biten ilişki ardından

breakingdawn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
17
0
36
İstanbul
Kızlar çok boşlukta hissediyorum kendimi.Ayrıldık ve ben hala alışamadım.4 yıllık bir ilişkiyi bir çırpıda sildi attı.Ben de gururumdan arayamıyorum içim içimi yiyor.Bir şey oluyor ona anlatmak istiyorum,onunla paylaşmak istiyorum ama o yok.Canımı çok yaktı.Onu affetmem de mümkün değil 3.bir kişi olduğunu söyledi.Bir zamanlar benim için bırakma diye ağlayan adam,başkası olduğunu söylemeden daha 10 gün önce seni yanımda istiyorum,özledim falan diyen adam nasıl olurda böyle kolay fırlatıp atar bizi anlayamıyorum.Bana akıl verin kafam öyle dolu ve karışık ki.Boşluktayım.Ona dair ne varsa yırttım,sildim,attım ama içim hala rahatlamadı.Öyle öfke doluyum ki o öfkemi ona kusmak istiyorum.Ama bir yandan da seni unutacağım imajı verdim o imaj silinsin istemiyorum.Ne yapmalıyım pişman olup geri dönerse ne demeliyim sizce ?

araya 3. şahıslar giriyorsa o ilişkden hayır beklenmemeli.Zaten size dönsede içinize sinecek mi? kabul edebilecek misiniz? bunun cvpını kendinize verin bence

ve eğer hayır benim için esk önemni kaybetti bir başkası için beni terk eden adama hayatımda yer vermek istemiyorum sonucu çıkıyorsa ortaya gelirse ne yapayım diye düşünmemelisin.Çünkü o zaman hiç birşey yapmamalısın ona en büyük ceza bu..:31:

Çok normal canım bu yaşadıkların dört yıl dile kolay,insan bırak sevgilisini ,dört yıl beslediği kedisi köpeği bile kaybolsa sonra nasıl üzülüyor.asıl soru ,onun nasıl bu kadar çabuk atlattığı ?? onun da geçirdiği kötü zamanlar mutlaka oluyordur,bir anda aklına geliverirsin..hele başkasını yerine koymaya çalışması çok büyük bir yanlış,bir şarkıda dediği gibi "ne yaparsan o ben olmaz parçaları sana uymaz"..o kişi hiç bir zaman sen olmayacak..merak ettiğim şey ayrı şehirlerde misiniz?? aynı şehirlerde bu kadar çabuk kesip attırması zor diye düşünüyorum,mesalefeler bazen çiftleri soğutabiliyor canım

Son düzenleme:
Bir şeyler yolunda gitmeyip de ayrılmak istese anlarım ve o zaman yapacağım yorum daha olumlu olurdu. Ama erkek arkadaşın dört yılın ardından üçüncü bir kişi var diye karşına çıkmış ve ilişkiyi bitirmiş. Bence bu kabul edilebilir bir şey değil. Tekrar denemeye kalkışma derim, dönse bile. Bir de şöyle düşün. Dört yılın ardından evlilikle sonuçlansaydı ve evlendikten sonra böyle bir bahaneyle ayrılmak isteseydi, o zaman çok daha fazla yıpranacaktın. Yol yakınken unutmaya bak ve dönse bile sözlerine kanma, unutma kararının arkasında dur derim. Şans verilecek bir ayrılık bahanesi değil çünkü.

çok üzüldüm :( insallah en kısa zamanda moralin yerine gelir üzüntün mutluluğa dönüsür

Çok normal canım bu yaşadıkların dört yıl dile kolay,insan bırak sevgilisini ,dört yıl beslediği kedisi köpeği bile kaybolsa sonra nasıl üzülüyor.asıl soru ,onun nasıl bu kadar çabuk atlattığı ?? onun da geçirdiği kötü zamanlar mutlaka oluyordur,bir anda aklına geliverirsin..hele başkasını yerine koymaya çalışması çok büyük bir yanlış,bir şarkıda dediği gibi "ne yaparsan o ben olmaz parçaları sana uymaz"..o kişi hiç bir zaman sen olmayacak..merak ettiğim şey ayrı şehirlerde misiniz?? aynı şehirlerde bu kadar çabuk kesip attırması zor diye düşünüyorum,mesalefeler bazen çiftleri soğutabiliyor canım

Evet ben bir kaç aylığına mecburen başka sehire gelmek zorunda kaldım.Bu dönemde ayrıydık fakat konuştuk hatta ben yabancı mıyım başkası mıyım falan diyordu buraya geldikten sonra ona sıkıntılarımı anlatmak istemediğim zaman.Bilmiyorum davranışları kafamda öyle çelişiyor ki nefret etmek istiyorum.Kendi hatalarım aklıma geliyor onu bile yapamıyorum.Yani 3.kişi biz çıkarken ortaya çıkmadı tam anlatamamışım orayı galiba.Aslında bunu ayrıyken yapmış olsa bile affedilmez bir durum gibi geliyor bana,sonuçta beni bunca zaman bekleyen,sevdiğini söyleyen insan şimdi neden böyle davranıyor kestiremiyorum.

Bir şeyler yolunda gitmeyip de ayrılmak istese anlarım ve o zaman yapacağım yorum daha olumlu olurdu. Ama erkek arkadaşın dört yılın ardından üçüncü bir kişi var diye karşına çıkmış ve ilişkiyi bitirmiş. Bence bu kabul edilebilir bir şey değil. Tekrar denemeye kalkışma derim, dönse bile. Bir de şöyle düşün. Dört yılın ardından evlilikle sonuçlansaydı ve evlendikten sonra böyle bir bahaneyle ayrılmak isteseydi, o zaman çok daha fazla yıpranacaktın. Yol yakınken unutmaya bak ve dönse bile sözlerine kanma, unutma kararının arkasında dur derim. Şans verilecek bir ayrılık bahanesi değil çünkü.

Yok biz zaten ayrıydık bunu söylediğinde.Ama acıtan bunu benim doğum günümden 2 gün sonra söylemesi üstelik doğum günümü kutladı gece tam 12 'de.Unutmamışsın dedim bende doğum günü mesajından sonra.O da unutmadım unutmam da dedi.2 gün sonra mı unuttu yani.Onun da kafası karışık olabilir mi acaba?Çünkü bizimki öylesine bir aşk değildi.Çok zor dönemler atlattık ve beni hep bekledi bunlar için bir şey demiyorum.Ama ben de onun için çok fedakarlıklar yaptım.Acaba sıkılmış olabilir mi benden.Peki öyleyse neden doğum günümü kutluyor.Bir de 1 hafta 10 gün öncesinde telefonda konuşmuştuk bana seni özlüyorum yanıma gel falan demişti şimdi bu ne demek oluyor peki?

Back
X