- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi pismanperi
-
delirdi 2 gece bana yapmış olduğu psikolojik şiddeti anlatmaya inanın kelimeler yetmez. o kişiyle aramda birşeyler yaşandığını bundan adı gibi emin olduğunu kendisi aynı durumda yaşayacak olduğundan mutlaka benim de yaşamış olduğuma inandığını söyledi. Kuran a e bastım yeminler ettiim hatta o kişiye göünün önünde saçma sapan mesaj attım çocukta şaşırdı aramızda hiçbirşey geçmediği ortada görünürken asla inanmadı. Bu olay olalı yaklaşık 1 ay oluyor o günden sonra çok ağır şeyler söyledi ben ağlamaktan konuşamaz hale geldim sinir krizi geçirdim 1 2 defa o anlarda hiçbirşye senden değerli değil derken sonrasında beni aldattın beni sırtımdan bıçakladın gibi şeyler söyledi. Ama gelmeye devam etti. Defalarca gelme bu şekilde görüşmek istemiyrum dedim ağzına geleni söyledi ama yine gelmeye devam etti. Bana yeri geldi çok sıcak davrandı yeri geldi çok soğuk ve kırıcı. Hangi konuyu konuşsak mutlaka bu olaya döndürüyor. Biz ayrıyız diyorum bunu biliyorsun sen de defalarca söyledin zaten nasıl seni aldatmış olabilirim diyorum ama inancıncan vazgeçiremiyorum. Ve bıktım dayanamıyorum.sürekli eleştirilmekten her yaptığımın hata olarak görülmesinden, yalancı gibi algılanmaktan, aşağılanmaktan, ona bağımlılık geliştirmiş olmaktan bıktım.
Evet bende artık farkındayım peki bu çizgiyi nasıl çekeceğim, ne yapmam lazım bana bunu söyleyin nolurfarkındamısın tuhaflığının
geride bıraktığın bir kocaya neyin hesabını ,kitabını veriyorsun ?
neden kimle ,nasıl konuştuğunun hesabını veriyorsun ?
en önemlisi neden bu adamla dialoğunu sürdürüp ,kendince krizler geçirmek ,sinir harbi yaşamak
birilerine kendini inandırmaya çalışıp,yeminler etmek
sorun sende ,her şeyi arkanda bırakamamakta,çizgiyi çememekte
Size de hikaye beğendiremedik!yine resmiyette boşanan ama ruhen boşanamamış hala evli olan bir kadının hikayesi.
boşanmışsınız bitmiş gitmiş artık.aklınızdan da çıkarsanız ne güzel olur.
çok basitt,bu adamla konuşmayacaksınnEvet bende artık farkındayım peki bu çizgiyi nasıl çekeceğim, ne yapmam lazım bana bunu söyleyin nolur
anlamadım?Size de hikaye beğendiremedik!
Siz hala kopamamış sınız,kendinize verdiğiniz zararın farkındasınız.Daha neyi bekler ki insan,tamamen bağını koparmamak için?Evet bende artık farkındayım peki bu çizgiyi nasıl çekeceğim, ne yapmam lazım bana bunu söyleyin nolur
Evet ben bitirdim, terapi görüyorum şu an. Söylediklerinizde haklısınız, beynimde atamıyorum demek ki bir şeyleri belki de umudum vardı içten içe bilemiyorum şu an tek bildiğim bu durumdan kurtulmak istediğim beni daha fazla etkilemesine izin vermek istemediğim
siz boşandıgınızdan emin misinizdelirdi 2 gece bana yapmış olduğu psikolojik şiddeti anlatmaya inanın kelimeler yetmez. o kişiyle aramda birşeyler yaşandığını bundan adı gibi emin olduğunu kendisi aynı durumda yaşayacak olduğundan mutlaka benim de yaşamış olduğuma inandığını söyledi. Kuran a e bastım yeminler ettiim hatta o kişiye göünün önünde saçma sapan mesaj attım çocukta şaşırdı aramızda hiçbirşey geçmediği ortada görünürken asla inanmadı. Bu olay olalı yaklaşık 1 ay oluyor o günden sonra çok ağır şeyler söyledi ben ağlamaktan konuşamaz hale geldim sinir krizi geçirdim 1 2 defa o anlarda hiçbirşye senden değerli değil derken sonrasında beni aldattın beni sırtımdan bıçakladın gibi şeyler söyledi. Ama gelmeye devam etti. Defalarca gelme bu şekilde görüşmek istemiyrum dedim ağzına geleni söyledi ama yine gelmeye devam etti. Bana yeri geldi çok sıcak davrandı yeri geldi çok soğuk ve kırıcı. Hangi konuyu konuşsak mutlaka bu olaya döndürüyor. Biz ayrıyız diyorum bunu biliyorsun sen de defalarca söyledin zaten nasıl seni aldatmış olabilirim diyorum ama inancıncan vazgeçiremiyorum. Ve bıktım dayanamıyorum.sürekli eleştirilmekten her yaptığımın hata olarak görülmesinden, yalancı gibi algılanmaktan, aşağılanmaktan, ona bağımlılık geliştirmiş olmaktan bıktım.
Hayır ayrıldıktn sonra 2 defa yüz yüzeSımdı sız evlıyken mı eskı nısanlısnızla gorustunuz ?
Numaranı değiştirmeyi düşündüm am bu bi sonul değil mesleğim itibari ile bana yine ulaşabilir asıl sıkıntı bende ben neden izin veriyırum neden görüşüyorum, bir insanın diğerinden vazgeçebilmesi neden benim açımdan bu kadar zorboşanmışsınız neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki. çocukta yok görüşmelerinizin sebebini bile anlayamadım. sanane deyip teli yüzüne kapatıp numaranızı değiştirme fikrini hiç düşündünüz mü?
Ona neymıs bundanHayır ayrıldıktn sonra 2 defa yüz yüze
arkadasım bak bekarsın eskı nişanlının evıne de gıdersın herkes özgur ona bısey demıyorum yanlış anlama ama adam evli cocugu var dıyorsun karısı ögrense oda yanlış anlar yanınızda eşi olsun yada olmasın yıne huzursuzluk sebebei bence.o kadar cafe varken nıye evine gidiyorsun konuşulacak yer kalmadı sankı eski kocan da deliymiş adam da telnı değiştir adresini değiştir bulamaz bence sen eskilere saplantılısın.Zaten en çok ben hatalıyım, bu yüzü fırsatı verdiğim için, aklı başında mantıklı hareket etmediğim için, onun beni üzmesine her seferinde izin verdiğim için, ayrıldıktan sonra görüştüm ama hiçbirşey geçmedi aramızda ki geçemez de zaten ikimiz açısından da bu böyle. Ben de bağımlı kişilik bozukluğu var eski eşime karşı bir bağımlılığım var adeta. Nasıl hayır denir bana öğretin nolur, nasıl dik durulur, insanın içi nasıl huzurlu olur anlatın bana, 11 kg verdim sıkıntıdan ve dediğim gibi psikolojim tamamen çökmüş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?