Bitirdi

Bizde sevgiliyken eşimle böyleydik. Ben aramasam asla aramazdı. Arayınca da kızardı. Hele işi varsa ve aradıysam daha da sinirlenirdi. Telefonu sevmezdi hala sevmiyor. Bana özel bur durum değilmiş aslında. Bende o dönem kendimi çekmiştim. Size benzer bir duruma geldik bir kaç hafta aramadım sonra yüzyüze görüşelim dedim zar zor kabul etti. Hatalı olduğumu işi oldugunda meşgule attığında aramamam gerektiğini söyledim. O da özür diledi kötü davrandığı için. Sonrasında artık bunaltmamıştım. Unutma kaçan kovalanır. Bırak o senin üstüne düşsün. Tut kendini başka şeylere ver. Gez toz kafanı dağıt ama arama
çok doğru söylediniz dinleyeceğim tavsiyenizi...
peki değiştiğimi anlaması için ne yapacağım aramıycam aramasını bekliycem 3 ay da olsa döner mi...

Ard arda aranmayı ben de sevmiyorum telefonu bıçaklayasım geliyor. Bence birini aradığımızda 3-4 kere çaldırıp sonra kapatmalıyız. İşi varsa bitirdiği zaman döner.

Akşam geç saat olmuştur mesela ne zamandır ulaşamıyorsunuzdur panik olup ararsınız sürekli. Acaba gelinlik giydirip tecavüz edip gözlerini kaşıkla oyup çalılara mı attılar diye senaryolar dönüyor benim kafamda. Ama meşgule attığı an “heh tamam sonra arayacak demek ki iyi durumda” diye düşünmek lazım.

Bir anlık sinirle böyle konuşup bitirmiş olabilir. Biraz zaman verin size ulaşmaya çalışırsa demek ki bir anlık sinirle yanlış yaptığını fark etti. Ama geri dönmezse belki bu olay çok fazla yaşanmıştır ve başka biriken olaylar da vardır artık barışmak istemiyordur.

Adam bunaldığı için ayrılmış o yüzden mümkün olduğunca uzak durun bence.

Valla süper yorum...keske boyle yorumları dikkate alsanız

Onceki konunu okudum gorusmesi için ısrarcı olmussun 2 hftadır gorusmedik diye o yine bunaltıyorsun demiş...orda arkadaalar zaten sana kendini biraz cekmeni soylemiş...bu konunda yine ısrarla aradıgını soyluyorsun...ee burda yazılanları uygulamıyorsun sonra benzer konuyu tekrar acıyorsun....

Bence adam senden ayrılmadı sadece bunalmanın zirve yaptıgı bi anda birikimle beraber oyle dedi...yine soyleniyor ustune dusme diye ama sen bu sefer ayrıldı diye panik sekildesin...eger donmesini istiyorsan ne ara ne de sor....donerse de bunaltma

Kaçan balık büyük olur tut kendini özlesin seni. Sakın arama. Seviyorsa arar zaten.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERE... aramasını bekleyeceğim bunaltmayacağım... inşallah arar. sinirle çok kötü konuştu kalbimi kırdı allah inşallah seni görmeyi nasip etmez bana dedi ve seninle ilgili her şeyi çıkardım dedi seni de çıkarıcam dedi bu demek oluyor ki unutmaya çalışacak eğer aramadığımı görürse düzeldiğimi anlayacak ve özleyecek tabii bunlar olurss eski huylarımı yapmamam lazım. ben zaten hatamı kabul ediyorum...

Neden uzuntusunu paylaşan bir insana bu şekilde yorum yapma gereği duyuyorsunuz ki? Nasihat verirsiniz uyarirsiniz anlarim da siz dört dörtlük musunuz de kurtulmus deme hakkını kendiniz de buluyorsunuz. Ya da evliyseniz eşiniz varsa bir gün esinizin bu şekilde bitti deyip gidebilecegini kinadiginiz duruma düşebileceginizi bilmiyor musunuz. Hayat bu olmaz başıma gelmez dediginiz şeyler başınıza gelir, burda sonra konu acarsiniz eşim beni bıraktı diye empati kurun biraz. Hangi ara düşene bir tekme biz de atalım diyecek kadar kalplerimiz kara oldu, oysa düşenjn elinden tutup kaldıran insanlardik milletçe.
ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN BU ÜZÜNTÜLÜ GÜNÜMDE BEN DERDİMİ SİZLERE PAYLAŞMAK İÇİN YAZDIM, ALLAH BU MÜBAREK GÜNDE BANA DESTEK OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN ❤️

ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN BU ÜZÜNTÜLÜ GÜNÜMDE BEN DERDİMİ SİZLERE PAYLAŞMAK İÇİN YAZDIM, ALLAH BU MÜBAREK GÜNDE BANA DESTEK OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN ❤️
Allah senden de razi olsun. İnşallah Allah da senin gönlüne göre verir, çok mutlu olursun. Sen bol bol dua et hayirlisini işte boşver üzülme hiç bı seye

Neden uzuntusunu paylaşan bir insana bu şekilde yorum yapma gereği duyuyorsunuz ki? Nasihat verirsiniz uyarirsiniz anlarim da siz dört dörtlük musunuz de kurtulmus deme hakkını kendiniz de buluyorsunuz. Ya da evliyseniz eşiniz varsa bir gün esinizin bu şekilde bitti deyip gidebilecegini kinadiginiz duruma düşebileceginizi bilmiyor musunuz. Hayat bu olmaz başıma gelmez dediginiz şeyler başınıza gelir, burda sonra konu acarsiniz eşim beni bıraktı diye empati kurun biraz. Hangi ara düşene bir tekme biz de atalım diyecek kadar kalplerimiz kara oldu, oysa düşenjn elinden tutup kaldıran insanlardik milletçe.
Kinamadim, adama acıdım.
Yazık o da insan evladı.
Anası, garip garip beklentileri ve tavırları olan bir kızın premses sendromunu çeksin diye doğurup buyutmedi oğlunu.

Kinamadim, adama acıdım.
Yazık o da insan evladı.
Anası, garip garip beklentileri ve tavırları olan bir kızın premses sendromunu çeksin diye doğurup buyutmedi oğlunu.
Anladim, eğer kızınız varsa umarım dediğiniz prenses sendromu ile elin oglunu bezdirmez. O gün bu yazdiginizi hatirlarsiniz ya da kızıniza da kurtuldu senden dersiniz

Resmen ben bunaldım okurken nişanlınız ne yapmasın. Neden bu kadar odak noktanız yaptınız nişanlınızı dünya sizin etrafınızda dönmüyor ama sizin için onun etrafında dönüyor moddasınız. Kendinize hiç mi saygınız yok hala döner mi diye sorup duruyorsunuz bütün gün onu düşünürseniz sürekli onu aramak takip etmen isteyeceksiniz.
Bırakın giden gitsin belki de yeni gelen gerçekten sizi siz olduğunuz için sevecek neden o yeni gelecek olana kapıları kapatıyorsunuz da illa eski nişanlınızı istiyorsunuz.
Bende sizin gibiydim adam kolaylıkla ayrılabiliyordu sonra koş peşinden dur baktım kendime olan saygımı kaybettim bıraktım her şeyi sonra o geldi ama bendeki yeri maalesef bitmişti. Yeni hobiler edinin oyalanacak bir şeyler bulun yazık valla kenidnizi boşuna yıpratıyorsunuz.

Bence onsuz yaşayıp mutlu olmalısın ki onsuz olabileceğini de anlamasınsenin sorunun biz ayrilirsak ben ne yaparım mutsuz olurum kafasında olman benimmde bir kizim olursa hiçbir erkeği bu kocası da olsa hayatinin merkezine koymaması gerektiginiogrenecek

Gecenki konuda arama sorma bırak o arasın demiştim sen yine huyundan vazgecmemissin bence aranızdaki sevgi bitmiş o şekilde söz kullandığına göre geri döneceğini sanmıyorum

değiştiğimi nasıl anlayabilir resmimizi falan gizlilik ayarı yapmış bende kendi resmimi koydum asla böyle bir şey yapmamıştım aaa bu kız değişmiş desin
Kendi hayatına bakarak numaradan değil ama gerçekten hayatına bakarak adamdan vazgeçerek çünkü karşındaki dün doğmuş çocuk değil anlar insanlar gerçek mi değil mi kendine uğraş bul yeni insanlar tanı

Eee bunaltmasaydın o kadar. Olması gereken şey o adamın senden ayrılmasıydı, kendisi için. Böyle hastalıklı ilişkiler bitirilmeli.

Adamın bir daha döneceğini sanmıyorum. Senden yeteri kadar çekmiş, soğumuş, kaçmış. Salak mı bu adam 3 gün aramadın diye değiştiğini düşünüp sana karşı yeniden çekim hissetsin yahu? Soğumuş artık.
Tedavi olacaksan kendin için ol. Bu adamı yoluna gitmesi için bırak. Bundan sonraki insan ilişkilerini düzgün kur bari.

çok doğru söylediniz dinleyeceğim tavsiyenizi...
peki değiştiğimi anlaması için ne yapacağım aramıycam aramasını bekliycem 3 ay da olsa döner mi...
Bu olaya döner mi diye bakmayacaksınız. Bu kadar hor davranilmayi kabul etmeyin öncelikle. Tamam ben de çok hata ettim durmadan aradım ama sevdiğimden ozledigimdendi. Dedim ki bu adam benim nasibimse evleneceksem döner. Zaten bu şekilde devam ederseniz asla dönmeyecek. En azından son kez sakın kalıp beklemeyi deneyebilirsiniz

Takıntılısiniz bence ... Aslında her insanda ,insanî olarak bulunan alışmak gibi dusunun , önceden sözlünuz yoktu zamanı nasıl geciriyordunuz ? Şimdi aynı olacak başka şeylere alışmaya açık olarak ...

Bu adamlar bulunmaz hint kumaşı mı ya da başka hiç uğraşınız yok mu böyle şeyler yapıyorsunuz. Biraz nefes alın. Nefes vermekte geç kalmışsınız. Arayan siz olmayın bi daha. Şans vermek istiyorsa arar, siz de ne kadar üzgün olduğunu söylersiniz.Ama bu durumu aşmalısınız.Hobiler edinin lütfen.Adamın o kadar büyük yemin etmesi de siZi durdurmak ve ne kadar bunaldığını anlatmak için olabilir.

Anladim, eğer kızınız varsa umarım dediğiniz prenses sendromu ile elin oglunu bezdirmez. O gün bu yazdiginizi hatirlarsiniz ya da kızıniza da kurtuldu senden dersiniz
boşvr ablacım sorun değil sen iyi ki varsın çok teşekkür ederim ❤️ benim neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilirim dışardan konuşmak kolay işte öyle, Allah herkesin gönlüne versin herkese saygım sonsuz

Back
X