Biten Bir Arkadaşlık

Gerçek arkadaş olduğumuzu düşünüyordum ancak değilmişiz.Ben özürümü dileyip gerekli adımı atmıştım,ondan böyle bir şey gelmedi.Daha ne yazarım ne ararım.

Madem görmezden gelecektiniz, açıkça rahatsız olduğunuzu dile getirip orada arkadaşlığımızı bitirseydiniz. Hem eve getirip hem görmezden gelmek nedir?
Burada hakkı haksız demeyeceğim ama yaptığınız şey gerçekten çok çirkin.

Daha önce bizde kalmalarını konuşmuştuk,bu davranışım için sonrasında özür diledim,o beni kırsa da hatırlamıyorum diyerek hiçbir şekilde gönlümü alma girişiminde dahi bulunmadı.

Daha önce bizde kalmalarını konuşmuştuk,bu davranışım için sonrasında özür diledim,o beni kırsa da hatırlamıyorum diyerek hiçbir şekilde gönlümü alma girişiminde dahi bulunmadı.
Tamam daha önce planlanmış ama siz duyduklarınıza kırılmışsınız bunu anladım, ancak kırıldığınızı açıkça anlatsaydınız durum çok farklı olurdu. Ya evinize gelmezdi, tüm bunlar yaşanmazdı, ya da durumu anlatır gönlünüzü almış olurdu.
Ama şimdi sizin yaptığınız onun yaptığının yanında daha kötü bir davranış olmuş.

Ne kadar tanıdık senaryolar. Bizim hocalar sofra bezi çırpma tartışması yaşayıp küsmüşlerdi. İletişim sorunu had safhada maşallah

Şaka deyip bir güzel gerçekleri söyleyen çok, ama sen anlamışsın onun niyetimi

Ben ona daha önce böyle sende demiştin dediğimde ben böyle bir şey hatırlamıyorum dedi,sanki ben yalan söylüyormuşum gibi davrandı.

Şaka deyip bir güzel gerçekleri söyleyen çok, ama sen anlamışsın onun niyetimi
Şaka adı altında laf sokma çok var maalesef.Sonra alınınca”sen alıngansın,şaka yaptım.” oluyor.

Yani her şey iyi güzel de evine gelen bir insana surat asmak son derece yanlış ben olsam ben de evi terk ederdim . Evinizden gittikten sonra konuşmazdınız ama misafire hiç hoş değil yani

Adam sadece takılmış bunda alınacak ne var? Moralim bozuldu diyorsun anlam veremedim ben.

siz ne yaparak okulun huzurunu bozmuşssunuz
sormadınız mı

`