bişey yapmalı mıyım

nasıl gözdağı vermeliyim dün surat astım gördü almış mıdır ki mesajı gerci oğlu ben öyle yaptıkca daha cok pohpohladı

nasıl gözdağı vermeliyim dün surat astım gördü almış mıdır ki mesajı gerci oğlu ben öyle yaptıkca daha cok pohpohladı
Kocanızın tavırları da ilginç.. Aklı sıra siz istemiyorsunuz diye anasına sahip çıkıyor.

Surat asmaya devam. Daha fazla bir gözdağına henüz gerek yok, yeni evlisiniz o dengesiz kadın yüzünden yıpranmayın.
Eşinize masum masum rahatsızlıklarınızı belirtin. Üste çıkmaya çalışırsa da asın suratınızı oturun.
Aileni hakkında filan konuşan olursa cevap veririm saygımı bozarım diye de tehdit edin.. Edin tabii ne hakla laf söyleyebilir, sinir oldum

Ne alaka yaa neden balayi donusu koye gidiyorsunuz ? Neden kv deniz ben burda kalama diyor ? sizin oturdugunuz yerde onlarin evi yokmu ? Sanirim var yanliz kalamazsin dedigine gore kocaniz, neden yanliz kalamiyormus kaciracaklarmiymis 60 yasindaki anasini ? Hic mi evde yanliz kalmamis ? Madem yanliz kalamayacakti neden kocasinida almamis yanina ? Yada neden kocasinin yaninda durmamis ?
Ilk basta kocan gel bizde kal dediginde asacaktin suratini, ne alaka ya sen daha kocanla evinde kalmamissin bile bas basa yeni donduk balayindan diyorsun, resmen kv ile yasiyorsun balayinin devamini, hangi ahlaka hangi gorguye hangi vicdana sigiyor bu ben cidden anlamiyorum.
Ne dusuncesiz edepsiz insanlar var su hayatta yaa, kocanizda cidden odunun onde gideni dusuncesizin dik alasiymis birde utanmadan surat asiyorsun herhalde annemi istemiyormusun diye sordu demek. Keske evet istemiyorum bir 1 aylik bile evli degiliz orda evi kocasi dururken neden gelsi burda basimizi bekliyor diye konusamadin mi?
Simdiden boyle ipin ucunu kacirirsan ileride vay haline, herkes yerini edebini bilecek.

Sorun kocanda gel bizde kal demiş hemen daha kaç günlük evlisiniz bu heriflere ne oluyor ya

Ne olacak bizim toplumumuzun ç..k sevdasindan oluyor hep bunlar. Ta kucuklukten cocuga ac pipini goster amcalara dersen, erkek adam tabi yapacak deyip sevgilisini capkinligini gurur vesilesi gibi gosterip sirtini sivazlarsan. Kocum benim tabiki olacak sevgilis, milli yapacak dayisi, amcasi onu diye ulu orta muhabbetler edilirse, ve sanki tum olan opusme sevismeleri bir kizla degilde ruhani bir varlikla yapiyormus gibi, ayni sevgililik flort olayi ayni evde mahallede ailede yasayan kiza geldiginde namussuz ahlaksiz o..pu mu olacan sen basimiza is mi acacan diye soylenir konusulursa.

Erkek de boyle annesi babasi evdeyken oteki odada yatarlarken yeni karisiyla sevisip oynasmaktan utanc duymaz sikilmaz, hatta cikar gogsunu gere gere dusunuda alir , olan bundan utanan sikila yuzu kizaran gizli gizli utana sikila insanlarin yuzune bakamayan tazecik geline olur.

Burdaki kv deninde kendi yetistirdigi oglununda birbirlerinden utanmamalarinin sebebi iste budur arsizliktir tam olarak.

işte o aklı arkadasımda verdi ama gec kaldım (

yapabilecegin tek mantikli ve zararsiz sey aslinda kocanla anne babasinin kaldigi ve hatta herhngi birinin kaldigi surece sevismeyi reddetmen ve bunun nedenininde acikca soylemen olurdu. O sansida elinden kacirmissin, belki hala deneyebilirsin ...

sonuc mu kv kp gitti kv bin kere arayıp yeni evlisiniz rahatsız ettim falan filan dedi bana da söledi ben de daha evime alısmadıgımdan stres yaptım dedim mesajı aldı safa yatıp kendine acındırdı oğlu da bunu yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…