bişey yapmalı mıyım

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi

Ne kadar ayıp ya hemen gelinir mi yeni evlinin evine. Ben herkese duyurmuştum ilk 1 sene yeni evlilere yatılı misafire gidenleri biz ayıplarız falan diye. O yüzden kimse gelemedi bana. Bence eşinizle konuşun. Ben daha alışamadım evimize, eşyalara... biraz başbaşa kalsak ben evimin düzenini oturttursam daha iyi olur desen. Sonuçta o annesine diyecek sen bişey diyemezsinki

Bu arada kız sakın kv -kp evde gece kaldığında kocanın yanına yaklaşmasına izin verme olmaz evde biri varken utanıyorum de kocanın da canına tak eder elbet .

Tabi ki normal değil ama eşin daha konuşmadan annemi istemiyor musun demiş. Konuşmaya çalış ama nasıl tepki verir? Örnek vermek gerekirse ben aynı şeyi yaşamıştım eşimle konuşmaya çalıştım bir anda parladı annesini aldı evine bıraktı. Şok olmuştum yıllar geçti hala söylerler.

kadin size evi verirken böyle olacağı belliydi
kendi evim tabiki kalırım diye dusunuyordur
zamanında evi görümce den kıskanmak yeribe keşke bugünleri dusunseydiniz
sizin eski konulara da baya yazıldı söylendi ama siz goz göre göre evlendiniz
psikolojik hasta olan bu kadinla da böyle uğraşır durursunuz işte

kadın evi sahiplenmiyo eşim bu evde misafir oldugunu sürekli söylüo zaten ve hastalıgın benim basıma da gelmiceni bilemem canım belki benim annem de olcak

Anormal Tabiiki
Bende seninle aile olmanın tadına varmak istiyorum de, esin sormuşken demeliydin evt rahatsızım diye ama yumuşak kelimelerle hani daha ben alışamadım senle aynı evde olmaya ev düzenine falan... Baktın olmuyo ne yapıyım bende burda kalamam diyip kacıyımmı de. Ne düşüncesizler yaa! Ailen konusunda sert ol bunu sürekli yapıyorsa hala yüz buluyo demektir yada kocanı devreye sok ciddi şekilde uyar gitsin oda anasını uyarsın acık bulmak isteyen bulur de, sonuçta sende istesen eminim bir sürü konu bulursun eleştirecek, bastan tavrını koyki rahat et,hem bugünlerimde yalnız bırakmayacak hemde ailemi çekiştirecek

evde canın sıkılıyorsa çık gez kocanla veya arkadaşlarınla, kv sizde kalıyor diye eve hapsolmak zorunda mısın?
gidecekmiş az kalmış anladığım, şimdilik bir şey deme benim önerim.

o da verebilir seninki gibi bi tepki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…