erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir birlikteliğimiz var. dün akşam 10 da iş çıkışı beni almaya gelecekti. saat 9 dan 10 buçuğa kadar aradım açmadı telefonlarımı. içime bi his doğdu ben bunun evine gidiyim bi güzel tokadı çakıyım bitiriyim geliyim dedim. evlerinin orda tramwaydan tam indim. aradı. telefonu unutmuşum hayatım falan dedi. nerdesin sen dedim evdeyim dedi çık dışarı dedim. sesi değişti sen nerdesin ki dedi. evinin ordayım dedim tamam dedi. tamam evlerinin sokağına girdim bi daha aradı evdeyim ben gel dedi. evlerinin önüne geldim. karşı kaldırımda bi kız bekliyodu. aradı tekrar aç kapıyı dedim . 2 3 dakika sonra apartmanın kapısı açıldı. hemen 1. katta oturuyorlar. eve girdim annesi açtı kapıyı odasına girdim arka kapıdan çıkmış gitmiş beni beklesin demiş annesine . hemen ayakkabılarımı giydim dışarı çıktım. sokakta ne kız var ne de bu aradım açmadı. sokakta bekledim biraz tekrar eve girdim annesine çantamı ver dedim. eyvahlar olsun kızım noldu bekle gelene kadar dedi. gidiyorum ben oğlunun ne halt karıştırdığı belli deil dedim.
aradan 15 dakika falan geçti aradı tekrar açmadım. sonra ben aradım o açmadı. eve geldim nete girdim bu da çevrim içi oldu. allah belanı versin falan dedim . bi dinle dedi. üniversitenin kantininde sorumlu bu. neymiş kantini kapatana kadar kız bunu beklemiş peşine takılmış beraber yürüyelim mi demiş. bu da kıza bişey diyememiş yanında da açamamış telefonu tam mahalleye geldiklerinde ben üstümü değiştiricem demiş eve girmiş o arada da beni arıyo işte. arka kapıdan çıkmış çünkü kızı döverim diye korkmuş eli ayağına dolaşmış. ben kötü bişey yapmadım yemin ederim annemin üzerine dedi. git kantindekilere sor kız takıldı peşime dedi. ben uzun bi atışmadan sonra bitirdim . ayrıldık. doğru mu yaptım acaba?
.
aradan 15 dakika falan geçti aradı tekrar açmadım. sonra ben aradım o açmadı. eve geldim nete girdim bu da çevrim içi oldu. allah belanı versin falan dedim . bi dinle dedi. üniversitenin kantininde sorumlu bu. neymiş kantini kapatana kadar kız bunu beklemiş peşine takılmış beraber yürüyelim mi demiş. bu da kıza bişey diyememiş yanında da açamamış telefonu tam mahalleye geldiklerinde ben üstümü değiştiricem demiş eve girmiş o arada da beni arıyo işte. arka kapıdan çıkmış çünkü kızı döverim diye korkmuş eli ayağına dolaşmış. ben kötü bişey yapmadım yemin ederim annemin üzerine dedi. git kantindekilere sor kız takıldı peşime dedi. ben uzun bi atışmadan sonra bitirdim . ayrıldık. doğru mu yaptım acaba?
.