- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Suç meselesi değil ki, bir süre görüştürmeyin ve uygun bir dille komşunuza durumu iletin.Çocuğa gelme diyemem yazık ne suçu var. A
Yanlış anlar eltimin kızı çünküSuç meselesi değil ki, bir süre görüştürmeyin ve uygun bir dille komşunuza durumu iletin.
Bu kadar ince dusunmeyin.sirf eltiniz yanlış anlamasin diye çocuğunuz bitlensin mi.uygun bir dille soyleyinYanlış anlar eltimin kızı çünkü
Saçları uzun babası izin vermiyor kesmesineeltinize söyleyin ne demek ilgilenmez yazık o çocuğa da. ilacı falan var alın verin en kötü.
Uyardım da saçları çok ve uzunParanit bit koruyucu sprey var. Ondan kullanabilirsiniz de o çocuğa yazık günah. O bitler aynı zamanda başka hastalıklara da yol açabiliyor diye biliyorum. Temizlesin kızının saçını.
Aldım geçen sene bu yıl yine aynı ben alırsam kullanıyor yoksa rahatEltinize şey diyin. Benim kız nerden kaptıysa bilmiyorum bitlenmiş senin kızla oynuyor onada geçirmiş olabilir. Eczanelerde şampuan satılıyor onla yıkayın. Eltinizede önerin oda kullansın bitsin gitsin. Yani hem kırmamış hem çözümü üretmiş olursunuz.
Hepimiz çocukken okuldan alıp tüm evi bitlendirmiş nesilleriz.Eskiden daha zordu şimdi şampuanları tarakları var. Eskiden tek tek ayıklıyodu analarımız bide gaz yağı kullanıyolardı vay bee. Canım anam çok uğraştırmıştım seni be
Aldım geçen sene bu yıl yine aynı ben alırsam kullanıyor yoksa rahat
Kendi çocuğum için almıştım verdim oda kullandı hala var saçındaBit sampuanlari var onlardan alip annesine verirseniz belki yikarken kullanir
Eşi saçı kesilmesin diyor sadeceEltinizle çözemiyosanız kaynınıza eşiniz söylesin madem. Eşi söylerse ilgilenir herhalde o kadarda rahat değildir.
Ben olsam yine alırım çocuğuma geçmesindense 3-5 kuruşu ve kadının rahatlığını bekleyemezdim. Hatta kendim yıkardım. Emin olmak için.
Eşi saçı kesilmesin diyor sadece
Canım çocuğun saçı kıvırcık uzun ve çok gür o yüzden annesi temizleyemiyor ben aldım verdim babası inatErkek sonuç odaklı gider sanıyor ki adam bitlenince saç kesilir. Açıklayın o kadar zor değil saçının kesilmesine gerek yok. Sadece eczaneden alacağınız bir şampuanla 2 kez yıkamanızla çözülür derseniz olay biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?