Bitecek....

Nasılda şu üstüne çıkmış baksana canim ya öldürülen kadınlar için bile neredeyse alkışlanır bu pislikler hepte namus davası Allah hepsinin belasını versin

Bu arada kızlar herkese artık rest çekip kendime ev tutup çocuğu kreşe versem kıt kanaat geçinirim ama kafam da rahat olur. beni üzen yapamadığım tek konu bebişin yanında bildiği biri olmayınca sürekli ağladığı, alışana kadar çok zorluk çekiyor. zaten 1 kere o zorluğu yaşadı kv bakıyordu önceden sonra bakmam dedi. annemin yanına bebişi ilk bıraktığımda 1 hafta boyunca hep ağlamış annem bana hiç söylememiş bunu. 2. yi bebişe yaşatmam onun için bir travma olur mu ondan korkuyorum. zaten aile dağılmış herkesin birbirinden dengesiz olduğu bir ortamda annemi çok seven bebişimi de sıkıntıya sokmayım diyorum yaa off.

Baban kocanin seni aldattigini bilmiyor mu, anlamadim ki?

Yine barışıcan. Yine başa sarıcak.(Baban karar vericek olursa)
Ama bu evlilik bu hayat senin. Elin ogluyla bir olup sana resmen diri diri gömmelik bir kuyu kazıolar.
İşinden aldıgın maaşın iyiyse bakıcı tut yada kreşe ver bence.
Kreşte en azından yaşıtlarıyla oynar arkadaş edinir. Enerjisini harcar.
Annen baban dedigin gibi her an yarı yolda bırakadabilir seni.

KarKraliçesi bebişim şu an 11 aylık konuşmuyor bile daha eşimin bana yaptığı oyunu ben ona yapabilsem ah. tek derdim şu çocuğun 2 yaşına gelmesi için zaman kazanmak.

Annen senin evde baksa bebişi baban belki bir şey demez o zaman? Bir de artık sizin evliliğinizden bir cacık olmaz.

Annen senin evde baksa bebişi baban belki bir şey demez o zaman? Bir de artık sizin evliliğinizden bir cacık olmaz.

babam bize göndermez annemi hep sabah bırakıp akşam almalıyım. evet hiçbirşey olmayacağı kesin de benim esas derdim çocuk 2 yaşına gelene kadar zaman kazanmak ne yapabilirim bilemiyorum

babam bize göndermez annemi hep sabah bırakıp akşam almalıyım. evet hiçbirşey olmayacağı kesin de benim esas derdim çocuk 2 yaşına gelene kadar zaman kazanmak ne yapabilirim bilemiyorum
Babanı alıp karşına konuşacaksın. Bizim evliliğimiz benim yüzümden değil kocam beni aldattığı için bitti. Ben sizin evladınızım ve size ihtiyacım var kızım 2 yaşına gelene kadar diyeceksin.

evet inkar etmedi ama aileme inkar ediyor.
Saka gibi.Ailen eşinin seni aldattığını,arkadaşlarınla dertleşmek için buluştuğunu bilmeli, bilmediği için dolmuş bence baban ki kim olsa aynı tepkiyi verir. Sesini kaydet,yazışmanı kaydet,bir şekilde eşinin aldattığını kabul ettiği bir kanıt olsun elinde. Hem boşanırken lazım olacak,hem de ailen o pisliğin değil senin tarafında olacak böylelikle

Olaylar silsile gibi gelişmiş
Çok zor birşey.. Ama babanızla mutlaka bir yolunu bulup konuşmalısınız
Torunun hatırını falan ortaya koyun ikna edin konuşun
Yanlışı düzeltin, hatanızı söyleyin ( erkek arkadaşınızı aramanızdan kast ediyorum)
Sonra bakalım tepkisi ne olacak. Tek kişiden dinlemekle yargılama olmaz

etrafından baktırsan evine gelebilicek bir bakıcı ?

daha önce bakıcı deneyimim oldu. çocuğuma devamlı calpol verip uyutuyormuş. çocuğumu tanımadığım bir bayanla başbaşa bırakma fikri o kadar korkunç geliyor ki şu an. maalesef en kötü şeyler hep benim başıma geliyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…