Bitirdi mi yanii!!!

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Kızlar selam yorumlarınıza ihtiyacım var.erkek arkadaşımla herzaman ki gibi güzel güzel mesajlaşıyorduk benden bişey istedi konuşma esnasında ben de yapmayacağımı söyledim bunun üzerine bi kaç kere yapmam konusunda ısrar etti ben de kesin bir dille hayır dedim çünkü sevmediğim şeylerdi bunun üzerine "peki bak bakalım sana mesaj atıyor muyum sen o dediğimi yapmadan " diye konuşmayı sonlandırdı ben de " öyle mi sen bilirsin bu sebepten atmayacaksan atma " dedim ve 4 gün oldu ses soluk yok ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum benden mi bekliyor yoksa öyle dediği için geri adım atmak mı istemiyor ne olcak bilmiyorum ikimizde inadız ben atmak istemiyorum çünkü bu konuda bir suçum yok ha bu arada bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk

Bitirdi mi bu şimdi ne demek bu

Sizin istemediğiniz onun zorladığı şey neydi?ona göre yorum yapılabilir Adım at ya da atma diye

Yok asla cinsel birliktelik istemez .Benden böyle değişik kıyafetlerde resim çekip göndermemi ister. Ama sakın yanlış anlaşılmasın yani değişik kıyafet derken şöyle mesela mini etek giymem ben çok nadir o da o şekilde görmek istiyorum der giyin resmini at falan.O gün de evde spor yaptığımı anlattım işte ne giydin falan derken tayt dedim o da bana taytlı resmini görmek İstiyorum hemen şimdi at dedi bende atmam dedim ya belki sizlere tuhaf gelebilir ama bana göre değil böyle fotoğraf çekip göndermek yanlış mı düşünüyorum bütün konuşma bu oldu bunun için böyle yapılır mı

Bu tarz insanları çok mu arıyorsunuz merak ediyorum. Sevgilinizde bir tür cinsel eğilim var. Tayt panty ayak fetişi tarzında.

Ben olsam asla geri adım atmam. Öyleki o yazsa bile böyle bir nedenle trip atana artık yazmam. Evlenilecek erkek olmadığını bile düşündüm hatta (affına sığınarak)

Haklısınız galiba prki ne yapayım ben şimdi bu durumda yazmayayım mı bitireyim mi yani of kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Haklısınız galiba prki ne yapayım ben şimdi bu durumda yazmayayım mı bitireyim mi yani of kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Taytlı fotonu göndermek istememen çok normal. Evlenmeyi düşünen bir erkeğin senin bu hareketinden memnun olması gerekirken sırf göndermedin diye seni 4 gündür aramıyorsa -şimdi sana basit bir neden gibi görünebilir, ama değil- bu işi sürdürürsen ileride %99 pişman olma ihtimalin var. Hayat ve tercih senin. Dilerim hakkında en hayırlısı olur.
Şuna emin ol,sen doğru yoldasın ve inşaAllah doğru karar verirsin.

Ama ona şu an bu kızgınlığımla içimdeki herşeyi söylemek isterdim ama hiçbir şekilde yazmıcam kendisi düşünüp merak etsin biterse de bitsin bu şekilde

Keşke yazsa da herşeyi söyleyip bitirsem. Yazar mı ki?

Kolay bitiremeyeceğe benziyorsun. Beyninle yüreğin iş birliği yapmıyor. Kaç gündür yazmamış kişiliğinin önemli bir göstergesi bu. Evlenmeyi düşünen insan böyle davranamaz...Davranmaz...İleride dilerim pişmanlık ve acı çekmezsin.

Taytlı resim ne ya sapik bu belli yani. Zaten yakında eğlencesine görürsün taytlı tsytsz
Valla seçmece buluyorsunuz bu modelleri. Arama yazma geri dönerse senindir. Dönmezse taytina adanmıştır.

İstemeyebilirsin çok normal. İstemediğini yaptırma açılışı gibi olmuş bu. Tavizler verildikçe büyüyor. Saygı göstermesi gerekir. Ve ben de cinsel bir eğilimden kaynaklı bir istek olduğunu düşündüm açıkçası. Böyle basit sebeplerle ilişki bitmez. Bitiriyorsa zaten hiç uğraşmaya gerek yok.. Senin yerinde olsam sessiz kalırdım.

Back
X