Bit yardım

MephisTo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
301
240
18
Merhaba arkadaşlar
Yegenimden sanırım bana bulaştı.saclarimi tararken sadece bir tane gördüm ama saçımdan mi düştü bilmiyrum
Saçlarımı kontrol ettirecek kimse de yok şuan.
1 tane olsa bile gerisi var mıdır sizce?
Ne yapmam lazım pskilojim berbat şuan.

Biz köy yerinde büyüdük. İlla bir yerden bit bulasirdi. Annem dişli tarağa ip geçirir, önümüze beyaz örtü açardı saçımızı o örtüye tarardi. Bitler pıt pıt düşerdi. Bit şampuanı kullanıp bunu yaparsanız güzel olurdu ama bilmiyorum kullanabilir misiniz? Doktorunuza danışın mutlaka

Son düzenleme:
Bit varsa sirke de vardır
Boya işe yarar sanırım ama hamilesiniz sakıncalı diye biliyorum
Geçmiş olsun

Doktorunuza danışmalısınız. Biz buradan ne desek boş.

Taraya taraya temizleyemez misiniz? Sık dişli bit tarakları oluyor. Şampuandan sonra normal tarakla dolaşıkları açin. Sonra bit tarağı ile uzun uzun saçlarınızı tarayın. Tarayın, tarağı banyi duvarina pıt pıt vurun. Bitlerin geldigini goreceksiniz.

yumurtaları vardır temizlenmez o şekilde.doktoruna danışıp şampuanını almalı ya da boyamalı saçını maalesef

Doktorunuza danışmalısınız. Biz buradan ne desek boş.
Duştan çıkıp saçlarımı tararken bir tane görünce daha sert şekilde fırçaladim bişey dökülmedi taragin ucunada baktım bişey yoktu ama sık dişli tarak lazım haklisiniz yarın deneycm

Duştan çıkıp saçlarımı tararken bir tane görünce daha sert şekilde fırçaladim bişey dökülmedi taragin ucunada baktım bişey yoktu ama sık dişli tarak lazım haklisiniz yarın deneycm
yarın yattığınınız yastığın kılıfını çarşafı nevresimi de yüksek derecede yıkayın.yumurtalar oralara düştüyse çoğalırlar

ben hamileyken saçımı boyamıştım 4.aydan sonra.doktoruma sormuştum boyayabilirsin demişti 2 kere boyadım .siz gene de danışın kendi doktorunuza
Peki saç boyaları sirkeye iyi gelir mi sizce?
Bn sirkeden korkuyrum.bir de şuan saçlarım çok sağlıklı uzun parlak kestirmek istemiyorum .umarım boya işe yarar.

Kızımın saçını tararken ilk önce sirkeyi farketmiştim..altın kural şudur ;bir sirke varsa mutlaka kulak arkasına/ense köküne bırakılmış daha fazla sirke ve bunları bırakan en az bir bit vardır.Siz şimdi bit bulmuşsunuz ..ne kadar süredir sizinle /sirkeleri ne zaman bitlere dönüşecek bilemezsiniz.Eşiniz yanınızda değil mi o yardımcı olamaz mı? Ben kızıma aynı anda hem bit şampuanı hem banyo sonrası kullanılan başka bir bit ürünü kullanmış buna rağmen 5 günde anca bite ulaşmıştım.Bu süreçte uzun olan saçlarını da kestirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…