Bitirdik Ama Bir Türlü Kabullenemedi!!!

Gülüm onun gözünde mi sanki değeri, kalitesi. Umrunda bile değil ki, her istediğini almaya alışmış bir maganda bu adam. Ben 15 yaşındayken tanışmıştık, o 18'di. Küçücük kıza neler yaptı işte...
O zaman bilmiyordum ki küçüktüm, polis, savcı falan.

tabi canım 15 yaşında nerden bileceksin kendin gidemezsin. biliyor tabi o da hiçbişey yapamıycanı sıkıştırmış iyice. yani mantıken diyelim dönmesini istiyorsun ne bileyim iyi davranırsın işte sürprizler yaparsın af dilersin filan. nasıl bi mantık ki bu tehdit edince zaten kendin bitiriyosun olayı. bu erkeklerde cidden akıl yok :/ böylelerini direk şikayet etmeli mahkemelerde süründürmeli. yaşamayan kız yok galiba. bu tiplerden çok piyasada. hayır bi de allem edip kallem edip kendilerini haklı görüyolar. o kadar soğudum ki erkeklerden kime güvenicem bilmiyorum :(

konu sahibi iyiki ileriye gitmeden bitirmişsin kimin ne çıkacağı belli olmuyor. o yüzden arkadaşlara katılıyorum çok çok dikkatli ol. her an çirkinleşebilir.

Beni sekizde uyandır nedir☺cvp vermiyorsun adama belli ki kendince bir dünya kurmuş bir de uyandır diyor,uyaninca da Günaydın diyor ciddi normal değil bu arkadas

tabi canım 15 yaşında nerden bileceksin kendin gidemezsin. biliyor tabi o da hiçbişey yapamıycanı sıkıştırmış iyice. yani mantıken diyelim dönmesini istiyorsun ne bileyim iyi davranırsın işte sürprizler yaparsın af dilersin filan. nasıl bi mantık ki bu tehdit edince zaten kendin bitiriyosun olayı. bu erkeklerde cidden akıl yok :/ böylelerini direk şikayet etmeli mahkemelerde süründürmeli. yaşamayan kız yok galiba. bu tiplerden çok piyasada. hayır bi de allem edip kallem edip kendilerini haklı görüyolar. o kadar soğudum ki erkeklerden kime güvenicem bilmiyorum :KK43:

konu sahibi iyiki ileriye gitmeden bitirmişsin kimin ne çıkacağı belli olmuyor. o yüzden arkadaşlara katılıyorum çok çok dikkatli ol. her an çirkinleşebilir.
Evet bazılarında akıl yok, mantık aramamak lazım. Çok kişi yaşamıştır elbette, ama ben gibiler daha ağırını yaşamış oluyor sanırım.
konu sahibi de önlemini almalı, bu adam da normal görünmüyor. Benim canavar da canıma okur, sonra da canım cicim der hiçbir şey olmamış gibi devam ederdi. Aynısını yazmış çünkü konu sahibi de, o sebeple iyi kokular gelmiyor burnuma.

Evet bazılarında akıl yok, mantık aramamak lazım. Çok kişi yaşamıştır elbette, ama ben gibiler daha ağırını yaşamış oluyor sanırım.
konu sahibi de önlemini almalı, bu adam da normal görünmüyor. Benim canavar da canıma okur, sonra da canım cicim der hiçbir şey olmamış gibi devam ederdi. Aynısını yazmış çünkü konu sahibi de, o sebeple iyi kokular gelmiyor burnuma.

evet yaşından dolayı en zorunu sen yaşamışsın :( bende o yaşlardayken bi tanesi takmıştı ama seninki kadar sürmedi. demekki dediğin gibi bu tipler hep aynı oluyor. benimde başıma gelmişti. aynen canıma okur sonra da can ciğer kuzu sarma olurdu. ilişki esnasında çok anlamıyor insan ayrılınca idrak ediyor.

Başka birini bulana kadar sana sarabilir diye düşünüyorum. Çok bunaltıcı bir durum. Biraz daha sabret. İllaki pes edicektir. Bazı insanlar elde edemedikçe hırsa döndürüyor. :110:

İki ay önce buraya konu açmıştım iş arkadaşımla ilgili. Aramızda bir muhabbet olmuştu, o da ısrar edince birbirimizi tanımaya karar vermiştik.

Bir ay kadar filan görüştük hatta belki o kadar bile değil, sonrasında ben bu çocukla olmayacağına karar verdim. Çünkü gerçekten farklı beklentilerimiz var hayattan. Bu çocuk hayatında ilk defa biriyle böyle ciddi görüşen biriydi ve bir anda sevgili moduna girdi. Sürekli telefonda ağlıyordu en ufak kavgamızda. Bunlar beni ondan acayip soğuttu haliyle.

En sonunda ben bu şekilde devam edemeyeceğimi , iyi biri olduğunu ama birlikte mutlu olmamızın zor olduğunu filan söyledim. Klasik ayrılma muhabbeti yani. Sonra aynı iş yerindeyiz nasıl olacak filan dedi. Ben de düşman olmak zorunda değiliz dedim. Onu bir kaç kez asansörden inerken filan gördüm selam verip geçtim sadece. Bu kadar yani.

Ama bu çocuk kabullenemedi bu işin bittiğini. Beni gördüğü günlerde mesaj atıyor. İşte seni uzaktan gördüm bakışlarından çok mutsuz olduğun belliydi ben seni özledim filan gibi.Bazen bugün çok güzeldin filan yazıyordu. Çoğu zaman okuyup cevap vermiyorum bile. Bir-birbuçuk hafta önce bu şeklide olamayacağını yoluna devam etmesini filan söyledim mesajla. Yüzyüze konuşmak istemiyorum çünkü bir tuhaf bakıyor delirmiş gibi.. Bazen de durduk yere bağıra bağıra ağlamaya başlıyor.

Son iki üç gündür iyi geceler filan yazıyor. Dün gece sabah beni 8'de uyandırır mısın yazmış. Sabah günaydın filan yazmış. Ya hiç bir mesajına cevap vermiyorum bu çocuğun.. Manyak mıdır nedir.. Ne yapacağım bilmiyorum.

Ey allahim ruh hastalari bitmiyor
Bence tamamen kes muhabbeti hatta heryerden engelle gördüğünde de selam sabah verme. Girerken çıkarken is yerinde yanliz kalma yani seni tek yakamasin büyük ihtimal konusmaya çalışir net koy tavrini Delimidir nedir canim ağlamakda neyin nesi En Büyük KK

:KK57:
Daha önce de, yani siz flört etmeden de böyle durduk yere ağlama huyu varmıydı? Çok tuhaf gerçekten!

hayır çok mükemmel bir duruşu vardı sonradan sapıttı.

Az önce upuzun bir mesaj atmış on mesajlık neredeyse... haftaiçi seni yemeğe çıkarmak istiyorum söz bu konuları açmayacağım sadece dertleşmek istiyorum filan diye bir sürü şey yazmış.. yine cevap vermedim. spam'e de ekledim. kızlar çok kötü şeyler yazmışsınız iyice korktum durduk yere... umarım o kadar ileri gitmez. olmazsa artık erkek arkadaşım var diyeceğim..

Allah taksiratını affetsin diyip kapatsaydın :KK48::KK19::KK55:

:D:D rahmeliyi pek iyi bilmezdim deseydim keşke :D Ay ben cadaloz olduğumdan ona da saydırmıştım tabi.
Ama mal hala arada facebooktan taciz ediyor evlenip çoluk çocuğa karışmış olduğu halde. Pskopat hep pskopat. Allah korusun ıyy.

Bugün yine karşılaştık, pat diye dikildi önüme. Nasılsın filan deyip geçirmemeye çalıştı. Yüzüne bile bakmadım işim var izin verir misin deyip geçtim. Geçtiğimiz günlerde beni sürekli takip ettiğine dair bir mesaj attı. Ben de anneme durumu söyledim artık. İşten çıkışlarımda resmen kabus yaşıyorum sürekli arkadaşımla birlikte takılıyorum. Bazen annemle babam almaya geliyorlar.

Korkuyorum..

İki ay önce buraya konu açmıştım iş arkadaşımla ilgili. Aramızda bir muhabbet olmuştu, o da ısrar edince birbirimizi tanımaya karar vermiştik.

Bir ay kadar filan görüştük hatta belki o kadar bile değil, sonrasında ben bu çocukla olmayacağına karar verdim. Çünkü gerçekten farklı beklentilerimiz var hayattan. Bu çocuk hayatında ilk defa biriyle böyle ciddi görüşen biriydi ve bir anda sevgili moduna girdi. Sürekli telefonda ağlıyordu en ufak kavgamızda. Bunlar beni ondan acayip soğuttu haliyle.

En sonunda ben bu şekilde devam edemeyeceğimi , iyi biri olduğunu ama birlikte mutlu olmamızın zor olduğunu filan söyledim. Klasik ayrılma muhabbeti yani. Sonra aynı iş yerindeyiz nasıl olacak filan dedi. Ben de düşman olmak zorunda değiliz dedim. Onu bir kaç kez asansörden inerken filan gördüm selam verip geçtim sadece. Bu kadar yani.

Ama bu çocuk kabullenemedi bu işin bittiğini. Beni gördüğü günlerde mesaj atıyor. İşte seni uzaktan gördüm bakışlarından çok mutsuz olduğun belliydi ben seni özledim filan gibi.Bazen bugün çok güzeldin filan yazıyordu. Çoğu zaman okuyup cevap vermiyorum bile. Bir-birbuçuk hafta önce bu şeklide olamayacağını yoluna devam etmesini filan söyledim mesajla. Yüzyüze konuşmak istemiyorum çünkü bir tuhaf bakıyor delirmiş gibi.. Bazen de durduk yere bağıra bağıra ağlamaya başlıyor.

Son iki üç gündür iyi geceler filan yazıyor. Dün gece sabah beni 8'de uyandırır mısın yazmış. Sabah günaydın filan yazmış. Ya hiç bir mesajına cevap vermiyorum bu çocuğun.. Manyak mıdır nedir.. Ne yapacağım bilmiyorum.
erkeklerin kendini acındıran ağlak tipli olanına gıcık oluyorum ya az ağırlğın olsun dimi

Back
X