazıyoruz ,aslında çoğu insanın bildiği ama topikte tartışamayacağın şeyler.....o yüzden herkes düşüncesini yazar düşünceleri sorgulamayın lütfen..........

Back
X