Bitecek....

bunu diyorum ama babam çok geçimsiz şimdi evet dedi yarın hayır der. bu zamana kadar neler çektim bilsen.

ah ah. ailem aslında neyin ne olduğunu biliyor. babam hiçbir şey bilmeden bir anda dolduruşa geldi. aslında babamda biliyor neyin ne olduğunu. sadece eşimi de iyi tanıdıkları için onun eline neden koz verdiğime kızıyorlar. te allahım oyuncağa döndü her şey

babam bana o kadar kinlendi ki olayları halamdan dinledi. oda tahmin ediyormuş ama işte eşimin eline neden koz vermişim derdi oymuş

eşiniz demeye bile dilim varmıyor bu adamın yaptığını düşmanı düşmanına yapmaz ama eski sevgiliyi arama kısmında da siz hatalısınız bence

Tarafsız bakıyorum olaya...
Öncelikle niye esinizin aldattigini kesin olarak ispat etmediniz?
Eski sevgili ile gorusmeniz kesinlikle büyük hata...
Babanız ile esiniz aynı tlf a bakarken , eski sevgilinin arandığını ikisi de görüyor... Ancak size yazılan küfür mesajları niye babanız görmeden siliniyor.
Bu arada silinebilir lakin mahkeme kararı ile ispatı mümkün.

Çocuğu asla bırakmayın. Olan olmuş önünüze bakın. Yeniden yeni yine yeniden zor olacak lakin basarabilirsin....

Yine dün arkadaştan ayrıldım yine iş yerindeki bi arkımla buluştum oda olayları bulabilecek çözümleyebilecek birilerine ulaşsak olabilir mi acaba gibi bir konu geçt
Bu saçma geldi ortada aldatılma var kim neyi çözecek? Sizin aile meselenize eski Sevgiliniz ne yapabilir...daha oluru var mi bilmiyorum boşanıp çocuğunuzu alın neden ortada geziyor annesi var şükür...

durumunuza çok üzüldüm. kocanızı sizi aldattığını ıspatlayacak bir çok yol yöntem var. eşinizin bu yaptığı kabul edilir gibi değil. bunlar kendilerini kanıtlamak için ellerinden gelen herşeyi yaparlar. babanızın yaptığıda çok üzücü.Allah kolaylık versin gerçekten. ama annem dışında bebeğime kimse bakamıyor diyorsunuz babanızla birlikte kalmak çok zor bu durumda. kimseye gebe kalmadan neler yapabileceksiniz onları düşünün. gerçekten çok zor bir durum

Bu saçma geldi ortada aldatılma var kim neyi çözecek? Sizin aile meselenize eski Sevgiliniz ne yapabilir...daha oluru var mi bilmiyorum boşanıp çocuğunuzu alın neden ortada geziyor annesi var şükür...

ya daha önce bir dedektif bularak birşeyleri çözdürmüştü ben bunun peşine düştüm. çocuğum çok küçük kreş için 11 aylık. 2 yaşına kadar annemden başka kimseye güvenemem.

ya daha önce bir dedektif bularak birşeyleri çözdürmüştü ben bunun peşine düştüm. çocuğum çok küçük kreş için 11 aylık. 2 yaşına kadar annemden başka kimseye güvenemem.

Tamam annenlerle kalsin ama siz ayrı mi olacaksınız tabiki calisyorsaniz anneniz bakar ama sizde ayni eve gelirseniz sorun olmaz

Tamam annenlerle kalsin ama siz ayrı mi olacaksınız tabiki calisyorsaniz anneniz bakar ama sizde ayni eve gelirseniz sorun olmaz

daha önceden böyle bir mesele olduğunda babam ev üstüne ev olmaz demişti. annemlere yakın bir ev bulmuştum taşınacaktım. çocuğu sabah bırakıp akşam alıcaktım. zaten gerçektende olmaz. babam sıkıntılı bir arada yaşaması çok zor sürekli birşeylerime takar gelenim gidenime karışır hiç huzur vermez.

dedektif konusu için aradım arkadaşlar bu arada benim ona olan hislerim zamanında bitti onunda bana bitti. zaten ayrı hayatlarımız var. bu konuda tecrübesi olduğunu bildiğim deneyimli bir arkadaş sadece benim için

ben sizi de pek dengeli bulmadım.sık sık içiyormussunuz gibi geldi.çocugu devlete verin bari

Çok üzüldüm canım.
Bende buna benzer bir olay yaşadım iftira attılar. 3 ay sonra tekrar barıştım. Herşey daha kötüye gidiyor şuan. Sakın geri dönme gibi düşüncen olmasın. Degişmediler. Degişmeyecekler..
Allah yardımcın olsun

"Bu arada" zehirlenmesi yaşıyorum İMDAT.
Eski sevgilinizden başka konuşcak kimseniz mi yoktu acaba onu anlamadım. Evlisiniz normal mi?
Eşiniz öküz o ayrı.

Ne olursa olsun eski sevgilinizi aramanizda sizi kabahatli buldum hakliyken haksiz duruma dusmussunuz adamim 50 kusuruda olsa hepsini silmiş ayrica adam zaten olayi bitirmis ortaliga sacilmadan, iyice ayyuka cikartmadan ayrilmak en guzeli olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…