Bitanecik oğlumuz 'Gölge' :)

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Yeni fotolarımız 2. sayfada :)

Eşimle sahiplendiğimiz bitanecik oğlumuz. 4-5 aydır bizimle.. Çok oyuncu ve yaramaz bi pisicik :) :16:

$CIMG0571.webp $CIMG0914.webp $CIMG0921.webp $CIMG0923.webp
$CIMG0925.webp $CIMG0957.webp $CIMG1004.webp $CIMG1007.webp

$CIMG1060.webp $Görüntü004.webp

Kontes ve Gölge :16:

$CIMG0792.webp

:nazar:

Son düzenleme:
hahhaaa bittim ben buna yhaaaaa:10: bu nasıl bişey verdiği pozlara bq....yerimbenonu

Bu çok fırlamaya benziyor ya hu sanki böyle evde dolanırken birden masanın altından fırlayıp, ayağına dolanacak gibi:9::9:

Kıpır kıpır bir an yerinde durmaz. Uykusu oldumu ondan tembeli olmaz ama uykusunu almış karnıda toksa evin dört bir yanında koşar, zıplar, oynar :10:

Kontes dimii :38: Dünyanın en tatlı en sevgi dolu köpeği :16:

Ayy çok güzel bir pisi bayıldımmm pozlara bak çok çok tatlı mahşallah:nazar:
Bayılmış gibi yatıyor koynuna girip uyyuyasım geldi fotoları görünce :16::16::16:
Benim yerime sıkıştır onu annesii

Ayy çok güzel bir pisi bayıldımmm pozlara bak çok çok tatlı mahşallah:nazar:
Bayılmış gibi yatıyor koynuna girip uyyuyasım geldi fotoları görünce :16::16::16:
Benim yerime sıkıştır onu annesii

Hiç merak etme bol bol sıkıştırırım başka türlü sevilmiyo :16:

Hiç merak etme bol bol sıkıştırırım başka türlü sevilmiyo :16:

Ayy yeniden topiğinde buldum kendimi çok cici pisin ayakları davşan gibi koca ayak:1:Yüzü bakışları çok tatlı her pisiyi severim ama seninkine çok ısındım belkide cins olmadığı için ben sokak kedilerini çok seviyorum :16::16::16:

son fotoğrafta kontes'in bakışını yirim yirim,çok ciks bakmış :nazar::nazar:

Maviş kızımın o gözleri çok tatlı çünkü :) Bakışına yansıyo doğal olarak, bide suratta tam konduramadığım bi şaşkınlığı var hep :)

bu pisiler ne zaman çanta tepesinde uyumaktan vazgeçicek acaba bi de kaldırınca kızıyo :41:

Sadece çanta da değil. Tişörtümüzü yada ceketimizi çıkarıp atalım kanepeye gidiyo onların üzerinde de yatıyo.. Ne zevk alıyosa artık :):31:

Gölge'den esintiler :15:

:nazar:

Gölge'yi ilk sahiplendiğimiz hali.. 2 Aylık minicik bir kedicikti :)

$Gölge (2).webp &
$Gölge (5).webp

Budaa.. Ne zaman pc de çok vakit geçirip onu ihmal ettiğimiz zamanki hali.. Hemen gelir klavyeye yada elimin üzerine yatar :16:

$Görüntü000gj.webp

Tatlı ve şaşkın bakışlı Gölge :69:

$yunusözge001g.webp

Çamaşır makinesine aşık Gölge.. Makinenin içine girip oradan bakmayı çok sevior :9:

$Görüntü00j.webp

Bazen böyle ilginç pozlar verebiliyor :21:

$CIMG1130.webp

Televizyon seyretmeye bayılıyor :27:

$CIMG1072.webp

Pc'yi tv'ye bağladığımız zaman.. Bazen orada uyuyor.. Bazen mouse'yi takip edip yakalamaya çalışıyor falan.. Klasik Gölge işte :1:

$CIMG0969.webp

Bu da 'tok evin aç kedisi' Gölge.. Bu kedi ne zaman doyucak acaba? :31:

$Başlıksız 1.webp

Yumağıyla oynamaya bayılıyor.. Her pisicik gibi
:6:

$Başlıksız 2.webp
Burasıda Gölge'nin odası :16:

$CIMG1143.webp

Teşekkürler Gölge'ye zaman ayırdığınız için :nazar: :kkk:

çok tatlı ikisi de :nazar:

Gölgenin dişisi de bizim evde, renklerin dağılımı aynı bizimki :)

çamaşır makinesi dikkatimi çekti, lütfen çok dikkat edin. makineyi açarken de çamaşırların arasına giriyorlar bazen. her makineyi açtığımda, evdeki 2 kedimin de dışarda olduğuna emin olduktan sonra çalıştırırım. birkaç tatsız olay duydum yaşanan :((

çok tatlı ikisi de :nazar:

Gölgenin dişisi de bizim evde, renklerin dağılımı aynı bizimki :)

çamaşır makinesi dikkatimi çekti, lütfen çok dikkat edin. makineyi açarken de çamaşırların arasına giriyorlar bazen. her makineyi açtığımda, evdeki 2 kedimin de dışarda olduğuna emin olduktan sonra çalıştırırım. birkaç tatsız olay duydum yaşanan :((

Doğrudur dikkat etmek lazım. Bizimki içi boşken girmeyi seviyor.. Bide hareketli ve büyük bir kedi kötü bir olay yaşanmaz sanırım ama yinede dikkat etmeli tabii ki..

Odası tam hayalimdeki kedi odası :9: çocuk düşünmüyosunuz sanırım bir süre :6:

Back
X