Boya işe yarar mıSaçınızı boyayın diyecem ama hamilesiniz. Bit şampuanı alın da diyemiyorum aynı sebepten. Siz bir doktorunuza danışın. Evet bir tane varsa gerisi de vardır.
Bit düştüyse , sirke de vardir. Yani vardir saçınızda
Kimyasal içerikli boyalar yarar ama hamileyken saçınızı boyamayın lütfen. Çok zararlı bebeğe. Başka çözüm yolları mutlaka vardır.Boya işe yarar mı
Peki teşekkürlerKimyasal içerikli boyalar yarar ama hamileyken saçınızı boyamayın lütfen. Çok zararlı bebeğe. Başka çözüm yolları mutlaka vardır.
TeşekkürlerBit varsa sirke de vardır
Boya işe yarar sanırım ama hamilesiniz sakıncalı diye biliyorum
Geçmiş olsun
yumurtaları vardır temizlenmez o şekilde.doktoruna danışıp şampuanını almalı ya da boyamalı saçını maalesefTaraya taraya temizleyemez misiniz? Sık dişli bit tarakları oluyor. Şampuandan sonra normal tarakla dolaşıkları açin. Sonra bit tarağı ile uzun uzun saçlarınızı tarayın. Tarayın, tarağı banyi duvarina pıt pıt vurun. Bitlerin geldigini goreceksiniz.
ben hamileyken saçımı boyamıştım 4.aydan sonra.doktoruma sormuştum boyayabilirsin demişti 2 kere boyadım .siz gene de danışın kendi doktorunuzaTeşekkürler
Doktorunuza danışmalısınız. Biz buradan ne desek boş.
Duştan çıkıp saçlarımı tararken bir tane görünce daha sert şekilde fırçaladim bişey dökülmedi taragin ucunada baktım bişey yoktu ama sık dişli tarak lazım haklisiniz yarın deneycmTaraya taraya temizleyemez misiniz? Sık dişli bit tarakları oluyor. Şampuandan sonra normal tarakla dolaşıkları açin. Sonra bit tarağı ile uzun uzun saçlarınızı tarayın. Tarayın, tarağı banyi duvarina pıt pıt vurun. Bitlerin geldigini goreceksiniz.
yarın yattığınınız yastığın kılıfını çarşafı nevresimi de yüksek derecede yıkayın.yumurtalar oralara düştüyse çoğalırlarDuştan çıkıp saçlarımı tararken bir tane görünce daha sert şekilde fırçaladim bişey dökülmedi taragin ucunada baktım bişey yoktu ama sık dişli tarak lazım haklisiniz yarın deneycm
Kaşıntı falan yoktu şimdi o biti gördüm diye pskilojik olarak kaşinıyrum.umarim sirke yokturyumurtaları vardır temizlenmez o şekilde.doktoruna danışıp şampuanını almalı ya da boyamalı saçını maalesef
Yarın ilk isim bu olsunyarın yattığınınız yastığın kılıfını çarşafı nevresimi de yüksek derecede yıkayın.yumurtalar oralara düştüyse çoğalırlar
Peki saç boyaları sirkeye iyi gelir mi sizce?ben hamileyken saçımı boyamıştım 4.aydan sonra.doktoruma sormuştum boyayabilirsin demişti 2 kere boyadım .siz gene de danışın kendi doktorunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?