Seni maddi açıdan kullanmış bunu unutma ve sakın döneyim deme canım.Konunuzu okuyacagim ,ama ben neden vicdan azabi cekiyorum cok kotuyum bu iliskide cok yasanmisliklar yoktu hersey maddi uzerindeydi konu hep maddiydi ,mantigim iyi yaptin diyor ama o kalbim yok mu o beni mahfediyor iste
Konuna geri dönüp okudum şiştim şiştim,son paragrafı okuyunca derin bir nefes aldım.Hee. Bunu da sonradan barışmak için yalvarırken söylemişti. Maaile culk culk yerken aklına gelmedi zaar.
Bizde de bunun 10 yıldır işsiz versiyonu bir kayınbirader var. Babası dünya para verdi iş güvenliği uzmanı belgesi aldırdı. Bir tane iş bulmadı. Niyeti yok.Heryerden engelledim inanin en ufak bir sey de beni elestiren hic bir konu da bana manevi destek vermeyen biriydi.bi sorun oldugunda direk beni suclardi hep senin hatan senin suçun derdi .Bir derdimi anlattigima bin pişman ederdi beni hepinize cok tesekkur ederim yillardir kendime söyleyemedigim seyleri soylediniz bana
Elinden tutmayı bile yanlış anlamış.Kız evi terk ettiydim 738494. kez, hatta beraber konuşuyorduk grupta sen de vardın. Ağlaşıyordu ya “mutlu evlilikler böyle olur biz bunu beceremedik (yoo sen beceremedin), bak şimdi elinden tutup getirmek istiyorum” falan diye. Iyyyy. Ezik.
Gelinliğini yüzüğünü kendi almaya kadar yolu var.Dört yıldır iş bulamayan adama 23 binlik telefon akıp siz baktınız yani.
Akım fikir diliyorum size.
Teşekkür ederim canım benimKonuna geri dönüp okudum şiştim şiştim,son paragrafı okuyunca derin bir nefes aldım.
Çok mutlu ol Louder fazlasıyla hak etmissin
Sonra bütüüün bu çabanın üstüne temizlik malzemelerinin olduğu kovayı 50 metre ötedeki eve götürmemişti. “Ben işten geliyom, yorgunum” demişti.Elinden tutmayı bile yanlış anlamış.
Onun elimi tutmama nedeni: AĞANIN ELİ TUTULMAZ diyeydidkdkdkdldElinden tutmayı bile yanlış anlamış.
Sizi kullanmıs sevmiyor. Ayda 1 bukusma bunun gostergesi. Gözünüzü açın birazMerhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Telefonunu geri iste sat ve annene birsey alMerhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Adamın üstüne almıştır telefonu bu kafayla.Telefonunu geri iste sat ve annene birsey al
Aileniz sizi çok mu duygusal olarak çok mu sömürdü?Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Bizde mesaj atariz seviyorum deriz ayda 1 de buluşmayı ver nolacakBana da bir süre işten çıksam bakar mısınız ?
Erkek arkadaşınızı aratmam cinsellik hariç..
Oda onla başka kızları arıyordurAdamın üstüne almıştır telefonu bu kafayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?