Bit !!! kizim bitlendi ne yapmaliyim :((

sandriyon

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
11.338
25.915
798
35
selam kizlar,

uzun zamandir kadinlar kulubunu takip ediyorum uyelik bugune kismet oldu
lutfen yardim edinnn

kizim gecen hafta okula basladi ve dun farketttim kafasinda bisuru bit vardi :skandal::skandal:
Eczaneye gittim bi sampuan verdi
Dun uyguladim bisuru dokuldu, ilk defa basimiza geliyo.. Yastik yuzunu nevresimi kiyafetlerini hepsini direk makinaya attim

ama Sabah kalktiginda kizim hala kasiniyodu
is cikisi gidip eczaneden spray de alicam

onerebileceginiz baska yontemler varmi??:KK17::KK17:

Offff arkadaşımın annesi kızın başına sinek ilacı sıkıp yazmayla bağlamış küçükken:silah:

Bit şampuanından sonra teker teker sirkeleri ayıklayın.
Baktınız başedemiyorsunuz saçlarını kestirip daha kolay arınmasını sağlayabilirsiniz.
Saçları tamamen temizlendikten sonrada eczanelerde satılan bit tokalarından kullanın.
Geçmiş olsun.

Bit şampuanından sonra teker teker sirkeleri ayıklayın.
Baktınız başedemiyorsunuz saçlarını kestirip daha kolay arınmasını sağlayabilirsiniz.
Saçları tamamen temizlendikten sonrada eczanelerde satılan bit tokalarından kullanın.
Geçmiş olsun.
Dun okuldaki annelerede bildirdim bazilarida mayonez onerdi
onu deneyi diyorum bu aksam :110:

Dun okuldaki annelerede bildirdim bazilarida mayonez onerdi
onu deneyi diyorum bu aksam :110:
Bence bit şampuanı iyi temizlediğiniz takdirde işinizi görür.
İlk kullanımdan 7 gün sonra aynı işlemi tekrarlayın.
Dediğim gibi önemli olan sirkeleri temizlemeniz.
Onuda ancak tek tek ayıklayarak yapabilirsiniz.

Bence bit şampuanı iyi temizlediğiniz takdirde işinizi görür.
İlk kullanımdan 7 gün sonra aynı işlemi tekrarlayın.
Dediğim gibi önemli olan sirkeleri temizlemeniz.
Onuda ancak tek tek ayıklayarak yapabilirsiniz.
Evet eczanede oyle dedi 1 hafta sonra tekrarlayin demisti
neden kasiniyo peki ? sirkelermi kasindiriyo

Birde ben kendimede uyguladim hic bise cikmadi bende ama bende kasiniyorum normalmi :KK17:

Evet eczanede oyle dedi 1 hafta sonra tekrarlayin demisti
neden kasiniyo peki ? sirkelermi kasindiriyo

Birde ben kendimede uyguladim hic bise cikmadi bende ama bende kasiniyorum normalmi :KK17:
Psikolojik olabilir sizin ki
Sirkeler kaşındırıyordur.
Tek tek temizliyeceksiniz

Bit şampuanlarının içinde ince dişli bir tarak çıkıyor onla dipten dipten tarayın.
yatırın önünüze sirkeleri tek tek temizleyin sirkeleri temizlemezseniz bu hiç bitmez.
sizde huylandığınızdan dolayı kaşınıyor olabilirsiniz.
ayrıca mayonez çok saçma geldi yağlı şeyi kafaya dökmek çok mantıksız.

Şampuanı kullanın,üzerinde yazan süre kadar bekletip içinden çıkan tarakla tarayın bol bol. Duruladıktan sonra tek tek ayıklamanız gerekiyor. Sinek ilacı sıkmayın Allah korusun zehirlenir tehlikeli o.
Paranit en etkilisiymis bu arada

Bit şampuanlarının içinde ince dişli bir tarak çıkıyor onla dipten dipten tarayın.
yatırın önünüze sirkeleri tek tek temizleyin sirkeleri temizlemezseniz bu hiç bitmez.

Mayonez yapmayın o saçı beslemek içindir.Mayonezle bitleri de beslersiniz.
Nette okumustum mayonez yağlı olduğu için saça yapışanların tutunmasını zorlaştırıyormuş,bolca sürüp taramak kolay temizlenmesini sağlıyormuş.

Bit şampuanı bitleri öldürmüştür zaten. Ama sirkeler ölmüyor malesef. Onları tek tek tutam tutam ayırıp tarayarak temizlemeniz gerekiyor. 1 hafta sonra sampuanı tekrar uyguladıgınızda sirkelerden cıkan kalan bitler de ölüyor.
Hala kaşınmasının nedeni daha önceki ısırıkları olabilir.

Mayonezin sebebi bitleri havasız bırakıp öldürmesi. Ama sampuandan dolayı bitler zaten ölmüştür, mayoneze gerek yok.
Bir de suan siz bitleri temizleseniz bile okuldan bulasmıs belli ki, yine bulasabilir. Bit tokası falan kullanın mutlaka.

Evet tarakda verdi eczane aynen dediginiz gibi temizlemeye calistim
bitler gitti ama daha sirke var bence
ayy cok kasiniyorum bildiginiz gibi degil
bilmiyorum bende ilk kez duydum mayonezi

Ayy kizimin kücüklügü geldi aklima.. Oda birkere bitlenmisti yavrum.. Bir hafta 7-24 kafasinda sirke ayikladim .. Anne ben oynamak istiyorum dedikce cocuk.. Yat sesini cikarma demistim o_O ... Saclarda bele kadardi, gerisini siz düsünün.. O yumurtalari tamamen ayiklamadan kurtulamiyorsunuz maalesef.. Bit taragi da pek ise yaramiyor.. Tel tel isliyeceksin.. Olmadi sacini yakisir bir sekilde kisalt.. Haydi kolay gelsin.. Bugün icin berbat bir sey gibi görünen.. Yarinlar icin birer tatli tatli ani.. Unutulmayan bir ani yanii :cry: cok cabuk büyüyorlar cünkü..kolay gelsin size.. Cocugu da fazla slkmayin lütfen..

yok yok yapmayın ya. biz odadaki kokusuna tahammül edemiyoruz.
eczaneden en etkilisini alın tam bilmiyorum burda bir sürü öneri gelir nasılsa.
çocuklarımıza sivri muamelesi yapmayalım lütfiiin :KK45:
bende karsiyim bilincsiz yapilan seylere :)
buyuzden eczanenin verdigini kullaniyorum
burdada tavsiyeleri duymak istedim yasayanlar nsl atlattilar diye

Bit şampuanı bitleri öldürmüştür zaten. Ama sirkeler ölmüyor malesef. Onları tek tek tutam tutam ayırıp tarayarak temizlemeniz gerekiyor. 1 hafta sonra sampuanı tekrar uyguladıgınızda sirkelerden cıkan kalan bitler de ölüyor.
Hala kaşınmasının nedeni daha önceki ısırıkları olabilir.

Mayonezin sebebi bitleri havasız bırakıp öldürmesi. Ama sampuandan dolayı bitler zaten ölmüştür, mayoneze gerek yok.
Bir de suan siz bitleri temizleseniz bile okuldan bulasmıs belli ki, yine bulasabilir. Bit tokası falan kullanın mutlaka.
evet kesin okuldan bulasti
Bit tokasini ilk kez duydum
onuda bi sorim eczaneye
tesekkur ederim

Ayy kizimin kücüklügü geldi aklima.. Oda birkere bitlenmisti yavrum.. Bir hafta 7-24 kafasinda sirke ayikladim .. Anne ben oynamak istiyorum dedikce cocuk.. Yat sesini cikarma demistim o_O ... Saclarda bele kadardi, gerisini siz düsünün.. O yumurtalari tamamen ayiklamadan kurtulamiyorsunuz maalesef.. Bit taragi da pek ise yaramiyor.. Tel tel isliyeceksin.. Olmadi sacini yakisir bir sekilde kisalt.. Haydi kolay gelsin.. Bugün icin berbat bir sey gibi görünen.. Yarinlar icin birer tatli tatli ani.. Unutulmayan bir ani yanii :cry: cok cabuk büyüyorlar cünkü..kolay gelsin size.. Cocugu da fazla slkmayin lütfen..
bende ilklere onem veriyorum :D
evet bit gicik bi ani ama kurtulursak ani olacak :D

Back
X