Biten evliliğin ardından bitmeyen derdim...

Buradaki insanlar yazacaklarını yazmışlar zaten sihirli bi cümle beklemeyin kimseden.
Yapılacak şey basit görüşmemek iletişimi tamamen koparmak.İş yerinizi mi biliyor tamam o zaman geldiğinde söyleyin güvenlik görevlilerine görevli yoksa etraftan yardım isteyin imdaaat diye bağırın gerekirse o da olmadı arayın polisi beni taciz ediyor deyin uzaklaştırma kararı çıkarttırın bakın bi ton şey saydım.
Öyle kibarca görüşmek istemiyorum demekten anlamıyor adam belli ki e o zaman zor kullanmak durumundasınız.
Ayrıca hadi diyelim ki bu eski nişanlıyla ciddi değildiniz farz edin ki karşınıza düzgün bi insan çıktı görüştünüz ettiniz bu denyo gene karşınıza çıktı o zaman ne yapacaksınız?
Hayatınızdaki insan demeyecek mi bu nasıl kadın hala eski kocasıyla görüşüyor diye?
Belki de sırf bu sebepten ayrılacak sizden ki haklı da ben olsam ben de ayrılırım.

Ayrıca bu saplantılı denyo ilerde size zarar da verebilir çok okuduk böyle haberleri 3.sayfalarda kendinizden uzak tutmanız lazım.Bu yaptıklarınızla siz yüz veren kuyruk sallayan durumundasınız.Daha doğrusu dışardan görünen o.

Niye ayrıldığını eşine hesap veriyorsun ağlıyorsun yeminler ediyorsun bırak öyle bilsin yada yattın ona niye dert olmus

Eski esinize laf anlatamadiginiz icinmi bu uzuntu? Arkdasim yapma bunu kendine? Neden aciklamaya yapman gereksin. Sen bi sene onceki eski hocalarina hesap veriyomusun unide neden o sinavda o son puani kacirdigina dair? Yine hesap verebilirsin tabi " hocam gecen hafta yaptigim sinavda soyle bi talihsizlik oldu nolur bi sans daha verin" diye. Ve ogretmenin tamam sen haklisin dedi. Ee? Bu neyi degistirir gecen senenin hocasina kendini kanilamanla?

Buda ayni bu.
Eski kocana " sanane" diyceksin. O kendi kicini yirtsin sen " sanane" diyceksin. Bu kdr. Onun gozunde iyi gorununce noluxak??

Bıktıysan görüşme. Sana ulaşmasına izin verme. Bi insan gerçekten bıktıysa istemiyorsa kimse zorla gorusemez

Canım ayrılmışsın bitmiş ,birde hala ne hesap veriyorsun ,neden üzerinde bu kadar güç sahibi bu insan,herşeyini niye anlatıyorsun,iletişimini tamamen kes kurtul

Eski nişanlımla liseden beri beraberdik çok masum ve mutluluk dolu bir ilişkim vardı biz herşeyden önce çok iyi dosttuk onunla 8 sene beraber olduk birgün kırılmadık üzülmedik mutsuz bir an yaşamadık aileler yüzünden ayrıldık. Eşim bu adamı defalarca sorun haline getirdi o seni kandırmış dedi bir sürü şey. Onunla görüştüm çünkü öğrenmek istedim ben mi onu çok gözümde büyüttüm bugün olsa yine o der miydim? İlişkilerim de nerde hata yapıyorum? Yüzleşmek istedim ve görüştüm. Davet etti evine gitmek istemeyince ben sana zarar vermem niçin rahatsız oldun dedi ben de öylelikle gittim kırmak istemedim tek sebebi buydu

Amacım iyi görünmeye çalışmak değil, bugüne kadar her konuda ben hatalı oldum benim düzelmem gerekti, devamlı eleştirildim en ağırından, yargılandım yapmadığım şeylerin bedeli ödetildi ama bu sefer kaldıramadım aleni iftirayı kaldıramadım

Keşke boşanmasaydınız
Bu kadar taviz veriyorsunuz madem, en azından bunları yapan eşim derdiniz
Şimdiki sıfatı ne?
Silkelenin kendinize gelin, bu kadar da olmaz artık!

Zahmet edip okuyan, cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dediklerinizin hepsi çok doğru yapmam gereken şeyler diyorum ya eşime karşı resmen bağımlılığım var onu görünce halen heyecanlanıyorum, yüzünü görünce içim eriyor, devamlı onu düşünüyorum, zaman zaman ağlamaktan kendimi alamıyorum. Çok aşıl oldum ve çok sevdim ben eşimi herşeyine rağmen de soğumamış olmam sebebi ile gittim zaten psikologa. Onun başka biri ile olabilmesi ihtimali dahi yüreğimi acıtıyor halen buna rağmen mümkün oldupunca gelme arama yazma diyorum. Daha dün akşam tekrarladım senin benle ilgili düşüncelerin seni bağlıyor ben kendimi biliyor beni Allah biliyor vicdanım rahat alnım ak, bizim bi olurumuz yok artık şartlar ne olursa olsun görüşmeyeceğiz sen bana ulaşamayacaksın dedim. Önce saçmalama dedi sonra hayatıma birini alınca söyleyeceğim sana dedi:) madem bu yönde düşüncen var bu şu anlama gelir birini senin yerine koyana kadar yedekte tutacağım seni ancak ben yedek değilim kimle istersen onunla ol beni hiç ilgilendirmiyor dedim ve kapattım

Ha yani cinsel birliktelik yaşamıyorsun bende ne sandım uzaklas hattını değiştir ulasamasin sana yoksa bu is cok farklı yerlere gider

Neden ayrılmış tınız ?

boşadığın adama bu kadar taviz vermemen gerek diye düşünüyorum.
ne diye hesap veriyorsun ki ?

adam takıntılı,tehlikeli bir tip. koruyun kendinizi uzaklaşın

Ne biliyim onca cafe,pastane varken evine davet etmesi ...

Kiz manyak misin Allahtan belani mi sitoyorsun ayrilmissin iste bu manyagin sana eziyet etmesine neden izin veriyorsun. Ararsa acma numarani vs degistir sosyal hesaplarindan engelle gerekirse tasin baska eve yerles niye sana bunu yapmasina izin veriyorsun. Kisura bakma biraz sert oldu ama valla okuyunca adama coks sinirlendim ya

Hepsi beni acziyetimden sanırım ve bu huzursuz ruh hali hayatımın her alanında öyle etkin ki ne annemlerle ne arkadaşlarımla ne de iş yerimde mutlu olamıyorum. Dikkatim devamlı dağınık sürekli onu düşünmekten işimi doğru düzgün yapamıyorum ve bugün ay sonu işime son verileceğini öğrendim ki benim çalışmama gibi bir lüksüm de yok. Allah tan biraz sabır ve güç istiyorum dik durabilmek için

Neden işine son veriliyor?
Neden barışmıyorsun

Neden işine son veriliyor?
Neden barışmıyorsun
Patronum ilk işe başladığımda biraz yakın olmak istedi benimle bende tavrımı koydum baktım oralı değil eşimle barıştığımı söyledim o günden beri mesafeli ve kötü davranıyordu bana benim de kafam sürekli dolu olduğu için bazı ufak onun hata olarak görebileceği yanlışlıklar yaptım ve o da beklentimi karşılamıyorsun diyerek işime son vereceğini söyledi. Barışmıyoruz çünkü eşim onu ayrıyken aldattığımı düşünüyor ve inanıyor bu durumu gözden gelemem bir geleceğimiz yok diyor ama arayıp gelmeye devam ediyor. Yani hastalıklı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…