- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi alkalonshem
-
Evet dönüp bakardım , Hayranlıklaa.. Sonrada takdir ederdim . E birazda özenirdim :))Merhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim
YaaEvet dönüp bakardım , Hayranlıklaa.. Sonrada takdir ederdim . E birazda özenirdim :))
bende adanalıyımm . Çok öküz olmasa bende isterim sepeti olsun onunde markete gideyimm.Yaaçok mutlu oldum. Umarım buradakiler de böyle düşünüyordur aslında niye takıyorsam bu kadar
Yaa yakınmıșız.. Bak aslında sende benim gibiymssn, bende böyle başlamıştım bu meretebende adanalıyımm . Çok öküz olmasa bende isterim sepeti olsun onunde markete gideyimm.
off bende istiyorum ya. Birazdan aile facıasına sebep olacaksınBen eşime bisiklet ıstıyorm dicem oda of başladık yine antin kuntin isteklere dicek
Aynen işte takma çok hoşş bence
şeyya cadde üzeriyim ya bende korkuyorum gobek var önumde vızır vızır oyuzden eşimde korkar buyuk ihtimal..Yaa yakınmıșız.. Bak aslında sende benim gibiymssn, bende böyle başlamıştım bu mereteönce ama öküz çok dedim, sonra aman bana ne dedim sonrasında itişe kakıșa ilk düşündüğüm yerdeyim sıradaki "üf banane" "KADINLAR DA BİSİKLET SÜRER" akımı başlatmak istiyorum şuan, yalnızlık başa bela
Evet trafik cok dikkat istiyor hatta araç ehliyeti bile gerekiyor (abarttımşeyya cadde üzeriyim ya bende korkuyorum gobek var önumde vızır vızır oyuzden eşimde korkar buyuk ihtimal..
iyiki bananee demişsinizz :)
"KADINLAR DA BİSİKLET SÜRER" akımı keşke olsaaaa sürenlerçoğalsa cesaretım gelirr :)
Almanyanın bi şehriydi sanırım orda her evin önunde bir çift bisiklet vardır. biraz ülkenin gelişmişlik düzeyiyle alakalıı .Biz bu toplumlaa bırak bsiklet sürmeyii kaldırımdaki engellinin bile hakkını koruyamıyoruz..Evet trafik cok dikkat istiyor hatta araç ehliyeti bile gerekiyor (abarttım) en azından hangi aracın öncelik hakkı var onu bilmek lazım.. Ülkemizde bisiklete teşvik yok ki şöyle bisiklet yolları olsa insanlar dolmuşa servet dökmeyi bırakır ya..
Keşke olsa.. Bundan bi 50 yıl sonra belki
Bende sürüyorum bisikletin vs aktivitenin kadını erkeği mi olur Allah aşkına insanları boşver bu onların dar bakış açısının sonucu şahsen bende sürüyorum bisiklet en sevdiğim şeydir hayatta eşimde iki gün önce hediye bisiklet almış dün çıktım keyfimce sürdüm bu kimseyi ilgilendirmez sen nasıl mutluysan öyle devam et hem çok saglıklı bir yöntem işe gidip gelirken kullanmak çok mantıklı aynen devamMerhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?