Bitirdi ve her yerden engelledi beni

Arkadaslar merhaba
Sevgilim 30 temmuz günü 2 yillik cok güzel giden iliskim varken onun kendi arkadasindan kiskanmasiyla kavga ederek ayrildi. Sabaha kadar mesaj attim ama bitti ben kabul etmem dedi. Ertesi gün bana mesaj atip özür diledi laflari icin ve bahane diil sadece vesile oldu ostediginde haber ver son kez konusup kapatalim dedi. Ve benim cevabimi beklemeden her yerden engelledi aramalarim ve mesajlarim ulasmiyor.
Vesile olacak aramizda hic bi problem olmadi sadece o asiri ilgili diildir ve ben bunu söylüyordüm hep simdi bu adam bana geri gelirmi? Ilk kez her yerden engelledi neye ugradigimi sasirdim tepetaklak oldum normalde hic kiyamaz bana

Vesile oldu demek ne demekmiş pardon?

Demek ki zaten kafasında bitmiş, bu olay da bitirmesini sağlamış. Bir sebep olmuş yani...

İstediğinde son kez ara konuşalım demek de oldukça saçma... Sonra da seni engellemesi falan ne bileyim. Ben olsam bitirirdim, geri dönse de sağlıklı olmaz bu tiple ilişki.

Son zamanlarda ben ilgi eksikligi konusunda cok üstüne gitmistim o da yetemiyorum sana diyodu özgürlügüne aşiri düskün biri zaten arkadaslariyla sürekli
onun icin baska biri olabilecegini sanmiyorum sevgisinden de eminim
Ama ne zaman tartissak ben suclu olsam bile bi sekilde o ya arar ya mesaj atardi ben daha cok kendini mi engellemek icin yapti diye dusunuyorum ama tabi sizde hakli olabilirsiniz

Arkadaslar merhaba
Sevgilim 30 temmuz günü 2 yillik cok güzel giden iliskim varken onun kendi arkadasindan kiskanmasiyla kavga ederek ayrildi. Sabaha kadar mesaj attim ama bitti ben kabul etmem dedi. Ertesi gün bana mesaj atip özür diledi laflari icin ve bahane diil sadece vesile oldu ostediginde haber ver son kez konusup kapatalim dedi. Ve benim cevabimi beklemeden her yerden engelledi aramalarim ve mesajlarim ulasmiyor.
Vesile olacak aramizda hic bi problem olmadi sadece o asiri ilgili diildir ve ben bunu söylüyordüm hep simdi bu adam bana geri gelirmi? Ilk kez her yerden engelledi neye ugradigimi sasirdim tepetaklak oldum normalde hic kiyamaz bana
2 yildir sıkılmis senden bahaneyi buluncada güle güle demis

Hiç bişey yapma dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır:KK4:

Şimdi gelmesi yarın karşılaşacağınız en ufak bi sorunda gitmeyeceğinin garantisi mı?

Ya başka birini bulmuştur.Yada başka birini bulmuştur :( Valla başka birşey düşünemedim şuan.Hiç arayıp sormazsan ulşamazsa sana mutlaka geri döner ama eskisi gibi olmaz.

DÖNER DÖNER MERAK ETME ÖZÜR DİLEDİĞİNDE SENİN ATAR YAPIP REZİL OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN ENGELLEMİŞTİR.:)

Dönecek öyle hissediyorum ama dondügünde duyduklarindan sonra nolur bilemem bu sefer hic alttan almaya niyetim yok benim yanimda sağlam duran birine ihtiyacim var hayat zaten kötü yarin nolacak bilmiyoruz onun icin güvenmiyorsa kendine söylicem ama tabiki bu su anlik mantikli aklim onu görünce nolur bilmiyorum:oops:

Back
X