- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi alkalonshem
-
Oğlunuz küçükse bisiklet koltuğunu tavsiye ederim. Ben doğduğundan beri oğlumla binerim bisiklete. 4 yaşında. üç yıldır koltukla çıkıyoruz.Ben de bisiklet sürerim ve çok severim. Şimdi oğlum var sürdürmüyor. Onunla da sürmek zor. Hayalim hep mobilet almaktı. Alamadan evlendim
Valla ne yalan söyleyeyim hele ki tesettürlüyse bakardım.Kotu niyetle degil ama dikkatimi cekerdiMerhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim
onu taşımak zor geliyor işteOğlunuz küçükse bisiklet koltuğunu tavsiye ederim. Ben doğduğundan beri oğlumla binerim bisiklete. 4 yaşında. üç yıldır koltukla çıkıyoruz.
Ay bencede nasıl tuhaf karşılanıyor anlamadım, siz niye kadın da bisiklet sürer vaov falan diye tepki veriyorsunuz ki arkadaşlar. Bu çok normal bişey ve ben önceden ayıplandığını da hiç görmedim. Türkiyedeyiz Arabistan da değil. Neden böyle tepkiler var anlayamadım. Buralarda hiç garipsenmez, hatta kadınlar çok motor kullanıyor, traktör vs. Konyanın bir ilçesinde yaşıyorum. Kendi zihninizde kendinize sınırlar çizmeyi bence, çok normal ve kimsenin ayıpladığı falan da yok.Sorun bisiklet süren kadında değil, sorun Hatay'da bence
Ben motosikletli kız gördüm geçen gün arkasında da Bi kız daha vardı çok hoşuma gitti o yüzden baktımMerhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim
Yaa cok güzel inşallah yaparsınızBence surmeyeni garip.. hamilelik öncesi ise bisiklet ile gidip geliyordum yaz mevsiminde. Hamilelikle beraber bisikletle ise gitmeye son verdim.sonrasinda dogum cocuk derken bisimletin bakimini hala yaptiramadim. Bu yazda pandemiden gumledi. Ama yakin zamanda bakimlari yaptirip arkasina bir cocuk sandalyesi koydurup hafta sonlari bisiklet turuna baslayacagiz.
Evet dönüp bakardım...Merhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim
Yaa bu mesajlar beni cok mutlu etti karamsarlığm bitti cok şükür göğsümü gere gere sürüyorum artık gayet kararlıEvet dönüp bakardım...
Ama böyle
Yaa ben bayılırım bisiklet kullanmaya.ben de tesettürlüyüm Azerbaycanlıyım Baküde yaşıyorum. Sırf bisiklet kullanmak için denizkenarı parka gidip orda bisiklet kiralayıp arkadaşlarımla ve eşimle kullanırızyani sizi çok takdir ettim. Kimseyi de takmayın ayrıca. Kötü bişey yapmıyosunuz ki. Gayet güzel bişey bu. Canım istedi şu an kullanmak
Tabiiki gönül rahatlığıyla sür.Yaa bu mesajlar beni cok mutlu etti karamsarlığm bitti cok şükür göğsümü gere gere sürüyorum artık gayet kararlı
Sizin adınıza da cok sevindim bir tesettürlü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?