Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun.şimdi nasılsınız lütfen cevaplar mısınız ben yaptıralı bir ay oldu benimde yüzüm çok şişti ama dudaklarım kapanıyodu doktor dudaklarım kapanmazsa korktu bi soru olabilir başka yerlerede danışın siğer durumlar bendede var yzümde taş gibi sertlik ve üst dudağımı kıpırtadamıyorum ne olca bilemiyorum doktor bu kadar şişlik normal değildi bekleyelim biraz saha diyor
ben afyonda yaptırdım doktor tanınmıyo siz nasılsınz şimdi indi mi şişlikleriniz üst dudağınız kıpırdıyo muGeçmiş olsun.
Hangi doktora yaptırdınız?
Merhaba;Dün bisektomi oldum ve şuan yüzüm gözlerime kdr aşırı derecede şişti ve şişmeye de devam ediyor sislikten dudaklarım bile kapnmiyo olan varsa nolur yazsın normlmi bu ne yapmam lazım
Ben yaptırmadım. Sizi sormak istedim.ben afyonda yaptırdım doktor tanınmıyo siz nasılsınz şimdi indi mi şişlikleriniz üst dudağınız kıpırdıyo mu
Canim son durumun nedir ? Nasıl oldun ? Çok merak ediyorum ben de olmayı düşünüyorum ama korkuyorumDün bisektomi oldum ve şuan yüzüm gözlerime kdr aşırı derecede şişti ve şişmeye de devam ediyor sislikten dudaklarım bile kapnmiyo olan varsa nolur yazsın normlmi bu ne yapmam lazım