Biten evliliğin ardından bitmeyen derdim...

Evet ben bitirdim, terapi görüyorum şu an. Söylediklerinizde haklısınız, beynimde atamıyorum demek ki bir şeyleri belki de umudum vardı içten içe bilemiyorum şu an tek bildiğim bu durumdan kurtulmak istediğim beni daha fazla etkilemesine izin vermek istemediğim

farkındamısın tuhaflığının

geride bıraktığın bir kocaya neyin hesabını ,kitabını veriyorsun ?

neden kimle ,nasıl konuştuğunun hesabını veriyorsun ?

en önemlisi neden bu adamla dialoğunu sürdürüp ,kendince krizler geçirmek ,sinir harbi yaşamak
birilerine kendini inandırmaya çalışıp,yeminler etmek

sorun sende ,her şeyi arkanda bırakamamakta,çizgiyi çememekte

Evet bende artık farkındayım peki bu çizgiyi nasıl çekeceğim, ne yapmam lazım bana bunu söyleyin nolur

Terapi görmenize rağmen durum bu? Terapistiniz biliyor mu olanları? Hala görüşmelerinizi ve size hesap sorabilmesini? Buna izin veriyor oluşunuzu?

siz boşandıgınızdan emin misiniz

Sımdı sız evlıyken mı eskı nısanlısnızla gorustunuz ?

boşanmışsınız neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki. çocukta yok görüşmelerinizin sebebini bile anlayamadım. sanane deyip teli yüzüne kapatıp numaranızı değiştirme fikrini hiç düşündünüz mü?

Ona bu cesareti sen vermişsin
Sana ulaşmaya çalıştığında tüm yolları kapatsaydın görüşmeseydin sana hesap soramazdı
Boşanmışsınız ama evli gibi yaşıyosunuz hala

Numaranı değiştirmeyi düşündüm am bu bi sonul değil mesleğim itibari ile bana yine ulaşabilir asıl sıkıntı bende ben neden izin veriyırum neden görüşüyorum, bir insanın diğerinden vazgeçebilmesi neden benim açımdan bu kadar zor

Psikologuma anlattım bana görüşme tavrını net koy, güçlü ol güçlü dur, çocuklupuna inecek olursaklarla başlayan cümleler kurdu haklıydı da belki ama yapamadım işte güçlü duramıyorum ve çok kızıyorum kendime. Takılıp kalıyorum sonra oradan uzaklaşamıyorum

arkadasım bak bekarsın eskı nişanlının evıne de gıdersın herkes özgur ona bısey demıyorum yanlış anlama ama adam evli cocugu var dıyorsun karısı ögrense oda yanlış anlar yanınızda eşi olsun yada olmasın yıne huzursuzluk sebebei bence.o kadar cafe varken nıye evine gidiyorsun konuşulacak yer kalmadı sankı eski kocan da deliymiş adam da telnı değiştir adresini değiştir bulamaz bence sen eskilere saplantılısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…