Biseksüelim

siz bu konuda doktora mı yaptınız ? doğru olmadığı kanısına nasıl vardınız?

inancım bunu gösteriyor.doktora yapmaya gerek yok.sitede dini paylaşım yasak olduğu için ayrıntıya girmeyeceğim.
fakat her insan -müslüman olsun olmasın- islam fıtratı üzre dünyaya gelir.sonradan içine girdiği taşkınlıklar kişiye bağlıdır.
insanlar erkek veya kadın olmak üzere yaratılmıştır.
hunsalık farklı bir durum.siz kabul etseniz de etmesiniz de durum budur.tedavi olmak sizin hayrınızadır,bu hayat böyle geçmez.

inancım bunu gösteriyor.doktora yapmaya gerek yok.sitede dini paylaşım yasak olduğu için ayrıntıya girmeyeceğim.
fakat her insan -müslüman olsun olmasın- islam fıtratı üzre dünyaya gelir.sonradan içine girdiği taşkınlıklar kişiye bağlıdır.
insanlar erkek veya kadın olmak üzere yaratılmıştır.
hunsalık farklı bir durum.siz kabul etseniz de etmesiniz de durum budur.tedavi olmak sizin hayrınızadır,bu hayat böyle geçmez.

her insanın şu yada bu üzerinden gelmesi bunlar sizin fikirleriniz herkes için geçerlimi olmak zorunda hanımefendi?

her insanın şu yada bu üzerinden gelmesi bunlar sizin fikirleriniz herkes için geçerlimi olmak zorunda hanımefendi?

kabul etmek zorunda olmadığınızı söylemiştim.
ama bir gerçek var ki yadsımanız hiçbir şey ifade etmiyor.
bunu belki bugün belki 10 yıl sonra anlarsınız.veya hiç anlamazsınız.
şahsınızla ilgili bir problemim yok,dediğim gibi söylediklerim sizin hayrınıza.
aynı durumu yaşayan birinin adım adım intihara gittiğini ve bunu gerçekleştirdiğini görmüş biri olarak sadece üzülür ve tavsiyede bulunurum.
durum budur.

kabul etmek zorunda olmadığınızı söylemiştim.
ama bir gerçek var ki yadsımanız hiçbir şey ifade etmiyor.
bunu belki bugün belki 10 yıl sonra anlarsınız.veya hiç anlamazsınız.
şahsınızla ilgili bir problemim yok,dediğim gibi söylediklerim sizin hayrınıza.
aynı durumu yaşayan birinin adım adım intihara gittiğini ve bunu gerçekleştirdiğini görmüş biri olarak sadece üzülür ve tavsiyede bulunurum.
durum budur.
bana göre gerçek budur derseniz daha doğru olur.Kendi hayatnızdada bunu uygulayın herkesin gerçeği kendine..

Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler

pinkysworld konunu başından sonra okudum ,bu msjınla şu andaki kendinden emin halin arasında çok fark var, kendini çabuk bulmuşsun hayırlı olsun.............daha dün yardım isterken bugün işine gelmeyen yorumları direk eliyorsun ,bence herkesi dinlemeli her yoruma açık olmalısın , yaşın daha çok genç seni kimsenin yanlış yönlendirmesine izin verme duygularınında dahil ,kendine zaman tanımanı biraz daha kendini dinlemeni tavsiye ederim ,sevgilerimle.........

seni yargilayacak elestirecek en son kisi benim... boyle hissetmek kesinlikle senin elinde olan bisey degil...
bende bayanim ama bayanlara bakarim offf bile derim ama espirisine bisey hissettigimden degil makarasina derim..
kadinlardan hoslaniyorum demekle lezbiyen olunmuyo ki her iki cinsten hoslaniyorum demekle de biseksuel olunmuyo..
bilmiyorum ama bu konuladda tecrubesizmissin gibi geldi... arkadaslar zaten doktora git demis...
doktora gidersen kendini bulursun iyi olur... ama arzularinin ne dedigini yasamadan anlaman bence cok zor...
yani bi erkekle yasayip neler hissettigini anlamissin bikadinla yasayinca da neler hissettigini anlarsin...
kesin karsri o zaman verirsin... yillar once bende.lezbiyenim sanmistim ama yasayinca.anladim ki degilmisim...:-))
senin hibi ortamlarda bulundum seninkiler gibi arkadaslarim cok oldu...
meger.kendimi lezbiyen saanmamin.sebebi de biraz cevremden kaynakliymis..
. merak yani...
benim olmayan duygular... seninde boyle psikolojik.olabilir kendini iyi dusun kimle ne hissettigine dikkat et...
kotu seyler yasamak istemiyosan bence de doktora git... burda sana kimse yardim edemez...yazmaz burda ben biseyler
derdim aama ya beni banlarlar ya konunu kapatirlar..... :-)))

Tam buna benzer bir fikir yürütecektim ki bizzat yaşamış birinin yazdığını gördüm.

Üstteki yorumu dikkatli oku derim.
Senin de gay arkadaşların çok varmış ve etkileniyor olabilirsin.
Dahası bu konuları okuyup araştırdıkça daha çok etkilenip normalleştirebilirsin.

Henüz cinsel bir deneyimin olmadığını sanıyorum.O yüzden kendini böyle tanımlaman havada kalıyor bence.
Cinsellik şart değil denmiş.Duygu bazında farkediliyorsa daha erken,ergenlikte filan farkederdin,20 yaşında değil.

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar. Yorumları okuyunca hayrete düştüm gerçekten, bilinçsizce yapılan birçok yorum var. Konuya dönecek olursak, aynı konuda bir zamanlar bende çok kararsız kalmıştım. Araştırma yaparken bi-curious diye bir kavram olduğunu ve benim hissettiklerime daha uygun olduğunu gördüm. Halihazırda 3 yıllık bir ilişkim olmasına rağmen zaman zaman acaba mı diye düşündüğüm oluyor fakat fazla üzerinde durmuyorum sanırım. Umarım kendi yolunu en yakın zamanda bulur ve çok mutlu olursun :)

Öncelikle merhabalar. Yorumları okuyunca hayrete düştüm gerçekten, bilinçsizce yapılan birçok yorum var. Konuya dönecek olursak, aynı konuda bir zamanlar bende çok kararsız kalmıştım. Araştırma yaparken bi-curious diye bir kavram olduğunu ve benim hissettiklerime daha uygun olduğunu gördüm. Halihazırda 3 yıllık bir ilişkim olmasına rağmen zaman zaman acaba mı diye düşündüğüm oluyor fakat fazla üzerinde durmuyorum sanırım. Umarım kendi yolunu en yakın zamanda bulur ve çok mutlu olursun :)

bi-meraklı oluyo yanılmıyosam? hemen araştırıcam

pinkysworld konunu başından sonra okudum ,bu msjınla şu andaki kendinden emin halin arasında çok fark var, kendini çabuk bulmuşsun hayırlı olsun.............daha dün yardım isterken bugün işine gelmeyen yorumları direk eliyorsun ,bence herkesi dinlemeli her yoruma açık olmalısın , yaşın daha çok genç seni kimsenin yanlış yönlendirmesine izin verme duygularınında dahil ,kendine zaman tanımanı biraz daha kendini dinlemeni tavsiye ederim ,sevgilerimle.........

hayır kendimden emin değilim.ancak gelen yorumlar hep dini ben konuyla ilgili yorum çok görmüyorum.

8 günde ne olduğuna karar verebilmişsiniz ilginç.. işinize gelmeyen yorumları neden tersliyorsunuz?
herkesin düşüncesini özgürce ifade edebilme özgürlüğü var
doktora mı yaptınız bilmem ne, hoşunuza gitmiyorsa ve bulunduğunuz konumdan memnun oldu iseniz konunuzu kapatırsınız
bu kadar basit
ama ben ne hissettiğiniz duygulara ne de aksine inanıyorum
neyse..
hadi sağlıcakla :ssz:

8 günde ne olduğuna karar verebilmişsiniz ilginç.. işinize gelmeyen yorumları neden tersliyorsunuz?
herkesin düşüncesini özgürce ifade edebilme özgürlüğü var
doktora mı yaptınız bilmem ne, hoşunuza gitmiyorsa ve bulunduğunuz konumdan memnun oldu iseniz konunuzu kapatırsınız
bu kadar basit
ama ben ne hissettiğiniz duygulara ne de aksine inanıyorum
neyse..
hadi sağlıcakla :ssz:

karar verdim dediğimi hatırlamıyorum.Konu benim olduğuma göre yorumlara cevap atmam normal değil mi?

konu sahibi neden işine gelmeyen yorumları tersliyosun anlamıyorum çok itici duruyo
herkes senin istediğin gibi cevaplar veremez sonuçta
din konusunda da insanlar eğer inançlıysan ve bilmiyosan dini açıdan şu tarz sakıncaları var dedi o kadar
ayrıca benim gördüğüm dini boyuta yorum getiren bikaç kişiydi ancak sürekli alıntılayıp o kişilere sataşanlar ya da dini yorum yasak diyenler olunca sürekli bundan bahsedilmiş gibi görülüyo
o zaman o kişilere de tepki göster madem sadece dini açıdan sakıncalarını yazanlara değil
sadece okuyup geçsen katılmıyorum ama yorum için teşekkürler desen bu kadar uzamazdı olay

ayrıca konu yanlış bilgilerle dolu
sen buradaki kulaktan dolma bilgilerle mi netleştireceksin durumunu
sana en başından bi uzmana git yardım al dendi zaten
ayrıca seninkinin doğuştan gelen bir durum olduğunu düşünmüyorum öyle olsa çocukluktan itibaren anlaşlıyo bi şekilde
zaten doğuştan gelen biseksüellik değil benim bildiğim
sen etrafından etkilenip bu tarz düşüncelere kapılıyosun bence
ne diyelim ki memnunsan devam et yok zorluk çekerim diyosan uzmana gidip netleştir kendini

ben yorumlara takıldım.arkadaşlar neyi normal karşılıyorsunuz sizin normaliniz anormaliniz ne?
toplumun genel ahlak anlayışı vardır.ya da olması gereken ahlak diyelim

sanırım artık çoluk çocuğa tecavüz eden ahlaksızlarada ay onlar da öyle doğmuş ay onların cinsel tercihide bu napalım saygı duymalıyız fln diyeceksiniz...konu sahibini kırmak incitmek istemem ama kimse kusura bakmasın bunuda söylemeden geçemeyeceğim

dini boyuta zaten değinmiyorum...haddime de değil.ama lütfen müslümanım diyenler kutsal kitaplarını açıp lut kavmi neden nasıl helak oldu bir zahmet okuyuversinler.
bu normal bir durum değil.ve bana göre ahlaksızlık.
şahsi fikrim bu...

ben yorumlara takıldım.arkadaşlar neyi normal karşılıyorsunuz sizin normaliniz anormaliniz ne?

sanırım artık çoluk çocuğa tecavüz eden ahlaksızlarada ay onlar da öyle doğmuş ay onların cinsel tercihide bu napalım saygı duymalıyız fln diyeceksiniz...konu sahibini kırmak incitmek istemem ama kimse kusura bakmasın bunuda söylemeden geçemeyeceğim

dini boyuta zaten değinmiyorum...haddime de değil.ama lütfen müslümanım diyenler kutsal kitaplarını açıp lut kavmi neden nasıl helak oldu bir zahmet okuyuversinler.
şahsi fikrim bu...

canım biz böyle konularda banlanmamak için çok açık bazı şeyleri yazamıyoruz diye bu tarz konularda bazı arkadaşlar çok çarpık fikirlerle gençlerin beynini bulandırıyor,yok canım kimden çekineceksin,yok kime hesap vereceksin ,içinden ne geliyorsa öyle yaşa diyen bir grup topiği ele geçirmiş ,yok lez yok biseksüel yok bilmem ne bu topikte sayelerinde kültürüm gelişti cehaletten kurtulduk ,burada benim hala yazıyor olmamın sebebi kafası karışan gençlerin bir ihtimal doğru karar vermeleridir,inşallah arkadaşımız da öyle olur ,sevgiler.....

canım biz böyle konularda banlanmamak için çok açık bazı şeyleri yazamıyoruz diye bu tarz konularda bazı arkadaşlar çok çarpık fikirlerle gençlerin beynini bulandırıyor,yok canım kimden çekineceksin,yok kime hesap vereceksin ,içinden ne geliyorsa öyle yaşa diyen bir grup topiği ele geçirmiş ,yok lez yok biseksüel yok bilmem ne bu topikte sayelerinde kültürüm gelişti cehaletten kurtulduk ,burada benim hala yazıyor olmamın sebebi kafası karışan gençlerin bir ihtimal doğru karar vermeleridir,inşallah arkadaşımız da öyle olur ,sevgiler.....

ne eksik ne fazla.
kelimesi kelimesine katılıyorum.

şahsi fikrim bu...
siz pedofiliyle ya da tecavüzle, karşılıklı rızalarıyla birliktelik yaşayan eşcinselleri bir tutuyosanız şu kadarını söyleyeyim, normali ya da genel ahlakı iyi ki tek başınıza siz belirlemiyosunuz.

şahsi fikrim bu...

Ilginç olarak insanlar saygisiz, baskalarini yadargayan yorumlar yaptiginda hep "bu benim sahsi fikrim" diyerek sanki bi sekilde kendilerini aklamaya çalisiyorlar. Sanki sahsi fikir olduktan sonra içerigi pek önemli degilmis gibi.

Cocuklara tecavüz edenler ve gey/biseksuel insanlar hiç bir zaman ayni kefeye konulamaz. Geyler sonuçta resit insanlar ve eger birbirlerini severlerse, bu duyguyu yasamaya sonuna kadar haklari var. Tecavüz her anlamda yalnis, sadece çoçuk degil.

Elbette sizin dininize göre ters olabilir fakat bu davranis normal/anormal olarak degerlendirmek size düsmez.

neden konullmayacağını anlayamadım kızlar
cidden.eğer istediğiniz cinsel tercih özgürlüğüyse yarın bir gün bunlarda çıkıp bizim cinsel tercihimiz de bu derlerse napacaz???

ben çok samimi bir şekilde yorumumu fikrimi yazdım.
tabiki ben belirlemiyorum ama sizde belirleyemessiiniz bunu bilin.

Back
X