- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Canım çocuğun saçı kıvırcık uzun ve çok gür o yüzden annesi temizleyemiyor ben aldım verdim babası inat
Uzun olsun bit olsun yani .Saçları uzun babası izin vermiyor kesmesine
O zaman anneye suç atıp temizlemez demeyeceksinizCanım çocuğun saçı kıvırcık uzun ve çok gür o yüzden annesi temizleyemiyor ben aldım verdim babası inat
hic unutmuyorum bizim yurta biz kiz vardi bitlenmisti ve ciddrn savi vok kisa ama biraz pisti kizin basinda uvusuyorfu ama umursamiyor yanimiza gekiyordu surekli ben bovek bitrn karincadan bile huylaniyorum suan yazarken bile kasiniyorum o zamn alerjim.azmisti:) neyse biz kisa biraz manidarli bi sekilde bit sampiani ve tarak almistik demisti o gunden sonra bizimle muhatap bile olmadi:)Merhaba hanımlar.
Eltimin ilk okula giden kızı var bitlenmiş dün akşam bizdeydi resmen kafasında geziniyorlar☹ Bit sirkee,,,
Nefret ederim ya.huylanırım çok Her akşam kızımla oynamak için geliyor. Ve geçen yıl komşumuzun çocuğu rahatsızlandı kulağından 3 tane bit çıkarmış doktor çok korkuyorum kızlar ne yapacağımı bilmiyorumkızım 3,5 yaşında. Çocuğa gelme diyemem yazık ne suçu var çocuğun . Annesi desem temizlemez uğraşmaz çocuğun saçları gür uzun kestirmez. . Ne yapayım bilmiyorum kızımda yok baktım zaten azıcık saçı var ama tedirginim tecrübeli anneler ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?