Bit !!! kizim bitlendi ne yapmaliyim :((

Sakin mayonez vs denemeyin.
Antibit iyidir kullanin onerilere göre.
Küçükken bitlenmistik ama ne bitlenmek bütün okul öğretmenler cocuklar :D
Annem bakti gecmiyor en son basimi arkaya egdi saclarimi camasir deterjaniyla yikadi. Köklerini taraya taraya.. saclarim nasil güzel parlak olmustu ama var yaa bitler de gecti tabi :) normal sirke ile yikamisti sonrasinda da gelmesinler tekrar diye.

Sakin mayonez vs denemeyin.
Antibit iyidir kullanin onerilere göre.
Küçükken bitlenmistik ama ne bitlenmek bütün okul öğretmenler cocuklar :KK70:
Annem bakti gecmiyor en son basimi arkaya egdi saclarimi camasir deterjaniyla yikadi. Köklerini taraya taraya.. saclarim nasil güzel parlak olmustu ama var yaa bitler de gecti tabi :) normal sirke ile yikamisti sonrasinda da gelmesinler tekrar diye.
evet sirke onerende oldu onumu yapim
:silah:suan kafama aynen boyle yapmak istiyorum

Hic bosuna yormayin cocugunuzu ve kendinizi. Ben ortaokuldayken bitlendigimde denemedigimiz bit sampuani, sacma maskeler, taraklar kalmamisti. Canli kalan tek bir sirke bile yetiyor cunku kurtulamamaya. Saclarim belime kadar uzun ve gurdu bir de benim. O tek sirke illa kaliyordu. Babam internetten arastirip bir ilac buldu yurt disinda satilan bir bit ilaci Hedrin diye. Bir eczaneye siparis verdik getirttiler. Saca uyguluyorsunuz sonra boneyle saci kaplayip bir gece bekletiyorsunuz. Hem bitleri hem de sirkeleri bir kapsul icine alip bogarak yok ediyor. Yani sirkelr de oluyor. Hatta ilacim kutusundan tarak bile cikmiyor. Sirkelri isterseniz kozmetik amacli temizleyebilirsiniz yaziyor. Gercekten de tek bir seferde bitirmisti o. Biraz fiyati pahaliydi ama kesinlikle deger bence.

Tebrik ederim
Ben ve oğlumda bitlendik.

Dün eczaneden su en pahalısından bı yag aldık tarakla yaptık ettık oglandan 5 tane benden 1 tane dustu .

Ama uyurken bıle kafasını kasıyordu oglum :sinirli:

Hic bosuna yormayin cocugunuzu ve kendinizi. Ben ortaokuldayken bitlendigimde denemedigimiz bit sampuani, sacma maskeler, taraklar kalmamisti. Canli kalan tek bir sirke bile yetiyor cunku kurtulamamaya. Saclarim belime kadar uzun ve gurdu bir de benim. O tek sirke illa kaliyordu. Babam internetten arastirip bir ilac buldu yurt disinda satilan bir bit ilaci Hedrin diye. Bir eczaneye siparis verdik getirttiler. Saca uyguluyorsunuz sonra boneyle saci kaplayip bir gece bekletiyorsunuz. Hem bitleri hem de sirkeleri bir kapsul icine alip bogarak yok ediyor. Yani sirkelr de oluyor. Hatta ilacim kutusundan tarak bile cikmiyor. Sirkelri isterseniz kozmetik amacli temizleyebilirsiniz yaziyor. Gercekten de tek bir seferde bitirmisti o. Biraz fiyati pahaliydi ama kesinlikle deger bence.
Bende yurt disinda yasiyorum
ben eczaneden bi sorayim bu marka varmidir diye

Sanırım mayoneze yatırıcam bu aksam kafamızı napım.
Napım yanı

Benim çalıştığım mahallede gaz döküyolarmış. Şu hani gaz lambasına konulan yada soba yakmada kullanılan gazdan. Tamamen temizliyomuş

Tebrik ederim
Ben ve oğlumda bitlendik.

Dün eczaneden su en pahalısından bı yag aldık tarakla yaptık ettık oglandan 5 tane benden 1 tane dustu .

Ama uyurken bıle kafasını kasıyordu oglum :sinirli:
Gaz deneyin benim çalıştığım yerdekiler hep gaz döküyolarmış

@adanali89 kiz bakiyim da banada atmasin :stop:ben bugun melisin kafasini sirkeyle yikayim eczaneden de ilac aliyim. Dun konustugumuzdan beri bende kasiniyorum cok çabuk huylanirim ben:KK57:

@adanali89 kiz bakiyim da banada atmasin :stop:ben bugun melisin kafasini sirkeyle yikayim eczaneden de ilac aliyim. Dun konustugumuzdan beri bende kasiniyorum cok çabuk huylanirim ben:KK57:
sana dedim telefondan cikip geliyo diye gelmistir
yok kizim ne atmasi sanki olimpiyatlara katilan bitmi bu
hem oldu onlar biz dun sampuanla oldurduk
bugunde eczaneden spray alacam bise olmaz arakadaslik kara gunde olur
benimde kara gunum bu gun :D

HerHangi bir saç kremini tüm saçına ve saç derisine sür. Yarım saat beklet. Hava almayacak şekilde o zaman hareketleri duruyormus durularken de bit taragi ile temizle.

Kaç yaşında tabi bilmiyorum ama çok fazla ise bunu yap. Bit şampuanları uzun süre kafada bekleyince daha zararlı oluyor.

Ayy küçükken ben de bitlenmistim :KK53: Annem nerden duyduysa gaz yağı sür demişler annem tuttu resmen beni gaz yagiyla yikadi :mad: Kafam öyle bi yandı ki o gün bu gündür ayarim yok bitleri oldureyim derken beynimin hücrelerini yok etti annem :confused:

Ben de çocukken bitlenmiştim annem gaz yağı sürüp bekletmişti kökünden kurtuldum :rapci: Ama bitlerin ısırdığı yerler aşırı derecede yanıyor yıkayana kadar neler çektirdi annem :olamaz:

Back
X