- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi pismanperi
-
aynı yazıda eski nişanlısınında boşanmış olduğunu yazmışarkadasım bak bekarsın eskı nişanlının evıne de gıdersın herkes özgur ona bısey demıyorum yanlış anlama ama adam evli cocugu var dıyorsun karısı ögrense oda yanlış anlar yanınızda eşi olsun yada olmasın yıne huzursuzluk sebebei bence.o kadar cafe varken nıye evine gidiyorsun konuşulacak yer kalmadı sankı eski kocan da deliymiş adam da telnı değiştir adresini değiştir bulamaz bence sen eskilere saplantılısın.
Bence acil bi şekilde bi uzmana görünün çünkü sizin tavırlarınız onunkinden daha da anormalSorun zaten bu boşveremiyorum ona sanane diyorum ama kendi içimde diyemiyorum bunu. Acaba aldatmış mı oldum diye sorguluyorum kenidmi
Her doğru her yerde söylenmez boşandıysan görüşmek zrunda değilsin hattı değiştir numarayı niye veriyorsun ki kusura bakma sende de hata var çocuk varsa da o babasıyla görüşecek siz değil yoksa bu sıkıntılar sürüyorAlınan bir kayıt yok bu sadece beni konuşturmak için ortaya sunduğu bir yalandı, biliyordum gerçek olmadığını ama dürüst olmak istedim
Sorun zaten bu boşveremiyorum ona sanane diyorum ama kendi içimde diyemiyorum bunu. Acaba aldatmış mı oldum diye sorguluyorum kenidmi
ee farzedelim aldatmış oldun.Sorun zaten bu boşveremiyorum ona sanane diyorum ama kendi içimde diyemiyorum bunu. Acaba aldatmış mı oldum diye sorguluyorum kenidmi
uzaklaştırma kararı aldır. yine yanına gelirse polisi ara ve seni sürekli taciz ettiğini söyle.delirdi 2 gece bana yapmış olduğu psikolojik şiddeti anlatmaya inanın kelimeler yetmez. o kişiyle aramda birşeyler yaşandığını bundan adı gibi emin olduğunu kendisi aynı durumda yaşayacak olduğundan mutlaka benim de yaşamış olduğuma inandığını söyledi. Kuran a e bastım yeminler ettiim hatta o kişiye göünün önünde saçma sapan mesaj attım çocukta şaşırdı aramızda hiçbirşey geçmediği ortada görünürken asla inanmadı. Bu olay olalı yaklaşık 1 ay oluyor o günden sonra çok ağır şeyler söyledi ben ağlamaktan konuşamaz hale geldim sinir krizi geçirdim 1 2 defa o anlarda hiçbirşye senden değerli değil derken sonrasında beni aldattın beni sırtımdan bıçakladın gibi şeyler söyledi. Ama gelmeye devam etti. Defalarca gelme bu şekilde görüşmek istemiyrum dedim ağzına geleni söyledi ama yine gelmeye devam etti. Bana yeri geldi çok sıcak davrandı yeri geldi çok soğuk ve kırıcı. Hangi konuyu konuşsak mutlaka bu olaya döndürüyor. Biz ayrıyız diyorum bunu biliyorsun sen de defalarca söyledin zaten nasıl seni aldatmış olabilirim diyorum ama inancıncan vazgeçiremiyorum. Ve bıktım dayanamıyorum.sürekli eleştirilmekten her yaptığımın hata olarak görülmesinden, yalancı gibi algılanmaktan, aşağılanmaktan, ona bağımlılık geliştirmiş olmaktan bıktım.
İyi de bu ne biçim boşanma? Sen ne diye anlatıyorsun eski nişanlımla görüştüm vs diye? Senin bu adamla paylaşacak birşeyin varsa niye boşandın? Boşandı isen bu ne saçma muhabbet???delirdi 2 gece bana yapmış olduğu psikolojik şiddeti anlatmaya inanın kelimeler yetmez. o kişiyle aramda birşeyler yaşandığını bundan adı gibi emin olduğunu kendisi aynı durumda yaşayacak olduğundan mutlaka benim de yaşamış olduğuma inandığını söyledi. Kuran a e bastım yeminler ettiim hatta o kişiye göünün önünde saçma sapan mesaj attım çocukta şaşırdı aramızda hiçbirşey geçmediği ortada görünürken asla inanmadı. Bu olay olalı yaklaşık 1 ay oluyor o günden sonra çok ağır şeyler söyledi ben ağlamaktan konuşamaz hale geldim sinir krizi geçirdim 1 2 defa o anlarda hiçbirşye senden değerli değil derken sonrasında beni aldattın beni sırtımdan bıçakladın gibi şeyler söyledi. Ama gelmeye devam etti. Defalarca gelme bu şekilde görüşmek istemiyrum dedim ağzına geleni söyledi ama yine gelmeye devam etti. Bana yeri geldi çok sıcak davrandı yeri geldi çok soğuk ve kırıcı. Hangi konuyu konuşsak mutlaka bu olaya döndürüyor. Biz ayrıyız diyorum bunu biliyorsun sen de defalarca söyledin zaten nasıl seni aldatmış olabilirim diyorum ama inancıncan vazgeçiremiyorum. Ve bıktım dayanamıyorum.sürekli eleştirilmekten her yaptığımın hata olarak görülmesinden, yalancı gibi algılanmaktan, aşağılanmaktan, ona bağımlılık geliştirmiş olmaktan bıktım.
Çok üstüme geldi bugüne kadar beni dürüst olmamkla suçluyordu bende söyledim belki hata yaptım ama o an ki psikolojik baskısına dayanamadımİyi de bu ne biçim boşanma? Sen ne diye anlatıyorsun eski nişanlımla görüştüm vs diye? Senin bu adamla paylaşacak birşeyin varsa niye boşandın? Boşandı isen bu ne saçma muhabbet???
Sana ne olm hesap mı vericem sana diyemedin mi blöfünde?
Evet aldattım hadi şimdi si...tir git diyemiyor musunuz ?4 yıldır sürekli iftiralar, suçlamalar bende bir savunma mekanizması gelişmesine sebep oldu, devamı kendimi aklama çabası içindeyim o yüzden. Sanane dedim ayrıyız dedim ama yk boşanmış dahi olsak görüşüyormuşuz ve ben biliyormuşum ki o beni çok seviyormuş biz berabermişiz aslında. Bu nasıl beraberlik farklı evlerde yaşıyoruz boşandık birbirimizden haberimiz yok sen zaten her geldiğinde sakın umutlanma sadece görüşüyoruz dedin şimdi neyin hesabını soruyorsun diyince de sen beni aldattın sen ne dersen de diyor
Ya desene evet aldatti m ulan ohh sefam olsun unut artık beni4 yıldır sürekli iftiralar, suçlamalar bende bir savunma mekanizması gelişmesine sebep oldu, devamı kendimi aklama çabası içindeyim o yüzden. Sanane dedim ayrıyız dedim ama yk boşanmış dahi olsak görüşüyormuşuz ve ben biliyormuşum ki o beni çok seviyormuş biz berabermişiz aslında. Bu nasıl beraberlik farklı evlerde yaşıyoruz boşandık birbirimizden haberimiz yok sen zaten her geldiğinde sakın umutlanma sadece görüşüyoruz dedin şimdi neyin hesabını soruyorsun diyince de sen beni aldattın sen ne dersen de diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?